Nafaka konusuna gelince de durumum olmadığı için tüm kartlarımın patladğı bir döneme girdiğim için,geçinmek için bile zar zor para bulabildiğim bir süreçteydim o sebeple beklettim. Pazartesi günü gittim vekalet verdim icra başlatılıyor nafaka arttırma davası da açıcamsürüncemede kalmak ilişki var mı yok mu belirsizliği değil, üslubunuzda hala eski samimiyetinizin izlerinin bulunması. hoşlukla ayrılırsınız, medeni insanlarsınızdır, yine devam eder ama siz çok gevşek tutuyorsunuz ilişkiyi ve iletişimi.
yüz göz olup ana avrat giriştiniz de aldı mı botu? olayı hakaret boyutuna sürükleyip ona dava açmayı soracağınıza nafakayı artırımla ilgili veya ihtiyaçların temini ile ilgili hukuken yapılacak bir şey var mı onu sorarsınız. ama siz ben bu işi nasıl en az problemle, minimum toxicity ile çözerim demek yerine her seferinde en başından polemiğe giriyorsunuz. konunun dışına çıkmayayım, bu konuda da öyle, şu vakitte gel anahtarımı getir eşyalarını al yoksa şöyle şöyle. bu kadar basit. ay haydi gel. haftaya gel. e bari bu hafta gel.
saygıyı muhafaza ederek ama yüz göz olmadan kurulan iletişim de kötü olmak değil zaten. ben şu anda eşimle tartışınca dırdır ediyorum kimi zaman, trip atıyorum, imalı laflar söylüyorum çünkü akşam aynı yastığa baş koyuyoruz. ama ayrıldıktan sonra aynı samimiyet tabi ki kalmıyor, kalmamalı, yalnızca sebep sonuca dayalı iletişim yeterli sizin durumunuzda. çünkü zaten aksi de işe yaramıyor. gıyabınızda da şöyle deniyordur belki “şu jameya da bir salmadı beni sürekli bahanelerle bana yazıyor bir de naz yapıypr kıskandırmaya çalışıyor “ ne gerek var götünü kaldırmayaOlabilir bunu yapmış olabilirim ama ilişkim bitmesin tekrar gelsin bakışalım değil olay,kötü ayrılmadık kötü olmamıza gerek yok diye düşündüğümden. Ama demek ki olmaması gerekiyor. Haklısınız. Babası evet almadı botu benim arkadaşım borç verdi o şekilde aldım işlerim baya kötü gidiyordu o dönemde. Bunu dikkate alıp eski eşime de öyle yapıcam
Doğru haklısınız bu yönden hiç bakmadım ben olaya. Bunu dikkate alıp değiştiricem bu huyumu. Eski eşim hayatında bu kadın yokken gayet iletişimimiz iyi normal konuşabiliyorduk birşeye ihtiyacı oldğunu söylediğimde terslemezdi tamam derdi yada şuan alamam daha sonra derdi,arkadaş gibi olmuştuk. Hayatına aldığından beri her ne söylersem söyleyeyim terslemeleri hakaretleri bitmiyor ve bunu bir anda yapıyor yani dün iyiydi ertesi gün hayatına aldıysa o gün 365 derecede dönüyr ve düşman kesiliyor acayp şekilde. Ondan aslında bu derece kinlenip sinirleniyorum. Normal iletişim kurabiliyorken neden bu hale sürüklüyor diye yoksa kıskandğımdan yada ilişkisini bitirip bana dönmesini istemiyorum adam akıllı çocuğunun ihtyacları olduğunda karşılasın ben ekstrem birşey de istemedim bu zamana kadar. Yada durumum varken ona aldırmaya uğraşmadım.saygıyı muhafaza ederek ama yüz göz olmadan kurulan iletişim de kötü olmak değil zaten. ben şu anda eşimle tartışınca dırdır ediyorum kimi zaman, trip atıyorum, imalı laflar söylüyorum çünkü akşam aynı yastığa baş koyuyoruz. ama ayrıldıktan sonra aynı samimiyet tabi ki kalmıyor, kalmamalı, yalnızca sebep sonuca dayalı iletişim yeterli sizin durumunuzda. çünkü zaten aksi de işe yaramıyor. gıyabınızda da şöyle deniyordur belki “şu jameya da bir salmadı beni sürekli bahanelerle bana yazıyor bir de naz yapıypr kıskandırmaya çalışıyor “ ne gerek var götünü kaldırmaya
yani o başka konu zaten.Nafaka konusuna gelince de durumum olmadığı için tüm kartlarımın patladğı bir döneme girdiğim için,geçinmek için bile zar zor para bulabildiğim bir süreçteydim o sebeple beklettim. Pazartesi günü gittim vekalet verdim icra başlatılıyor nafaka arttırma davası da açıcam
