Ne yapiym 3,5 senedir bana attığı msjları toplayıp bir konu mu açayım kendimi inandırmak için?Jameya kocanla boşandıktan sonra cinsel veya duygusal bir görüşme oldu mu?
Evet doğru o gün sinirliydim şeytan diyor ki o parayı da al dedim :) yaptım mı hayır! Söylemekle yapmak arasında dağlar kadar yol var hoş bu adam en beterini de hak ediyor 400 bin civarı para kazanıp 2900₺ nafakayı göndermeye aciz bir adam. Başka kadın olsaydı yapardı ben vicdan yapıp yapmıyorum bunu.Yukarıda yazılan doğru mu?
Kız kardeşin hesabına yatırdığı için nafaka yatırmadı demen olayı...
Evet hanımefendiciğim,ben 0 dan bir düzen kurmaya çalışıyorum bu ülkede vatandaşlığım yok bir kız evladın var bu ekonomide iş kurup ev geçindirip çocuk bakıyorum eski eşim nafakayı göndermiyor. Madur olmam anormal mı?Hanimefendicigim sizin magduriyetiniz her zaman maddi oluyor ne hikmetse ve hepsi geri donuyor ama sizin magduriyetiniz hic bitmiyor.
Bu arada ben size sövmüyorum sadece cevap veriyorum hastaymışım yalancıymışım,olmayan şeyleri oluyormuş gibi konuşuyormuşum çünkü ister istemez bana da cevap hakkı doğuyor kendimi savunuyorum.Jameya ben sizin kötü bir insan olduğunuza inanmıyorum. Fakat diğer konularınızda da söylediğim gibi, 1 Mart 2023 tarihli konunuzu yeniden okuyun, çocuğunuzun çok ciddi travmaları var, şımarıklık dediğiniz için hatta diğer üyeler sizi çok uyarmış. Pedagog önermişler.
Beni de alıntılayıp yazıyorsunuz, başkalarına da yazmışsınız, eski kocam benimle arkadaş gibiydi, o kadın girince öyle oldu diye. Gidin eski mesajlarınıza bakın:
"babasıyla görüşmelerine her katıldığımda kavga çıktı. o da etkilemiş olabilir zaten. bikere düzgün bir yemek yiyebildik 2 senedir, diğer her defasında muhakkak kavga çıkarmıştır. o yüzden artık katılmıyorum."
Çocuk sürekli bu olaylara maruz kalmış, babayı hiç istemiyormuş. Açın konularınızı okuyun. Yakın bir zamanda da baba çocuğu görmeye gelmiyor diyorsunuz. Çocuk henüz 5 yaşındayken "baba seni istemiyorum, anneme çok kötü davranıyorsun" diyebiliyor siz de çocuk hakkımı savundu, doğruyu yanlışı ayırt etti diyorsunuz.
Bence gerçekten artık kim kimle evlendi, Dyson süpürge noldu boşverin. Çocuğunuzla ilgilenin. Eski mesajlarınızda var, babası çocuğu istemiş sizden, eğer burada da sürekli olan nefret ve kininizle baş edemiyorsanız velayeti verin, kendinizi toplayın.
Sizin kötü olmanızdan çıkar sağlayacak tek bir kişi yok burada, ben dahil. Fakat gerçekten bize sövmenizden daha ciddi durumlar var burada, bana söver geçersiniz sorun yok, fakat bu şekilde sürekli olaylarla krizlerle devam etmez bu.
