Haber, Dedikodu Ve Muhabbet Salonumuz Artık Hizmetinizde :)

uyudum anam ben uykuyu öyle seviyorum ki hiç bişeye değişmem komşum erkenden kaldırdı:mymeka: işe geç gidecekmiş kalk kahvaltı yapalım diyeee

hmm vay hain koşmuu sengözlerimebaksanab
ben uyurken beni uynadrmaya kisme cesaret edemez (eğer kaldırın demedysem ) furrum alimallah :mymeka:
bende kızı dersaneye bıraktım yine bi denem sınavına girio gamyoncuiremsu
12 de alcam 1 buçukta tekrar bırakıp ordan beni yolların alıp götürdüü yere gidicem :eek:

hmm vay hain koşmuu sengözlerimebaksanab
ben uyurken beni uynadrmaya kisme cesaret edemez (eğer kaldırın demedysem ) furrum alimallah :mymeka:
bende kızı dersaneye bıraktım yine bi denem sınavına girio gamyoncuiremsu
12 de alcam 1 buçukta tekrar bırakıp ordan beni yolların alıp götürdüü yere gidicem :eek:

ayy sorma zile o kadar çok bastıki
allahım yine kim uyumak istiyorum dedim sesli sesli
kendi kendime konuştum yanisenağlama
ama faydası olmadııı kalktım şimdide yatmayam bu saatten sonra diyorumm
yatarsam akşamı ederim çünküü
iyi iyi deneme sınavı yapsın
zaten başaracak allahın izniyle biliyoruz ama
sen sonra nere gidicen yani yolların götürdüğü yer derkennn:uhm:

ayy sorma zile o kadar çok bastıki
allahım yine kim uyumak istiyorum dedim sesli sesli
kendi kendime konuştum yanisenağlama
ama faydası olmadııı kalktım şimdide yatmayam bu saatten sonra diyorumm
yatarsam akşamı ederim çünküü
iyi iyi deneme sınavı yapsın
zaten başaracak allahın izniyle biliyoruz ama
sen sonra nere gidicen yani yolların götürdüğü yer derkennn
:uhm:

sağol cnm amin allh duysun ağzınızdan :Saruboceq:
azcık bakım , azcık alışveriş işte öylesine takılcam caney hihoyyyt
bilirsin ben ev gezmesnine gitmem sengözlerimebaksanab

sağol cnm amin allh duysun ağzınızdan :Saruboceq:
azcık bakım , azcık alışveriş işte öylesine takılcam caney hihoyyyt
bilirsin ben ev gezmesnine gitmem sengözlerimebaksanab

hmmm anladım kolay gelsin ozaman

bende dedi yoksa sendemi gizli bir mini buluşma yapacann delikafadulden

Mr Çektirmeye Giden Hasta ve Yakını Kazada Öldü

Amasya'da Mr'ı Çektirmek ıçin Erbaa ılçesinden Şehir Merkezindeki Hastaneye Gelen 4 Kişinin Bulunduğu Kamyonet, Kent Girişinde Bir Direğe Çarptı. Kazada Mr Çektirmek ıçin Hastaneye Giden Hasta ve Akrabası Sıkışarak Yaşamını Yitirdi.
Amasya'da rahatsızlığı nedeniyle MR çektirmek için gece yola çıkan bir hastayı taşıyan araç kaza yaptı. Amasya Devlet Hastanesi'nde muayene olan ve MR cihazının yoğunluğu nedeniyle gece 23.00 civarında randevu verilen bir hasta, Erbaa ilçesinden yola çıktı. Hacı Topuz idaresindeki 60 KE 801 plakalı kamyonet, Taşova yolundan kent merkezi istikametine seyir halindeyken bir direğe çarptı.

Kazada çocuklarıyla MR çektirmek için araçla yola çıkan Muhittin Topuz(52) ve akrabası Erdgn Topuz(31) olay yerinde sıkışarak can verdi. Olayda yaralanan Hacı Topuz ve Necmi Topuz Amasya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. wKazanın yağan yağmurun yolu kayganlaştırması nedeniyle meydana gelmiş olabileceği bildirildi.

Yahu bugun kocada yok evde ısde yok oglanda uyıııı bı ben bole kos kos oturuyommm burdada sular durgunn kımsecıkler yokk haraletlı konular yokkkkk canımm sıkılıyo yahuuu hanı deıkodularrrr

X