kadın rahatsız olmuş ve böyle devam etmemesini istemiş olabilir, ben de istemezdim sevgilimin eski eşiyle yalın olmasını.Doğru haklısınız bu yönden hiç bakmadım ben olaya. Bunu dikkate alıp değiştiricem bu huyumu. Eski eşim hayatında bu kadın yokken gayet iletişimimiz iyi normal konuşabiliyorduk birşeye ihtiyacı oldğunu söylediğimde terslemezdi tamam derdi yada şuan alamam daha sonra derdi,arkadaş gibi olmuştuk. Hayatına aldığından beri her ne söylersem söyleyeyim terslemeleri hakaretleri bitmiyor ve bunu bir anda yapıyor yani dün iyiydi ertesi gün hayatına aldıysa o gün 365 derecede dönüyr ve düşman kesiliyor acayp şekilde. Ondan aslında bu derece kinlenip sinirleniyorum. Normal iletişim kurabiliyorken neden bu hale sürüklüyor diye yoksa kıskandğımdan yada ilişkisini bitirip bana dönmesini istemiyorum adam akıllı çocuğunun ihtyacları olduğunda karşılasın ben ekstrem birşey de istemedim bu zamana kadar. Yada durumum varken ona aldırmaya uğraşmadım.
Devlete vericem zaten ben çalıştığım için özele verdim bu zamana kadar,yine çalışıyorum ama okuldan alıp dükkana götürür orda yemek yediririm yada belki annem işten çıkar annem destek olur diye düşünüyorum. Ona her şekilde denedim ama malesef şuan iletişim kurmak istemiyor bende muhattap olmamayı seçiyorum. Özel okula kendisi yazdıracağını söylemişti 1 ay önce bu hafta vazgeçtiğini söyledi. Bende üstelemedimyani o başka konu zaten.
eski konunuzda epeyce konuşuldu. siz x kadar nafakaya razı olmuşsunuz, sorumsuz babası da x’ten daha fazlaya tekabül eden okul masrafını üstlenip kenara çekilmiş. avukatınıza söyleyin veya yok ise net bir mesaj atın şartlarınızı belirten. okul taksidinin nafakaya dahil olmaması, eğer fazlasını verecek gücü yoksa özel okula göndermemeyi fakat devlet okulunda erkenden çıkacağı için öğleden akşama kadar olan süreyi telafi etmesini teklif edin, nafaka davası nasıl görülür bilmiyorum ama eğer oluyorsa bunladı orada iletin. özel okula giden çocuğun temel ihtiyaçlardan geri kalmasını geçtim, arkadaşlarının sahip olabildiği bazı lükslere de sahip olabilmesi beklenir
Ailenizi tanıştırmanız iyi ve güvenilir birisi olduğu anlamına gelmez, ki gelmemişte gördüğünüz gibiAilemi tanıştırdım ve ciddi bir yola girdik kısmından anlamadığınız bir mevzu var sanırım. Brn karşı değilim birlikte yaşamaya,ne güzel işte en başından ne olduğu belli zira bu zamana kadar hiçbir kötü huyunu görmemiştim. Evlenseydim daha büyük travmalar yaşardı çocuğum ve ben çocuğumun yanında tartışmaya dahi girmedim,öyle bir durum olmadı. Eşyalarını da ne yapayım ben evime izinsiz girdiğinden bahsediyorum. Tabi ki bu saygısızlığı zoruma gitti farkında mısınız bilmiyorum ama ben robot değilim benim de hayallerim var. Sevmek sevilmek aile kurmak istiyorum. Bu yaptığı neden zoruma gitmesin ben taş mıyım?
Tabi ki en doğal hakkı,ama arada birçocuk var. Bu adamın geçmişi çocuğu eski eşi var,benle arkadaş olsun demiyorum yine. Benimle saygılı konuşsun tek isteğim bu. Sen çocuklu adamla sevgilisin nişanlanıyor veya evleniyorsun,adam 5 aydır çocuğunu 2 defa aramış annesiyle sürekli tartışma halinde. Bundan da rahatsız olur normal bir insan der ki hala hakaret edecek tartışacak neyin var? Ki ben her tartışmaya başladığında soruyorum benimle hala tartışacak neyin olabilir diye.kadın rahatsız olmuş ve böyle devam etmemesini istemiş olabilir, ben de istemezdim sevgilimin eski eşiyle yalın olmasını.