Konulariniza hakim degilim ama ne zama bir konunuzu gorsem muhakkak bu minvalde bir cumleniz var. Kosa kosa size gelecek adamlarin biri sizi aldatmis, digeri kaybolmus ama sizin magduriyetiniz ne hikmetse hic bitmiyor. Her zaman haksizliga ugruyorsunuz falan filan.
aynen dönüp dolaşıp bana dönüyorlar yollarını kaybetmişler demekkiTers yöne doğru koşuyor olabilirler
Tamam jameya nasıl isterseniz.Bu arada ben size sövmüyorum sadece cevap veriyorum hastaymışım yalancıymışım,olmayan şeyleri oluyormuş gibi konuşuyormuşum çünkü ister istemez bana da cevap hakkı doğuyor kendimi savunuyorum.
bak olayları çok feci saptırıyorsunuz iç çamaşırlarımı koklamış mı yazmışım ben ya siz iyi misiniz? kıyafetlerimi koklamış kendisi söyledi dedim. nasıl buraya getirirsiniz mevzuyu yahu?Tamam jameya nasıl isterseniz.
Dediğim gibi evlilik süresinde de zaten çok ağır tartışmalarınız var eski eşinle. Hatta bir üye sana " sütün nasıl kesilmiyor her gün böyle " demiş. Sonrasında ve hala da aynı olay devam ediyor, çocuk için boşandım demene rağmen, hayatının odak noktası hala bu olaylar. Ki Ocak 2023 tarihli mesajında yine nafaka artırım davası açacağım yarın diye mesajların var. Neredeyse 1 yılı geçmiş. Fakat üyeler sana muhatap olma, hayatına bak dedikçe bunları söyleyip susturuyorsun. Ben senin kızının mağduriyetini yasal olarak gidermek istediğine inanmıyorum artık. Bu olaylarla kendince intikam alıyorsun bence eski eşinden.
Sevgilinle ilgili konuda da bir önceki konunda bir üyeye dedin ki "hayatımda biri yoktu, ondan eski eşime "hayatımdaki insan mı alsın" diye sinirlendirmek için yazdım demişsin. Bu nafaka kesilme olayları da bence (Ki icra göndermen konusunda neredeyse 2 aydır herkes yazıyor sana ben de dahil) bu adamla aynı evde yaşama olaylarına denk geliyor. Bence nafakanı al, fakat en azından şanlısın oturduğun evin kirasını vs kendin ödüyorsun. Bir de eski eşin çocuğun için vs bırakmış olsa olaylar çok farklı yerlere giderdi o adamla evde yaşarken. Sen de bence bu sevgilini biraz da piyon olarak eski eşine karşı kullanmışsın. Bence sevgilin dünyanın en salak adamı değilse bu forumda son 1 yıldır yazdıklarının yüzde 1 ine şahit olduysa senden ondan ayrılmıştır. Kızı bahane bence.
Çünkü sana söylüyorum, bu hayat tarzıyla sağlıklı bir ilişkide olman çok zor. Geçmiş defterleri kapatmadığın gibi, ki bir sürü örneğin var en basitinden boşandıktan sonra tam 2 yıl resmi olarak eski eşinin soyadını kullanmışsın, yasal olarak sana izin vermeden. Ve yine hakaret dava tehditli büyük bir kavganız var bu konuda, eski konularından bak.
Bence biraz artık kendine zaman ayır, ilişkilerden bir süre kop, sağlıklı düşünemiyorsun ve öfke sorunun var. Bu anlık dava, tehdit, şikayet gibi şeylerin bu adamlardan en sonunda şiddet görme ihtimaline bile yol açabilir. Eski eşinin sana şiddet uyguladığına dair mesajların var, bu yeni adama da iç çamaşırlarımı koklamış ben yokken ya da evime izinsiz giren hırsız gibi söylemlerin var.
Bence bu adamları artık bırak, bir kaç seneni kendine, zamana ve kızına ayır. İleride daha sağlıklı bir ruh halinde olduğun zaman, şu anla aynı insan olmayacağın için daha sağlıklı ilişkiler kurabilir ve devam edebilirsin.
