- 30 Mayıs 2015
- 13.668
- 13.111
ben de romantik aşk dolu demiyorum zaten ama siz konuyu istediğiniz yere çekeceksiniz belli ki. ne konuda anlaşamadım madem benim dediğimin üzerinde konuşuyoruz ve şikayet edeceğimi söylediğim zaman neden aksini savunuyorsunuz? dikkat etmek için şikayet edeceğim besbelli ki değil mı? adama sapık demiyorum diyorum sapık diyorsun diyosun adam sapık diyorsunuz ama sapık demediğinizi iddia ediyorsunuz. adamın bir kız çocuğu var bana karşı yada çocuklara karşı herhangi yanlış birşeyini görmedim bu hoşuma gitmeyen detay dışında. burada da konu açık rahatsızlığımı ifade etmişim neden her söylediğime illa itiraz ediyorsunuz? hemde her konumda? eski eşim bana defalarca döndü barışmak istedi dedim buna da itiraz ettiniz yok efendim yapmaz yapamaz erkek milleti sanki bu şekilde yapmıyor. bana aşıkmış diye laf söylüyorsunuz. ben aşık diye diretmiyorum adam dengesiz. hayatındaki hiçbir kadına saygısı olmayan bir adam. anlatamıyorum bir türlü.Ben adama sapık demiyorum. Ben adamı tanımıyorum Jameya. Siz eve izinsiz girmekten, eşya çalmaktan, uzaklaştırma başvurusunda bulunacağınızı söylüyorsunuz. Üzerine de bu detayı veriyorsunuz. Bunlar size göre "normal" davranışlar değil zaten konu boyunca bunu savundunuz.
Benim de söylediğim bu davranışları sergileyen bir adama dikkat etmeniz gerektiği. Siz adam hakkında bunları düşünüyorsunuz dedim. Yani size göre, bu adama uzaklaştırma almanız gerekiyorsa demek ki tehdit hissediyorsunuz.
Ya da adama kızınca işinize geldiği gibi intikam aracı olarak kullanıyorsunuz.
Siz karar verin adam evinize sinsice giren, eşyalarınızı çalan, kıyafet koklayan uzaklaştırma almanız gereken rahatsız edici bir adam mı?
Yoksa romantik, aşk dolu, peşinizde koşan bir aşk adamı mı?
İki profil birbirine uymuyor.