Bir hata yapmış oldum ve yanlış olduğunu da kendi gözlerimle görmüş oldum. Tabi ki kızımı düşünerek hareket ediyorum. Bu konuda hatalıyım bir daha da zaten böyle birşeyi aklımdan dahi geçirmemem gerektiğini kendim tecrübe edip anlamış oldum. Travma konusnda da haklısınız bu konuda kendime kızıyorum.Ailenizi tanıştırmanız iyi ve güvenilir birisi olduğu anlamına gelmez, ki gelmemişte gördüğünüz gibi
Herkes evlenirken karşı tarafı ailesi ile tanıştırıyor zaten
Beraber yaşamaya bende karşı değilim iki bekar, çocuksuz birey olunca. Birinden birinin çocuğu olduğu zaman durum değişir benim için. Yanlış anlaşılmasın, ortada çocuk olduğu zaman nikahlı yada nikahsız yaşamakta benim için aynı şey. Çocuğunuzun travma yaşaması için nikah defterine ihtiyacı olduğunu düşünmeniz beni bir miktar güldürdü. Evde biri vardı biranda yok oldu, evli olup olmamanızın çocuk için hiç bir önemi yok.
Ama bunlar sizi ilgilendiren şeyler. Tabiki robot değilsiniz fakat adımlarınızı daha sağlam atarsanız daha az hayal kırıklığı yaşarsınız.
bu defa isteklerinizi fazlasıyla söyleyin öyleyse. ya her gün okul çıkışı çocuğu alıp kursa, etüde, eğlenceye götürsün ya da hem özele gönderip hem de temel ihtiyaçlarını görmede elini taşın altına koysun eğer durumu sizin dediğiniz kadar iyiyse.Devlete vericem zaten ben çalıştığım için özele verdim bu zamana kadar,yine çalışıyorum ama okuldan alıp dükkana götürür orda yemek yediririm yada belki annem işten çıkar annem destek olur diye düşünüyorum. Ona her şekilde denedim ama malesef şuan iletişim kurmak istemiyor bende muhattap olmamayı seçiyorum. Özel okula kendisi yazdıracağını söylemişti 1 ay önce bu hafta vazgeçtiğini söyledi. Bende üstelemedim
tamamen görüşmenin kesilmesi imkansız ama ben üslubu kastetmiştim. ben burada eski eşinizin ve onun yeni eşinin vicdansızlığına, bencilliğine bir şey diyemem çünkü bir muhatabım yok ama siz burada konu açtığınız için kendi açımdan sizin halinizi yorumluyorum.Tabi ki en doğal hakkı,ama arada birçocuk var. Bu adamın geçmişi çocuğu eski eşi var,benle arkadaş olsun demiyorum yine. Benimle saygılı konuşsun tek isteğim bu. Sen çocuklu adamla sevgilisin nişanlanıyor veya evleniyorsun,adam 5 aydır çocuğunu 2 defa aramış annesiyle sürekli tartışma halinde. Bundan da rahatsız olur normal bir insan der ki hala hakaret edecek tartışacak neyin var? Ki ben her tartışmaya başladığında soruyorum benimle hala tartışacak neyin olabilir diye.
Farklı şehirde yaşıyor 6 saat uzaklıkta. Çok elini taşın altına koyacak bir insan deil çocuğunu gözden bile çıkardı gibime geliyor.bu defa isteklerinizi fazlasıyla söyleyin öyleyse. ya her gün okul çıkışı çocuğu alıp kursa, etüde, eğlenceye götürsün ya da hem özele gönderip hem de temel ihtiyaçlarını görmede elini taşın altına koysun eğer durumu sizin dediğiniz kadar iyiyse.
tamamen görüşmenin kesilmesi imkansız ama ben üslubu kastetmiştim. ben burada eski eşinizin ve onun yeni eşinin vicdansızlığına, bencilliğine bir şey diyemem çünkü bir muhatabım yok ama siz burada konu açtığınız için kendi açımdan sizin halinizi yorumluyorum.
