Haber vermeden evime girmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben de romantik aşk dolu demiyorum zaten ama siz konuyu istediğiniz yere çekeceksiniz belli ki. ne konuda anlaşamadım madem benim dediğimin üzerinde konuşuyoruz ve şikayet edeceğimi söylediğim zaman neden aksini savunuyorsunuz? dikkat etmek için şikayet edeceğim besbelli ki değil mı? adama sapık demiyorum diyorum sapık diyorsun diyosun adam sapık diyorsunuz ama sapık demediğinizi iddia ediyorsunuz. adamın bir kız çocuğu var bana karşı yada çocuklara karşı herhangi yanlış birşeyini görmedim bu hoşuma gitmeyen detay dışında. burada da konu açık rahatsızlığımı ifade etmişim neden her söylediğime illa itiraz ediyorsunuz? hemde her konumda? eski eşim bana defalarca döndü barışmak istedi dedim buna da itiraz ettiniz yok efendim yapmaz yapamaz erkek milleti sanki bu şekilde yapmıyor. bana aşıkmış diye laf söylüyorsunuz. ben aşık diye diretmiyorum adam dengesiz. hayatındaki hiçbir kadına saygısı olmayan bir adam. anlatamıyorum bir türlü.

Ne yapiym 3,5 senedir bana attığı msjları toplayıp bir konu mu açayım kendimi inandırmak için?

Sorduğum soruyla verdiğin cevap ne alaka??
Hayır erkekler bazen ayrıldıktan sonra cinsellik için buluşmak ister şartları zorlar, belki sen onu bana aşık diye yorumlamış olabilirsin hatta birliktelik olduysa devamı için peşinde dolanmıştır demek istemiştim ama yine istediğin cevaplar gelmeyince agresif cevaplar yazıyorsun.

Jameya sana tek söyleyeceğim hani "köpek adamı ısırdı" diye haber yapılır ya bu normal hayat düzenidir ya.
Ama "adam köpeği ısırdı" diye bir haber görsek detaylarını sorgularız. Olağana aykırıdır.

Senin tüm konularında üyelerle en çok ters düşmene sebep olan bu. Sadece ben değil. Sen de hep adam köpeği ısırdı yani. İnsanlar sana kendi yazdığın mesajları gösterince de "kafam karışıktı, o an ağlıyordum ondan yanlış yazdım, detay vermek zorunda değilim, beni ifşalamayın" vs diye hemen başlıyorsun olayı manipüle etmeye:)

Geçen konu neredeyse kafatasçılığa geldi, oradan bile bir mağduriyet çıkardın.

Ha ek olarak, evine izinsiz girip kıyafetlerini koklaması senin için "aşk dolu" bir detaysa lütfen hırsızlıktan ve izinsiz girmekten suç duyurusunda bulunacağını söylediğin bir mesajda aynı anda verme.

"Paramı çaldı ama güzel şarap koyardı" gibi bir söylem oluyor.

hayır chek sana cevap verdiğim msjı görmüyorsun galiba. herhangi bir birliktelik olmadı canım ben bir ilişkimi bitirince bidaha boşandığım adamla neden tekrar birlikte olayım?

bak hala aşk dolu diye vurguladığımı söylüyorsun, ısrarla ben aşk dolu olmadığını ve hoş olmadığını ifade etmeme rağmen devam ediyorsun. sonra diyorsun ki neden ters konuşuyorsun. düz nasıl konuşulur bilmiyorum ben bu durumda, söylemediğim şeyi söylemişim gibi lansettiğin için olabilir mı?

Gayet yerinde ve kararında . Böylelerini iyi bilirim ben iki erkek iltifatı alacak diye tüm hatunları gomerler
Kişi kendinden bilir işi diycem sadace !
Bunlar laftan sözden de anlamaz tartismaya bile girebileceğim kapasitede biri değilsin

Konuyu salı gunu actiniz, sikayetci oldunuz mu

Konularinizda genel olarak bu var.
Yapmadim ama şu yuzden
Yapmadim ama bu yuzden
Bana aşık ama ben istemiyorum
Istemem yan cebime koy

Bu sekilde gercekten cok üzülürsünüz.
Konulara hep empati kurup yorum yapiyorum. Bende boşandım, benimde kizim kucuk, benimde bosandiktan sonra sevgilim oldu. Bilen uyeler vardir muhakkak babanin manevi ve maddi imkanlarini protokolden bagimsiz olarak cocuga sunmasini savunurum. Cunku kendimde hem cocugumuzu istedigi zaman babayla gorusturuyorum hem maddi olarak sınırlarımız yok. Tum bunlara ragmen ben bile konularinizi anlamlandiramiyorum.
Bi noktadan sonra yazdiklariniza tezat cumleler kuruyorsunuz.

Hayat sizi yipratmis olabilir. Maddi sorunlarla beraber tek basina cocuk bakmak muhakkak zordur. Psikolojik destek alsaniz bence sizin icin daha iyi olur

Hangi konumda yapıcam diyip neyi yapmadım?evet evine izinsiz girmesine sinirlendim ve şikayetçi olucaktım. Sonra düşündüm ve doğru olmayacağına karar verdim şikayet edersem daha da sinirlenebilir dükkanımı basabilir evime gelip olay çıkarabilir. Ben tek başıma yaşıyorum. O an sinirlendim ve şikayet edicektim.
Onun dışında hangi konumda ne yapıcam diyip de yapmadım?

