E
EU2
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi DreamLover
- #2.601
esse ?
esseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ne bilim sen onu teselli ediyordun yanasıl yanı nedne sordun hayırdır ne olmus ona
ay kızlar yaa çok korkunççç ALLAHIM kimselerin başına vermesin..bu son olsun inşallah:çok üzgünüm:
selam bu arada:çok üzgünüm:
ya stajerde olabilir o çünkü daha 18inde bir yıllık bile değildir.Ahh yavrum yaaa :çok üzgünüm:evet cnm ya haberlerde gördüm
ailesi perişan çok dikkatli olmak lazım
bide küçükmüş yaşı daha 18
aman bebem sende dikkat et kendine:teselli:
esseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ben okudum cnmm maria
yahova sahıtlerınıde kesınlıkle tavsıye ederım
esse ?
ya stajerde olabilir o çünkü daha 18inde bir yıllık bile değildir.Ahh yavrum yaaa :çok üzgünüm:
Geyikhanede canım :)))
bu da aklımda olsun
alırım okurum ama ben çok etkileniyorum kitap okuduğumdaa
:roflol: senin çocukta az değilmiş ha aynı ben alkisalkisalkisona sordugumda
Yaa hiç sorma benim önümde kadının teki oturuyodu.Oğlumda ayağıyla kadının sandalyesine gelişigüzel ayak sallıyodu meğer kadın rahatsız oluyomuş.Dönüp oğluma ters ters baktı ve yapma dedi bizimkide öyle yapınca inatlaştı haliyle ve kadının gözünün içine baka baka yapmaya devam etti.Bende o sırada oğlum yapma diyorum bizimki beni dinlemiyo bi türlü Sonra kadın ne dese iyi ''engelli misin oğlum!!'' dedi.Tabi o öyle diyince benim şarteller attı ''hanımefendi kelimelerinizi lütfen doğru seçermisiniz dedim. terbiyesiz dedim''kadın hiç oralı bile olmadı ama bizimki ara ara yine kadının sandalyesine ayak salladı
gıcık ıspıyoncu yedııgn dayak yetmedı dımıııklava: klava: :)Şeniz
.
filizcim stajermiş zaten :gitme:
ailesi hastaneyi sorumlu tutuyordu
daha acemi bu işi neden ona verdiniz diyee
yazık hasta gelince hemen atlamış öğrenme hevesiyle bence
anladım cnmm çocuğu terslerse ilk etapta sonucu bu olurona sordugumda
Yaa hiç sorma benim önümde kadının teki oturuyodu.Oğlumda ayağıyla kadının sandalyesine gelişigüzel ayak sallıyodu meğer kadın rahatsız oluyomuş.Dönüp oğluma ters ters baktı ve yapma dedi bizimkide öyle yapınca inatlaştı haliyle ve kadının gözünün içine baka baka yapmaya devam etti.Bende o sırada oğlum yapma diyorum bizimki beni dinlemiyo bi türlü Sonra kadın ne dese iyi ''engelli misin oğlum!!'' dedi.Tabi o öyle diyince benim şarteller attı ''hanımefendi kelimelerinizi lütfen doğru seçermisiniz dedim. terbiyesiz dedim''kadın hiç oralı bile olmadı ama bizimki ara ara yine kadının sandalyesine ayak salladı
gıcık ıspıyoncu yedııgn dayak yetmedı dımıııklava: klava: :)Şeniz
.
selam kızlar ya habere çok üzüldüm :gitme: görev başında ölmüş belkide şehit bile olabilir:gitme: allah rahmet eylesin daha gencecikmiş yaa:gitme:
keneden inanılmaz korkuyorum bende çimlere bile bastrmıyorum artık çocuklarımı:1no2:
kızlarrrr iyi gecelerrr....
onun yazarı kimdi ?cnm bende etkılenırim huzur sokagı bızim sakısımız olmustu 10 sene oncee herkesın elındee sen ıste ben sana arastırıp kıtap ısmı verıyım:)
:roflol: senin çocukta az değilmiş ha aynı ben alkisalkisalkis
Ya bizde çok yasadık ölen hastaya bile gitmeyip bizi yollarlardı cene bağlamaya falan.Etkisinden kurtulamazdık benneyaptımki :1no2:
Ama bu kadar da olmaz gerçekten kınıyorum meslektaslarımı.
İşinin ehli kişi zaten eline % 90 batırmaz şans işte yavrunun ki kıyamam ya nasıl hevesli işini yapıyodur kimbilir.:çok üzgünüm: Ailesine sabır versin Allah.:Saruboceq: