Haber, Dedikodu Ve Muhabbet Salonumuz Artık Hizmetinizde :)

dedikodu.JPG

dinlemedeyim....:roflol:

oldum olası sevmem ben bu esrayı zaten.ii olmuşş tv prog kapatılmış ama şimdi de o sesle nasıl şarkı söleyecek bilemiyorum....

kkgm zaten kendi sesiyle söylemezki cnmm
birmilyon tane düzeltme yapıyorlar artık sestee
teknolojiden yararlanan ses bunlar
sen gitsen senide benide şarkıcı yaparlarr yani :dance:

öle deme kı lisedeyken tek başıma solo yapardım ben sahnede...hıh esra da neymiş.ikiye böler ona bölerin nan ben onu:roflol:

3.jpg

Şu anda tam mevsimi… Hele de kendi bahçenizde yetiştirmişseniz, bol bol çilek tüketin… En başta romatizma için mucize etkileri var… Sadece bu da değil elbette bakın o küçük kırmızı tatta ne şifalar saklı;-Çilek diş taşlarından doğal yöntemle kurtulmanın formülünü taşıyor. ıçinde bulunan çeşitli asitler diş diplerinde biriken taşları eritir. Bunun için yapmanız gereken, çilek mevsiminde günde 3-4 defa 1 fincan taze sıkılmış çilek suyu ile dişlerini fırçalamak.-Çilek aynı zamanda güzellik kaynağı… Yüz ve boyunda kırışan kısımlara sürülen çilek losyonu, tazelik ve pembe bir renk sağlar. Losyon nasıl hazırlanacak diyorsanız, doktor tarifini verelim;-Çilek losyonu: Bunun için 5-6 tane çilek bezde sıkılır. Bir yumurta akı çırpılarak ilave olunur ve tekrar çırpılır ve bu sırada 20 damla gülsuyu ilave edilir. Hazırlanan losyon tampon yapılarak boyuna sürülür. 1 saat beklendikten sonra içine 15 gr yemek sodası konulmuş 1 litre ılık su ile yüz ve boynunuzu silin.-Kuru cildin dermanı: Çilek kuru ciltleri besler ve pul pul olup dökülmesini önler. Bunun için özel bir maske hazırlanması gerekiyor. Bu maske aynı zamanda yüzdeki kırışıklıkları da yok eder…-Kuru ciltler maske hazırlanışı: Bir avuç taze çilek ezilip yulaf unu ile birlikte karıştırılır. Bir adet yumurta sarısı ile iki çorba kaşığı yoğurt çırpıldıktan sonra çilek hamuruna eklenir, krem kıvamına gelinceye kadar karıştırılır.

öle deme kı lisedeyken tek başıma solo yapardım ben sahnede...hıh esra da neymiş.ikiye böler ona bölerin nan ben onu:roflol:
waawwwwwwwwalkisalkisalkis
vala haber ne olsun...sbs vardı işte..o stresi atlattık...pek bişi de olmadı...yarın da kep töreni var...hayırlısı bakalım...:Saruboceq:
ayy doğru ya yarın kim kep giyecek
sbs ye kim girdi?

kim şarkıcı oluyomuş..esra erol mu esra ceyhan mı...ben ceyhan diy:roflol:e duydum...

ayy ben sana esra erol mu dedimm :roflol:

X