Hep etik kovalıyorsun ama en büyük haksızlığı bence sen kendine ve kızına yapıyorsun. O zarar vermeye çalıştığın insanlar hayatlarına devam ediyorlar, onlara bir şey olmuyor, ama sen hayatını harcıyorsun bu şekilde.
hayatında şuan ki kadın varken bana gelmesi normal çocuğumuz olduğu için yani.Çocuğu olan insanların hayatlarına net biri girene kadar zaman zaman gel git yasamalarını ben normal buluyorum artık çocuğum olduğu için anlayabiliyorum eşin elbet iniş çıkış yasamısta olabilir duygularında ama şimdiye bakmak lazım.. her ikinizinde hayatına ciddi biri girmiş karşı taraf evlenmiş sen de beraber yaşamışsın bunlar normal şeyler ama şu da var herkes kötüydü de hep sen mağdur oluyorsun insan kendi eksilerini de bilmeli benim ilişkilerde ki en büyük sorunum fevrilik şuanki eşime kadar çok fevriydim değiştirmeye çalışıyorum artık bazı seyleri kendimize de çevirmeliyiz bence
hayat tarzımda da hiçbirşey yok. ben çocuğu anneme atıp geceleri dışarı çıkmıyorum. çocuğum için bir gelecek kurmak için debeleniyorum. soyadımı değiştirmememin sebebi maddi durumum iyi olmadığından benim her belgem euro üzerinde hesaplanıyor. önce kimliğim sonra pasaportum bir sürü şeyim değişecek ve soyadım da öyle değişecekti o sebeple İZİN İSTEYEREK!!!!! kullanmaya devam ettim ve bu konuyla ilgili yasal hiçbir durum söz konusu değil. şikayet edeceğini söyledi yapamadı çünkü haksız çünkü izin isterken bu konuda şahidim var ve dava açamıyor madem öyle izin vermeseydin derler adama. ben yabancıyım yahu benim sizin gibi kolay olmuyor belgelerimi değiştirmem yurt dışına gitmem bile gerekir çocuğumu bırakıp gitmek istemedim. bunda ne var tam olarak?Tamam jameya nasıl isterseniz.
Dediğim gibi evlilik süresinde de zaten çok ağır tartışmalarınız var eski eşinle. Hatta bir üye sana " sütün nasıl kesilmiyor her gün böyle " demiş. Sonrasında ve hala da aynı olay devam ediyor, çocuk için boşandım demene rağmen, hayatının odak noktası hala bu olaylar. Ki Ocak 2023 tarihli mesajında yine nafaka artırım davası açacağım yarın diye mesajların var. Neredeyse 1 yılı geçmiş. Fakat üyeler sana muhatap olma, hayatına bak dedikçe bunları söyleyip susturuyorsun. Ben senin kızının mağduriyetini yasal olarak gidermek istediğine inanmıyorum artık. Bu olaylarla kendince intikam alıyorsun bence eski eşinden.
Sevgilinle ilgili konuda da bir önceki konunda bir üyeye dedin ki "hayatımda biri yoktu, ondan eski eşime "hayatımdaki insan mı alsın" diye sinirlendirmek için yazdım demişsin. Bu nafaka kesilme olayları da bence (Ki icra göndermen konusunda neredeyse 2 aydır herkes yazıyor sana ben de dahil) bu adamla aynı evde yaşama olaylarına denk geliyor. Bence nafakanı al, fakat en azından şanlısın oturduğun evin kirasını vs kendin ödüyorsun. Bir de eski eşin çocuğun için vs bırakmış olsa olaylar çok farklı yerlere giderdi o adamla evde yaşarken. Sen de bence bu sevgilini biraz da piyon olarak eski eşine karşı kullanmışsın. Bence sevgilin dünyanın en salak adamı değilse bu forumda son 1 yıldır yazdıklarının yüzde 1 ine şahit olduysa senden ondan ayrılmıştır. Kızı bahane bence.
Çünkü sana söylüyorum, bu hayat tarzıyla sağlıklı bir ilişkide olman çok zor. Geçmiş defterleri kapatmadığın gibi, ki bir sürü örneğin var en basitinden boşandıktan sonra tam 2 yıl resmi olarak eski eşinin soyadını kullanmışsın, yasal olarak sana izin vermeden. Ve yine hakaret dava tehditli büyük bir kavganız var bu konuda, eski konularından bak.
