Haber, Dedikodu Ve Muhabbet Salonumuz Artık Hizmetinizde :)

iyim boncugumda ya kızburdamısın değilmisiniz ben nasıl anlıcam ajan gibsiniiz ha bir var bir yok:1ninca:
kkgm hoşgeldin sende cnmopuyorumnanaktan
nasılsın??
boncugum doğal yaşam parkına bende çok istedim ama birtürlü kısmet olmadı mafoldumben çocuklar çok sevinir gidersek biliyorum ama hergelişimizde okadar dolu dolu geiyorki zaman oraya gitmek aklımıza bile gelmiyor zaten:1no2:
ben yakında yine gelicem kısmetse ama sanmıyom ki gidelim,birde baharda güzel olur şimdi sıcaktan hayvanlar yoktur zaten ortalara:gitme:

iyim boncugumda ya kızburdamısın değilmisiniz ben nasıl anlıcam ajan gibsiniiz ha bir var bir yok:1ninca:
kkgm hoşgeldin sende cnmopuyorumnanaktan
nasılsın??
boncugum doğal yaşam parkına bende çok istedim ama birtürlü kısmet olmadı mafoldumben çocuklar çok sevinir gidersek biliyorum ama hergelişimizde okadar dolu dolu geiyorki zaman oraya gitmek aklımıza bile gelmiyor zaten:1no2:
ben yakında yine gelicem kısmetse ama sanmıyom ki gidelim,birde baharda güzel olur şimdi sıcaktan hayvanlar yoktur zaten ortalara:gitme:

iyiyim ablamm sen nasılsın?

ben de iyiyim teşekkürler
ah bir de şu sıcaklar olmasa mirmirmirmir

ewet yaa izmirin sıcağı çekilmez....allah yardımcımız olsun:Saruboceq:

evet can suyum sor ma valla piştik resmen bide çok büyük yorgunluğumu atamadım aslında güzel olmamış böle .............. sen bi git gör öyle karar ver ama sıcaklarda gitme tabii bi tek kapalı bir alan var orayı çok beğendim yeşillikler yılanlar papağanların olduğu bölüm ama orasıda sauna gibiydi kız kilo veriyosun içeri girince kaydirigubbakcemile3

bana müsade çıtırlar...accık kayınvalidemin yanına gidiiim.kk aramızı bozmasınnn:jeyyar:
akşama gelicem 12den sonraa...boncuk hazırlan bekle beni balımmmkaydirigubbakcemile3

aaaa:1shok:nicinimi değiştirdin?
güzel olmuş güle güle kullankaydirigubbakcemile3
hoşgeldin bu arada dünden beri nasılsınyerimseniben
abiye bi elbise aldım gülüm..ayrıca da ertesi güne de elbise aldım şifondan...düğünde çekilince koyarım sana resimlerimiii:kedi:
güle güle giy kkgm allah içine sinidrsin..düğün kimin:uhm:

evet sıcaklar çekilmiyor nerelere kaçsak hcrim bilemedim valla allahtan evin içi iyi bizim ama dışarı çıkılacak gibi değil kesinlikleee mafoldumben

evet can suyum sor ma valla piştik resmen bide çok büyük yorgunluğumu atamadım aslında güzel olmamış böle .............. sen bi git gör öyle karar ver ama sıcaklarda gitme tabii bi tek kapalı bir alan var orayı çok beğendim yeşillikler yılanlar papağanların olduğu bölüm ama orasıda sauna gibiydi kız kilo veriyosun içeri girince kaydirigubbakcemile3

nolduuu yaa benimm neden haberim yok.nereye gittiniz kimle gittiniz?ayy çatlıcem şincikkk:1shok: bu arada bensiz buluşmalar da yapılmış boncuk hanım...akşama gelince alıcam ifadeni:jeyyar:

git git tubikim aman diyim aranız bozulmasın balım kaydirigubbakcemile3
sen aysen fatoştan ders almadan gidersen böle olur işte sonun

neyse ben 11 de tostumu yer beklerim seni geç kalma kaydirigubbakcemile3

aaaa:1shok:nicinimi değiştirdin?
güzel olmuş güle güle kullankaydirigubbakcemile3
hoşgeldin bu arada dünden beri nasılsınyerimseniben

güle güle giy kkgm allah içine sinidrsin..düğün kimin:uhm:

allah razı olsun ablamm saol....düğün abimin canım.bu cumartesi nasipse nikahı var...

evet ama o sürpriz bir buluşmaydı ben dışardaydım aradılar hadi gel diye bende gittim hazırlıklı değildi yaniiii:umursamaz:

git git tubikim aman diyim aranız bozulmasın balım kaydirigubbakcemile3
sen aysen fatoştan ders almadan gidersen böle olur işte sonun

neyse ben 11 de tostumu yer beklerim seni geç kalma kaydirigubbakcemile3

tamam akşama gelicem.rahat bişiyler giy de uğraştırma beni...:jeyyar:

X