Jameya ben sizin kötü bir insan olduğunuza inanmıyorum. Fakat diğer konularınızda da söylediğim gibi, 1 Mart 2023 tarihli konunuzu yeniden okuyun, çocuğunuzun çok ciddi travmaları var, şımarıklık dediğiniz için hatta diğer üyeler sizi çok uyarmış. Pedagog önermişler.
Beni de alıntılayıp yazıyorsunuz, başkalarına da yazmışsınız, eski kocam benimle arkadaş gibiydi, o kadın girince öyle oldu diye. Gidin eski mesajlarınıza bakın:
"babasıyla görüşmelerine her katıldığımda kavga çıktı. o da etkilemiş olabilir zaten. bikere düzgün bir yemek yiyebildik 2 senedir, diğer her defasında muhakkak kavga çıkarmıştır. o yüzden artık katılmıyorum."
Çocuk sürekli bu olaylara maruz kalmış, babayı hiç istemiyormuş. Açın konularınızı okuyun. Yakın bir zamanda da baba çocuğu görmeye gelmiyor diyorsunuz. Çocuk henüz 5 yaşındayken "baba seni istemiyorum, anneme çok kötü davranıyorsun" diyebiliyor siz de çocuk hakkımı savundu, doğruyu yanlışı ayırt etti diyorsunuz.
Bence gerçekten artık kim kimle evlendi, Dyson süpürge noldu boşverin. Çocuğunuzla ilgilenin. Eski mesajlarınızda var, babası çocuğu istemiş sizden, eğer burada da sürekli olan nefret ve kininizle baş edemiyorsanız velayeti verin, kendinizi toplayın.
Sizin kötü olmanızdan çıkar sağlayacak tek bir kişi yok burada, ben dahil. Fakat gerçekten bize sövmenizden daha ciddi durumlar var burada, bana söver geçersiniz sorun yok, fakat bu şekilde sürekli olaylarla krizlerle devam etmez bu.