Haber, Dedikodu Ve Muhabbet Salonumuz Artık Hizmetinizde :)

esse tamam fena kafayı taktındaaa
anladım ama yinede çok gibi geldi bana :KK43:

aslınd a haklısın hedefe yaklasınca yavaslıcam:)

esse cim valla bende hic bir sey yapmadan veriyom canim inan calisiyorum su az yemek ve kilo git aynen böyleyerimseniben

masalah ne guzel :nazar:

esse canm kaç kilo verdin:uhm: bu ne hız:1shok:

7kg verdım masallah dee cnm:)
buarad atopıgı nasılda kg sorununa getırdım amaa:roflol::roflol:

bitom sende mi kilo vermeye uğraşıyorsun delikafadulden
yok boncukum ben ugrasmadan verdim vallah bol su az yemek ve is bu kadar zemuszemus
kaydirigubbakcemile3

:roflol:

estafurllah canm keşke bişey yapabilsem:teselli: benmde çocuklarım var allah onlara hastalık vermesin:Saruboceq:bizlerin işi çok zor babalarda kendini bi halt zannediyo:dilcikar:
bitosum hoşgeldin ablamopuyorumnanaktan

bende seni öpüyom ablamopuyorumnanaktan

59256.jpg

Esra Ceyhan sessiz sedasız boşandı
10 Haziran 2009 Çarşamba 14:37
Son günlerde Esra Ceyhan'a bir haller oldu. Programı yayından kalktı, şarkıcı olmaya karar verdi. Ve şimdi de boşandı.
Esra Ceyhan son günlerde zor zamanlar geçiriyor. Kanal D'deki öğle kuşağı programı sessiz sedasız yayından kalkan Ceyhan üstüne üstlük bir de eşinden boşandı.
Ceyhan, 17 yıllık eşi Barbaros Ceyhan'dan anlaşmalı olarak boşandı.

Ünlü sunucunun mahkemeye sunduğu dilekçesinde ''çiftin aralarında fikri ve ruhi uyuşmazlık bulunduğu ve ailenin birliğinin temelinden sarsıldığı'' gerekçesi dikkat çekti. Hakim bu gerekçeyi dikkate alarak, tarafların boşanmasına karar verdi.

Çiftin kızları Ayşe'nin velayetinin anneye verilmesi kararlaştırılırken, tazminat ve nafaka da öngörülmedi.

11.20090610150748..jpg

maaşallah bitom işte herşey kafada başlıyo kafada bitiyo dimii
pisikolojik etkinin önemi birkere daha anlaşılıyor iştekaydirigubbakcemile5

ay su esra ceyhanda ne gıcık karı anneyim ben anneyim ben diyip gezio sanki tek anne bu bu suratla ne güzel sarkıcı olur ondan ıyyyyyyyyyyyy iğrenc biri

ben severdim önceden esrayı ama çok şımardıı
burnu kalktı o programda yüzünü eskitiii
şimdi kesinlikle elektrik alamıyorumm:dilcikar:

59256.jpg

Esra Ceyhan sessiz sedasız boşandı
10 Haziran 2009 Çarşamba 14:37
Son günlerde Esra Ceyhan'a bir haller oldu. Programı yayından kalktı, şarkıcı olmaya karar verdi. Ve şimdi de boşandı.
Esra Ceyhan son günlerde zor zamanlar geçiriyor. Kanal D'deki öğle kuşağı programı sessiz sedasız yayından kalkan Ceyhan üstüne üstlük bir de eşinden boşandı.
Ceyhan, 17 yıllık eşi Barbaros Ceyhan'dan anlaşmalı olarak boşandı.

Ünlü sunucunun mahkemeye sunduğu dilekçesinde ''çiftin aralarında fikri ve ruhi uyuşmazlık bulunduğu ve ailenin birliğinin temelinden sarsıldığı'' gerekçesi dikkat çekti. Hakim bu gerekçeyi dikkate alarak, tarafların boşanmasına karar verdi.

Çiftin kızları Ayşe'nin velayetinin anneye verilmesi kararlaştırılırken, tazminat ve nafaka da öngörülmedi.

11.20090610150748..jpg
ay gercekten sasirdim valla neler olmus esranin hayatinda inanmiyorummmmm:1shok:

bi bilsem foto eklemeyi neler yapıcam daaa:KK70:DD
en kısa zamanda linki bulur eklerim inş canım...

bu arada var ya esra ceyhan kaset çıkarıyormuşşş.şok oldum ben duyunca...:1shok:

X