Haber, Dedikodu Ve Muhabbet Salonumuz Artık Hizmetinizde :)

11.jpg

-Çilek, çocuk ve büyüklerde bağırsak kurtlarını dökmede birebirdir… Bunun için sabah aç karnına bolca çilek yenilmesi öneriliyor. Öğlene kadar da üzerine başka bir şey yemeyin… 3 gün buna devam ettiğinizde bağırsak kurtları sorunu halloluyor.
-Çileğin kök ve yaprakları da çok faydalıdır… Hazırlanacak çilek çayı mafsal iltihabı, damar sertliği ve yüksek tansiyonun dermanı… Böbrekteki kum ve taş dökümü için de çok yararlıdır…Bu sıvının hazırlanışı şöyle; 300 gr yaprak ve kök 1 gece ıslatılır. Ertesi gün 1 litre suda 20 dakika kaynatılır… Elde edilen sıvı çay gibi tüketilebilir. Bu sıvı hastaların bolca terlemesini sağlar, karaciğerin şişliğini de giderir…
-“Çilek aynı zamanda vücuttaki tüm salgı bezlerini mükemmel bir ahenkle çalıştırır… Bu da sizi zinde ve kuvvetli yapar… “
-“Çilek iyi bir idrar söktürücü… Üre asidi ve ürat tuzları birikintilerini, vücutta birikmiş zehirli maddeleri dışarı atar.

hatta yarın ilk işim reçel yapmak...bugün pazardan aldım...çocuklar da seviyo...bi de krem şantili çok hoş oluyo....hımmm:icecream:

fft20_mf277222.jpg

Sapık anne oğlunun arkadaşıyla kaçtı
10 Haziran 2009 Çarşamba 17:04
36 yaşındaki 6 çocuk annesi kadın 15 yaşındaki gençle birlikte kaçtı. ışin en korkunç yanı kaçtığı genç oğlunun en yakın arkadaşı...
6 çocuk annesi 36 yaşıdaki Debbie Mallinson, çocuklarını terk edip 15 yaşındaki oğlunun en iyi arkadaşıyla kaçtı. Çocuklarını şok eden açıklamayı ise "Aşık oldum gitmek zorundayım" diyerek yaptı.
ıngiltere'de günün konusu haline gelen kadın, bebek yüzlü, sevgilisiyle gitti. Şu anda 10 ve 15 yaşlarındaki iki oğlu akrabalarıyla yaşıyor. 8, 6, 5 ve 3 yaşlarındaki diğer 4 küçük çocuk ise sosyal servisin bakımı altında.

Mallison'u eski partnerlerinden biri 'çok sık aşık olur ve doğurur' diye tarif ediyor.

4 FARKLI ERKEKTEN 6 ÇOCUĞU VAR

Kadının 15 yaşındaki büyük oğlu daha önce de annesini, en yakın arkadışına telefonda ilanı aşk ederken yakalamıştı.

4 farklı erkekle birlikteliğiden 6 çocuğu olan Mallinson, şu anda bebek yüzlü sevgilisinin kız kardeşinin evinde yaşıyor.

Eski partnerlerinden birinin 'anneliğe kesinlikle uygun değil' dediği Mallinson, evden ayrılmadan önce sosyal servis yetkililerini arayarak, sevgilisi ile gideceğini bildirmiş.

HEM ANNESıNı HEM ARKADAŞINI KAYBETTı
Mallinson'un 15 yaşındaki oğlu bu işten en fazla zarar görenlerin başında geliyor. Büyükannesi ve dedesiyle yaşayan genç, hem en iyi arkadaşını hem de annesini kaybetti. Şu anda ülkenin başka bir bölümünde yaşayan genç hayatının bir anda tamamen değişmesinin rahatsızlığını yaşıyor.

ıngiliz gazeteleri, "Mallinson basından kaçarken, bebek yüzlü sevgilisi ise gazetecileri karşısında gördüğündeannesinin arkasına saklandı. Anne ise oğlunun 18 yaşında olduğunu ve her istediğini yapabileceğini söyledi" diye yazıyor.

1.20090610144846..jpg

iyi geceler hayirlarla dolu sabahlar canlarim ben kactim öptüm cok, boncukum senide cok öpüyom canim bidenem görüsürüzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bitom kaçıyorsunn özletme kendini fazla çok öpüyorum
yarın gündüz arkadaşa gidicem akşama görüşürüz nasip olursa a.s.

Patron geçmiş olsun ufaklık hastaymış:teselli:
Ne kaynatıyosunuz arkadaşlar.
Acayip uykum geldi.
Uyursam donarım uyumamam lazım.:roflol:

X