Bence biraz artık kendine zaman ayır, ilişkilerden bir süre kop, sağlıklı düşünemiyorsun ve öfke sorunun var. Bu anlık dava, tehdit, şikayet gibi şeylerin bu adamlardan en sonunda şiddet görme ihtimaline bile yol açabilir. Eski eşinin sana şiddet uyguladığına dair mesajların var, bu yeni adama da iç çamaşırlarımı koklamış ben yokken ya da evime izinsiz giren hırsız gibi söylemlerin var.
Bence bu adamları artık bırak, bir kaç seneni kendine, zamana ve kızına ayır. İleride daha sağlıklı bir ruh halinde olduğun zaman, şu anla aynı insan olmayacağın için daha sağlıklı ilişkiler kurabilir ve devam edebilirsin.
Hep etik kovalıyorsun ama en büyük haksızlığı bence sen kendine ve kızına yapıyorsun. O zarar vermeye çalıştığın insanlar hayatlarına devam ediyorlar, onlara bir şey olmuyor, ama sen hayatını harcıyorsun bu şekilde.
Ben bunu mu demişim?hayatında şuan ki kadın varken bana gelmesi normal çocuğumuz olduğu için yani.
Jameya peki.hayat tarzımda da hiçbirşey yok. ben çocuğu anneme atıp geceleri dışarı çıkmıyorum. çocuğum için bir gelecek kurmak için debeleniyorum. soyadımı değiştirmememin sebebi maddi durumum iyi olmadığından benim her belgem euro üzerinde hesaplanıyor. önce kimliğim sonra pasaportum bir sürü şeyim değişecek ve soyadım da öyle değişecekti o sebeple İZİN İSTEYEREK!!!!! kullanmaya devam ettim ve bu konuyla ilgili yasal hiçbir durum söz konusu değil. şikayet edeceğini söyledi yapamadı çünkü haksız çünkü izin isterken bu konuda şahidim var ve dava açamıyor madem öyle izin vermeseydin derler adama. ben yabancıyım yahu benim sizin gibi kolay olmuyor belgelerimi değiştirmem yurt dışına gitmem bile gerekir çocuğumu bırakıp gitmek istemedim. bunda ne var tam olarak?
onun dışında çocuğumu düşünmediğimi söylüyorsun, ben tüm boş vaktimi kızıma ayırıyorum. dediğim gibi işten çıkıp çocuğumu alıp onunla ilgileniyorum. 3,5 sene içinde çok sayılı bırakıp bir yere çıkmışımdır. çocuğuma karşı gayet hassas bir kadınım.
benimle aldatmak gibi bir şansı yok çünkü ben yüz vermedim hiçbir zaman. e onu diyorsunuz işte normal gelmesi demişsiniz. yukarıda yazışmanın ekran görüntüsünü attım bana aşk şarkıları atıyordu. bakın isterseniz görün o süreçte şua ki kadın hayatındaydı. yani adamı normalleştirip beni iyice saplantılı yaptığınıza inanamıyorum yaBen bunu mu demişim?hayatınıza biri girene kadar dedim. Yani yalnız ise.
Tamam size aşık ölüyor bitiyor siz kabul etmiyorsunuz kadına söyleyin o zaman onu aldatmış sizinle
öfkelendiğimi nereden çıkarıyorsun Lena? gayet düzgün konuşabildiğim insanlar da var bu platformda beni eleştirmelerine rağmen. benim tahammül edemediğim söylemediğim birşeyi söylemişim gibi lanse etmem. ben adam iç çamaşırlarımı kokluyor diye bir kelime kullanmadım çıkar göster istersen. konuyu türkçen çok güzel olduğundan çok güzel anlatıyor beni sıkıştırmaya çalışıyorsun, bazı yerlerde kendimi ifade edemiyorum diye anormal olmuş oluyorum. bütün konularımdan alıntı yapıp üstüme gelen senken ben mı öfke kontrölü yapamıyorum? alakası yok ben sakinim ve sadece sana cevap veriyorum. ama lütfen birşey yazarken ben anya dediğimde sen konya diyip benim söylemediğim birşeyle üstüme gelip iftira atma bu çok yanlış bir davranış.Jameya peki.
