Haber, Dedikodu Ve Muhabbet Salonumuz Artık Hizmetinizde :)

ay hiç gülcek halim yoktu aslında moralim kötü senağlamaama bu yazına kahkahayı attım:roflol::roflol::roflol:
topikleri gezdim en son sana geldim :dilcikar:baktım kimseler yok herkez nerdeyse ben de oraya gidem dedim:1closedeyes:
:kedi::kedi::kedi:

oldumu şimdii ne konuştuk senleee:eek:lmaz::eek:lmaz:

önce buraya gelinecekti haniii

bende diğer topiktekiler gibi asayımmı şimdi seni ayaklarından :roflol:

ateş yapmasa hiç problem değil..
ama ateşlenıyo odüm kopuyor havale falan gecırrır dıye

zibidim allah yardımcın olsun ya geçmiş olsun bende ateşten çok korkarım:teselli:
aşını yaptrmışmıydın:uhm:
ben yaptrdım her ikisinede.. sözde aşı fazla ateş yapmıyo diyolar ama inşallah öle olur sorunsuz gelir geçer:Saruboceq:
sennkide çarçabuk geçer inşallah:Saruboceq:

:asigim:
ay aman allah korusun ağzından yel alsın cnmm yaaa
dikkat et allahın izni ile bişey olmaz inş cnmm

maşallah maşallah yavaş git bunlar çok deilmiii yaa:1shok::1shok:

canım fena taktım kafayı ama o yazdıklarımı gun ıcerısıne boluyorum

sabah 15 dk masaj 10 dk step 2 dk twıs 100 mekik
ıkındı 1oo mekık 1 saat koşu bandında 5.5 6.0 arası hızlandırmalar 6.8 7.8 arası totalde 6.6 km 3lt su
aksma sahıl 1saat yuruyus hayatım spor olmus:)

:kedi::kedi::kedi::kedi:
senağlama:gitme:senağlamamafoldumbensenağlamamafoldumben
şimdi ağlıcam susturamıcan beni haaa:mymeka:
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

bak candaş anneler birşeyler söylüyor ama
ben bu konuda tecrübesizim bilemiyorum ne yapılacağını :çok üzgünüm:

:asigim:

canım fena taktım kafayı ama o yazdıklarımı gun ıcerısıne boluyorum

sabah 15 dk masaj 10 dk step 2 dk twıs 100 mekik
ıkındı 1oo mekık 1 saat koşu bandında 5.5 6.0 arası hızlandırmalar 6.8 7.8 arası totalde 6.6 km 3lt su
aksma sahıl 1saat yuruyus hayatım spor olmus:)

esse cim valla bende hic bir sey yapmadan veriyom canim inan calisiyorum su az yemek ve kilo git aynen böyleyerimseniben

erol.jpg

Yıllar sonra o kel görüntülendi!..
10 Haziran 2009 Çarşamba 17:02
Şehir efsanesine dönen 'Erol Evgin'in saçı peruk mu değil mi' sorusuna yanıtı 'rüzgar' verdi... ışte Erol Evgin böyle yakalandı.
Çocukluğumuzdan bu yana şehir efsanesine dönen 'Erol Evgin'in saçı peruk mu?' sorusuna son noktayı 'rüzgar' koydu. Yıllarca merakla beklenen soruya ızmir'den yanıt geldi...

RÜZGAR ESTı KEL GÖRÜNDÜ!
Erol Evgin, ıstanbul'da verdiği konserin ardından ertesi sabah erkenden yola çıkarak ızmir'e gitti. ısmail Koç ve Fethiye Koç'un oğlu Ersoy Koç'un düğünlerinde sahneye çıkmak için ızmir'de olan, yılların eskitemediği güçlü ses, rüzgarın azizliğine uğradı. Evgin'in yıllardır taktığı fakat kimseler tarafından ispat edilemeyen 'peruk' sert esen rüzgar nedeniyle havalandı.

UĞRAŞTI AMA OLMADI

Peruğun kalkmasını önlemek için büyük çaba sarf eden ünlü sanatçı, etrafındaki meraklı bakışlardan rahatsız oldu. Evgin'i ilk kez o halde yakından görenler usta müzisyenin kıvrak hareketlerle saçını düzelttiğini söyledi. (Güneş)

kaydirigubbakcemile3
fatma tamam sus ağlama hem suçlu hem güçlüüü:mymeka:
:roflol:
çok tesekkur ederım halem...
estafurllah canm keşke bişey yapabilsem:teselli: benmde çocuklarım var allah onlara hastalık vermesin:Saruboceq:bizlerin işi çok zor babalarda kendini bi halt zannediyo:dilcikar:
bitosum hoşgeldin ablamopuyorumnanaktan

80975.jpg

Gazze'de tünel çöktü: 1 ölü
10 Haziran 2009 Çarşamba 18:05
Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah'ta bir tünelin çökmesi sonucu bir Filistinli'nin öldüğü, 4 kişinin de kayıp olduğu bildirildi.
Sınır boyundaki yüzlerce tünelden, kuşatma altındaki Gazzelilerin ihtiyaçları Mısır tarafından getirtiliyor.

Gazze'deki Acil Yardım ve Ambulans Hizmetleri Müdürü Dr. Muaviye Hasaneyn, tünelde ölü bulunan Filistinli'nin 24 yaşında olduğunu belirtirken, diğer kayıplara ulaşılmaya çalışıldığını bildirdi.

X