Erkek güzellemesi mi yapmışım ben!! Hadi bi cinlen bakalım nolcakmis ?Konuyu bir kere daha okursanız belki anlarsaniz . Erkek güzellemesi yapmayın zira cinleniyorum. Başka yorumların altına yapabilirsiniz iyi akşamlar
Buz gibi erkek güzelleşmesi yapmışsın . Pick me misin ? Ha sen pick me olabilirsin sorun yok . Ben bakire erkek seviyorum ablacım sorun mu var hayırdır ? Bence kadınlar on tane çocugu dahi olsa bakire erkekle evlenmeli galiba sevgilin veya kocanın senden önce çocuğu var bu kadar dokundu . Sana ne . Burası erkek sevici sayfasi mi. Git başka yerde erkek sev benim yorumumum altına da salak görüşlerini belirten yorumları yazıp canımı sıkma. Ali kıran baş kesen misin hayırdır ?, bir cinlen nolacakmismis. Uzarsa nolacagini görürsün. Sen ve senin gibi erkek ayağının altını openlere tahammül edemiyorum zira kadın erkek ilişki dengesini sizler bozuyosunuz . Hadi yallah şimdi. İşsiz güçsüz çoluk çocukla ugrasamamErkek güzellemesi mi yapmışım ben!! Hadi bi cinlen bakalım nolcakmis ?
Arkadaşın ciddi sorunları var belli ki piskolik olarak normal bir kafada değil belli çünkü !Buz gibi erkek güzelleşmesi yapmışsın . Pick me misin ? Ha sen pick me olabilirsin sorun yok . Ben bakire erkek seviyorum ablacım sorun mu var hayırdır ? Bence kadınlar on tane çocugu dahi olsa bakire erkekle evlenmeli galiba sevgilin veya kocanın senden önce çocuğu var bu kadar dokundu . Sana ne . Burası erkek sevici sayfasi mi. Git başka yerde erkek sev benim yorumumum altına da salak görüşlerini belirten yorumları yazıp canımı sıkma. Ali kıran baş kesen misin hayırdır ?, bir cinlen nolacakmismis. Uzarsa nolacagini görürsün. Sen ve senin gibi erkek ayağının altını openlere tahammül edemiyorum zira kadın erkek ilişki dengesini sizler bozuyosunuz . Hadi yallah şimdi. İşsiz güçsüz çoluk çocukla ugrasamam
Daha okuduğunu anlamaktan aciz bir kitsin. Neymiş erkeğin çocuğu olunca noluyormus al gördün noldugunu oku konuyu . Yasin kaç 18 mi? Mesleğin ne Alis harikalar diyari mi ? Ne demek istediğimi anlamamak için bu iki gruptan olmak lazım .
Madem sen terkettin .degistir kilidi gitsin yarin evine uyusturucu koyup sikayet etse ne yaoacaksin ? Resmi nikahli kocan degil bisey degil .degistir anahtari bitir .ben terk edilmedim :) ben ayrıldım hanımefendi. evet hak hukuk neden evime izinsiz giren bir adama bişey olmamış gibi davranayım yahu?
Ben bu konuda yorum yapmak istiyorum.Bu cümlenin tersi söylense hoş mu ?
biraz ağır olmadı mı?Buz gibi erkek güzelleşmesi yapmışsın . Pick me misin ? Ha sen pick me olabilirsin sorun yok . Ben bakire erkek seviyorum ablacım sorun mu var hayırdır ? Bence kadınlar on tane çocugu dahi olsa bakire erkekle evlenmeli galiba sevgilin veya kocanın senden önce çocuğu var bu kadar dokundu . Sana ne . Burası erkek sevici sayfasi mi. Git başka yerde erkek sev benim yorumumum altına da salak görüşlerini belirten yorumları yazıp canımı sıkma. Ali kıran baş kesen misin hayırdır ?, bir cinlen nolacakmismis. Uzarsa nolacagini görürsün. Sen ve senin gibi erkek ayağının altını openlere tahammül edemiyorum zira kadın erkek ilişki dengesini sizler bozuyosunuz . Hadi yallah şimdi. İşsiz güçsüz çoluk çocukla ugrasamam
Daha okuduğunu anlamaktan aciz bir kitsin. Neymiş erkeğin çocuğu olunca noluyormus al gördün noldugunu oku konuyu . Yasin kaç 18 mi? Mesleğin ne Alis harikalar diyari mi ? Ne demek istediğimi anlamamak için bu iki gruptan olmak lazım .
Aynen canım . Hadi güle güle .
Gayet yerinde ve kararında . Böylelerini iyi bilirim ben iki erkek iltifatı alacak diye tüm hatunları gomerlerbiraz ağır olmadı mı?