Sen sana iyi niyetle söylenen eleştirileri bile -ki ben senin tüm konuların ve kendi mesajlarından yola çıkarak konuştum hep- öfkenle balyoz gibi karşı tarafın tepesine indiren bir insansın.
"Anneliğime laf ediyorsunuz" mağduriyetinle gelme lütfen. İnan ben bunlara gelmem. Çok eskidi bu kart artık.
Ok herkes çok kötü, bir sen iyisin. Herkes şeytan tek sen mağdursun.
Seninle anonim bir platformda bile normal konuşulmuyor, diğer konunda da sana tavsiyeler vermiştim bildiğim konulardan başına iş açma diye, bunu anlayacak bile bir ruh hali yok sende. Tanımadığın insanlara karşı bile böyleysen, öfkene hakim olamıyorsan yakın çevreni hiç düşünemiyorum.
Mağduriyete devam et o halde.
Çok daha büyük kayıplar verdiğin gün düşünürsün bunları.
ben adam bana aşık ölüyor bitiyor demiyorum adam dengesiz ve takıntılı, benim mutlu olmamı evet istemiyor. bunu da üstüne basa basa tekrar söylüyorum hayatımda biri varken sürekli konuyu ona bağlayan yine kendisi. her yerden engellememe rağmen adam benim kız kardeşimi arıyor, bana ulaşamadığı için. bende dönüş yaptığımda evleniyorsun nerde yaşayacaksın kızımı özele yazdırıcam ona göre diye bahaneler üretiyor. her lafın altında kocan kocan diyor. sen olsan ne düşünürsün? adam takıntılı ben hayatımı kurarım ama Jameya hayatını kurup evlenemez kafasında hala. ( ayrıldığımı öğrendiğinde de okula yazdırmaktan vazgeçiyor.) bu kadar detay verirken sende olsan sende benim gibi düşünürsün adam beni salmıyor. istediği kadar evlensin benle evliyken de beni aldattı. adam kaypak bir adam normal bir adamdan bahsetmiyoruz burda.Ben bunu mu demişim?hayatınıza biri girene kadar dedim. Yani yalnız ise.
Tamam size aşık ölüyor bitiyor siz kabul etmiyorsunuz kadına söyleyin o zaman onu aldatmış sizinle
"evdeki şahsi eşyalarını aldığı için değil benim evime benden habersiz girmesi suç. ilk gidişinde de eve benden habersiz girip eşyalarımı kokladığını söylemişti."Şikayetçi olduğunuzda duyacaklarınız bunlar olacak. Kendinizi karşı tarafın yerine koyun. Benzer bir suçlama size yapılsa siz de adamın sizi kaç kere aradığını vb anlatıyor olacaktınız.
Beraber yaşadığınız evdeki şahsi eşyalarını aldığı için cezalandırılmalı mı adam ?
tamam işte kıyafet üst baş dedim ben iç çamaşırı diye bir ifade kullanmadım. ve bu konuyla ilgili şikayet edeceğimi söylemedim zaten. anlatmak istediğim o değildi, yapmış yani dedim. yani beni sevsin de istemiyorum kimse inanın öyle bir derdim tasam da yok. ben adam sapık diye bir cümle kullanmadım beni özlediğini ve özlediği için de kıyafetlerimi kokladığını söyledi bu detayda beni rahatsız etti. bu sebeple vurguladım. gidip eşyamı kokladı diye polise şikayet etmek gibi bir düşüncem olmadı evime benden habersiz girdiği için şikeyet edicektim ondan da vazgeçtim uğraşmiycam, zamanımı kaybetmeme değmez. siz aklınıza gelen herşeyi hemen anında yapıyor musunuz? konuyu düşündüm, buraya konu açtım ve değmeyeceğine karar verdim. her aklıma geleni yapmıyorum hemen. öce tartıyorum."evdeki şahsi eşyalarını aldığı için değil benim evime benden habersiz girmesi suç. ilk gidişinde de eve benden habersiz girip eşyalarımı kokladığını söylemişti."
