Haber vermeden evime girmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şikayetçi olduğunuzda duyacaklarınız bunlar olacak. Kendinizi karşı tarafın yerine koyun. Benzer bir suçlama size yapılsa siz de adamın sizi kaç kere aradığını vb anlatıyor olacaktınız.

Beraber yaşadığınız evdeki şahsi eşyalarını aldığı için cezalandırılmalı mı adam ?

evdeki şahsi eşyalarını aldığı için değil benim evime benden habersiz girmesi suç. ilk gidişinde de eve benden habersiz girip eşyalarımı kokladığını söylemişti.

Arada atladığın detay şu Cherry bunlar baya karı koca gibi birlikte yaşamaya başlamışlar.
Sonra ayrılmışlar. Yani adam kadının evine sayılı gelmemiş orada ikamet etmeye başlamış
Yani sonra konu sahibiyle karşı karşıya gelmemek için eşyalarını almak için gelmiş ve aldıklarını da almış götürmüş.

Şikayet etsenizde burdan bir şey çıkmaz. Kendinizi yormuş olursunuz ve adamdan kurtulamamış. Geride bırakın artık. Sonuçta kişisel bir şeyinizi almamış, eve zarar vermeden çekip gitmiş. Uğraşmak istiyorsunuz içinizde kin var, ki haklısınız da ama bence değmez.

evdeki şahsi eşyalarını aldığı için değil benim evime benden habersiz girmesi suç. ilk gidişinde de eve benden habersiz girip eşyalarımı kokladığını söylemişti.

Jameya buradakiler girmesi suç teşkil etmiyor dedikçe vitesi arttırıyorsun gibi geldi de neyse.
Madem sapık anahtarı neden ilkinden sonra değiştirmedin ve polis çağırmadın.

ısrarla adamı görmek filan istemedim gel desem koşa koşa geliyor zaten
Adamı görmek istememis olsaydınız eşyalarını atabilirdiniz, hadi olmadi kargolar gönderirdiniz ve kilidinizi de değiştirirdiniz. Kabul etmek istemeseniz de siz görüşmek istemişsiniz, belki o zaman barışma durumu oluşurdu şeklinde düşünmüş olabilirsiniz. Ama adam sizinle muhatap olmadan eşyaları alıp çekip gitmiş. Keske medeni bir şekilde size bilgi vererek gelseymis eve ama bu saatten sonra şikayetle igrasip kendi enerjinizi düşürmeyin bence, sonuç cikmaz gibi görünüyor. O kendine yakışanı yapmış, siz de kendi hayatınıza odaklanın en mantıklısı

Benimde aklıma takılan aldığı iki eşya kadar değer verememiş size,bir hafta boyunca merak edip arayıp sormamış msjlarınıza cvp dahi vermemiş,sevmemiş istememiş umursamamış,eşyalarını alması böyle bir insan için gayet normal,anahtarı zaten siz vermişsiniz,sizi görmemek için siz yokken gelmiş,affettirmek istememiş yada belki siz konuşmak istersiniz diye gizlice gelmiş,kendi eşyalarını almış bu arada,kimse bir kaç ay ev arakadaşlğı yaptığı insana eşya alıp hediye etmez parasını ödemiş sonuçta,nasılki pantolununu almış sikayet edecem demiyorsanız onun aldığı eşyalar içinde şikayet edemezsiniz,birde şöyle birşey var insanın aşık olup değer verdiği bir insan olursa karşısındaki evi arabayı eşyayı gözümü görür alır ceketini çıkar gider onuda gördük,iyiki evlenmemişsiniz,illaki aynı evde denemek zorunda değilsiniz ilişkinizi sonuçta çocuğunuz var,uzun süreli tartıp sonrasında karar vermekte fayda var ama aynı ev nikahsız beraberlik çocuk için sıkıntı sonuçta ayrılık vazgeçme durumu kolay oluyor,denedik olmadı deyip çıkıp gidiyor olan çocuğun psikolojisine olur,geçmiş olsun.

Jameya buradakiler girmesi suç teşkil etmiyor dedikçe vitesi arttırıyorsun gibi geldi de neyse.
Madem sapık anahtarı neden ilkinden sonra değiştirmedin ve polis çağırmadın.
yok suç diyen de var internetten de araştırdım gayet izinsiz girmek suç ama zamanımı boşa harcamaya niyetim yok vazgeçtim. ilkinden değiştirmedim aklıma gelmedi çünkü gidip izinsiz girip alacağını sonuçta birlikte biz zamanımız geçmiş paylaşımımız geçmiş saygı niyetine de olsa girmemesi gerekiyordu benim zoruma giden şey bu oldu. herhangi birşey yapmamaya karar verdim kendimi yormama gerek bile yok. kendi terbiyesizliği iğrençliği.

bende zaten öyle düşünerek bu işin olmayacağını ve bitirmemizin en doğrusu olduğunu söyleyip ilişkiyi bitirdim. neyse ya ne yapıyorsa yapsın 3 eşyanın peşine düşecek kadar kalitesiz ve boş bir insanmış uğraşmama değmez.

ay gerçekten hiç alakası yok inanın. herhangi bir isteğim herhangi bir beklentim de yok şikayet de etmiyorum ne yaparsa yapsın. ben 15 yıllık ilişkimi gözüm hiçbirşeyi görmemiş bitirirken bir çocukla çıkmış gitmişim bunu mu görmek isticem.

Aynen öyle boşverin

Böyle saçma, dengesiz, ergen, pinti bir insandan kurtulduğunuz için şanslısınız. Kapının kilidini değiştirin mutlaka. Ayrıca bir tavsiye, ben de boşanmış bir annenin kızıyım. Bence evlenmeden yaşama fikrine kızınız olduğu için biraz mesafeli durun. Hayatınızdaki insanla birlikte bol vakit geçirin, tatile çıkın o şekilde tanımaya çalışın. Aynı eve sokmak pek mantıklı gelmiyor bana.

Konuyla alakasız ama neden boşanmıştınız?

Bundan sonra ne bir ilişki yaşarım ne kimseye güvenirim. Bıraktım zirvede haklısnız kızım için büyük bir yanlış oldu bu,tecrübe edindim bir daha kesinlikle yapmam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…