Buyrun bakin sikayetci olacaktiniz, olmadiniz.
Ev-dukkan basacak tıynette olan adam parasini verdigi supurgesini alip anahtari birakip evden çıkmaz. Hayati, insanlari, siddete meyilli adamlari kendiniz de taniyosunuz.
Nafaka mevzusuda boyle. Param yoktu dediniz gectiniz. Konunun onunu kapadiniz.

Isler istediginiz gibi yurumeyince karsi tarafı huzursuz etmenin yolunu ariyosunuz. Eski esiniz konusunda hadi haklisiniz adam siddet gosterdi diyelim. Hadi bunu kabul ediyorum. E bu adam dyson i aldi diye mi suclu oldu

olmadım sebebini de söyledim. Nafaka mevzum maddi olarak müsait olmadığım için gecikti şuan icra göndermesi için avukatıma vekalet verdim. Bana söylemeden ayrıldığı evden 1 buçuk ay süre geçmiş,anahtarımı istemişim,getirmemiş,gizli gizli girip eşyalarnı toplamasını mı savunuyorsunuz? Kimse eşyalarını aldı diye sinirlenmedi konumda da yazdığım gibi evime bana söylemede girmesine sinirlenip şikayet etmeyi düşündm. Beni huzursuz eden herkese karşı tepkisiz kalmam gerekmiyor.

Sizin Ocak 2023' te yine nafaka anlaşmazlığınız ve o hafta nafaka arttırım davası açacağınıza dair mesajlarınız var. 1 yıl geçmiş üzerinden.

Bence ugrasmaya uzulmeye degmez. Millet karisini olduruyor 3 senede cikiyor. Birlikte nikahsiz yasadigi kadinin evinden kendi aldigi esyalari aldi diye kimsenin kimseye bir sey yapacagini sanmiyorum. Bir de ustune kotu bir damga yiyebilirsiniz. Maalesef yolunuza bakacaksiniz. Huzurunuz kacmis ama adam en nihayetinde sizin verdiginiz anahtarla girmis eve. Kendi aldigi esyalari geri almis. Bu kadar ucuz esyalari almak icin bu zahmete girdiyse sikayetci olursaniz kanitlarla sunar yani.

Sizi huzursuz eden kisi sevgiliniz, bir ust mesajda kavga cikarma potansiyeli oldugunu soylediniz, evinizin anahtarida onda. E o zaman coktan kilidi degistirmeliydiniz. Anahtarin onda olmasi demek serbestce evinize girebilmesi, size ya da kiziniza zarar vermesi demek. Yani celisiyorsunuz.

Icra gondermek icin vekalet vermeniz gerekmiyor ayrica. Nafaka borcu alın yazisi gibi bisey. Kendiniz de halledebilirdiniz.

Size ümit verip sonra arkasinda durmayan adamlara karsi ofkeleniyosunuz. Nafakasini odeyen adama odememis gibi dava acmak istiyosunuz, sizin verdiginiz anahtarla eve giren adamdan sikayetci olmak istiyosunuz. Neden?

Sizin Ocak 2023' te yine nafaka anlaşmazlığınız ve o hafta nafaka arttırım davası açacağınıza dair mesajlarınız var. 1 yıl geçmiş üzerinden.
Evet o da bir masraf ya lena? Asgari ücretle çalışıyordum. Şimdi de maaş almıyorum. Kendimi toparlamaya çalışıyorum 1 senedir,araya başka şeyler girdi dükkan açtım vs vs.

Bana söz verip arkasında durmayan adamlara öfkelenmem kadar daha doğal ne var? Konuyu çok uzattınız gerçekten. Anahtarla girdiyse de benim olduğum zaman gelseymiş hanımefendi,normali bu değil nı? Benim de buna öfkelenmem kızmam normal değil mı? Siz olsanız kızmazdınız anlaşılan dingonun ahırı gibi evinize ayrıldıktan sonra anahtarla da olsa girebilir değil mı? Adamı evden göndermişim defalarca anahtarımı getir diye belirtmişim ohooo normaliniz anormal bence

Kapi kilidi degistirmek mi anormal?

Bu gibi söylemleriniz de anormal siz olsanız evlenmek üzere olduğunuz adam bu tarz şeyler yapsa gülerdiniz ve normal karşılardınız yani. Dediğiniz oraya geliyor :) yada eski eşimle yaşadıklarım hayal kırıklıklarım 18 senemi heba etmem hepsine öfkelenmem anormal size göre galiba. Siz olsanız sakince gülerek giderdiniz galiba.

Evlenmek uzere oldugunuz adam sizi terk edince eve girip eşyasını aldi diye polise sikayet etmek mi normal?
Ben sizin yerinizde olsam ne o adama 18 yil ne bu adama 6 ay katlanmazdim. Kendi evliligimde siddet ihanet gormeme ragmen sirf mutsuzum diye issiz halimle 10 aylik bebegimle bosandim. Evet sakince gulerek gittim. Zorla guzellik olmaz. Sizi istemiyolar diye cezalandirmaniz mi gerekiyor

Allah aşkına kimi neyle cezalandırmışım? Karakola mı gitmişim? Veya eşyalarını çöpe mı atmışım ne yapmışım? Eski eşimle boşanırken de gayet gülerek sırtımı döndüm çektim gittim,herhangi bir intikam filan almadım şiddet aldatma psikolojik şiddete rağmen. Eski eşim hala beni sinirlendirmek için uğraşıyıor çocuğunu zor durumda bırakıyor diye sinirleniyorum bu mu anormal?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…