Beğen Alıntı Yorumla
Şikayet Et
Reactions:Vignette ve Margaret Hale
Jameya sen bu cümleleri sanırım aranızdaki benzersiz aşk ve tutkuyu bize ifade etmek için kurdun o halde? Eve sizden habersiz giriyor ve eşyalarınızı kokluyor, hangi eşyalarınızı kokladı sizce? Özür dilerim iç çamaşırı dediğim için sizden sanırım koklanan kıyafetmiş.
Yani polise gidip bir adam evime giriyor benden habersiz ve eşyalarımı kokluyor deseniz sanırım bu bir şikayet olur. Sizin de burada bu konuyu gündeme getirmeniz zaten adamın sapık olduğu vurgusu.
Ama sonra da çıldırıyorsunuz ben öyle demedim diye. O halde neden bu üyeye bu detayı verme gereği duydunuz? Özel hayatınızın bir detayı olarak sizde kalabilirdi. Buraya yazıyorsunuz çünkü siz de normal bir şey olarak algılamıyorsunuz.
ben normal algıladığımı da söylemedim ki zaten anormal bir durum ben rahatsız oldum bu detaydan. adam sapık diye bir kelime kullanmadım ısrarla siz sapık diyorsunuz adama.benim aklıma gayet masumca kıyafetlerimi kokladığı geldi açıkçası. iç çamaşırlarımı kokladığı gelmedi."evdeki şahsi eşyalarını aldığı için değil benim evime benden habersiz girmesi suç. ilk gidişinde de eve benden habersiz girip eşyalarımı kokladığını söylemişti."
Beğen Alıntı Yorumla
Şikayet Et
Reactions:Vignette ve Margaret Hale
Jameya sen bu cümleleri sanırım aranızdaki benzersiz aşk ve tutkuyu bize ifade etmek için kurdun o halde? Eve sizden habersiz giriyor ve eşyalarınızı kokluyor, hangi eşyalarınızı kokladı sizce? Özür dilerim iç çamaşırı dediğim için sizden sanırım koklanan kıyafetmiş.
Yani polise gidip bir adam evime giriyor benden habersiz ve eşyalarımı kokluyor deseniz sanırım bu bir şikayet olur. Sizin de burada bu konuyu gündeme getirmeniz zaten adamın sapık olduğu vurgusu.
Ama sonra da çıldırıyorsunuz ben öyle demedim diye. O halde neden bu üyeye bu detayı verme gereği duydunuz? Özel hayatınızın bir detayı olarak sizde kalabilirdi. Buraya yazıyorsunuz çünkü siz de normal bir şey olarak algılamıyorsunuz.
Ben adama sapık demiyorum. Ben adamı tanımıyorum Jameya. Siz eve izinsiz girmekten, eşya çalmaktan, uzaklaştırma başvurusunda bulunacağınızı söylüyorsunuz. Üzerine de bu detayı veriyorsunuz. Bunlar size göre "normal" davranışlar değil zaten konu boyunca bunu savundunuz.ben normal algıladığımı da söylemedim ki zaten anormal bir durum ben rahatsız oldum bu detaydan. adam sapık diye bir kelime kullanmadım ısrarla siz sapık diyorsunuz adama.benim aklıma gayet masumca kıyafetlerimi kokladığı geldi açıkçası. iç çamaşırlarımı kokladığı gelmedi.