Haber, Dedikodu Ve Muhabbet Salonumuz Artık Hizmetinizde :)

hmm anladım benim gece arkim :)
ama ben artık yatmak zorundayım kusura bakmazsın inş böle bırakıp gitmiş gibi olucam
ama benimde regle yaklaştı ağrımda var uykumda
ii bak kendine cnm kolay gelsin sana

hmm anladım benim gece arkim :)
ama ben artık yatmak zorundayım kusura bakmazsın inş böle bırakıp gitmiş gibi olucam
ama benimde regle yaklaştı ağrımda var uykumda
ii bak kendine cnm kolay gelsin sana

Oyyy canım benim tabi yat uyu neden kusura bakayım hatta benim yerimede uyu mükemmel olur. Şeniz
İyi uykular pazartesi gece görüşmek üzere. :roflol:

kızlar 4.30 gibi bebişimiz oldudelikafadulden
zemuszemuszemuszemus zemuszemus

günaydın günaydın günaydın kızlar delikafaduldendelikafadulden
zemuszemuszemuszemus
hepinize keyifli pazarlaropuyorumnanaktan
SEVGı0535 ÇOK TEŞEKKÜR EDERıM GÜZEL DıLEKLERıN ıÇıNopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

rica ederim darısı başımaaa

kızlar bide bişey danışıcam kına gecemde pembe bir kıyafet giyicem çingene pembedi öakyajıda pembe yap dediler ama ben sevmem pek pembeyi sizce yakışırmı bu

kızlar 4.30 gibi bebişimiz oldudelikafadulden
zemuszemuszemuszemus zemuszemus
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenhayırlı uzun ömürlü olsunn
allah analı babalı büyütsün inşşş:Saruboceq::Saruboceq:

darısı başına inşallah cnm
bence yakışır cnm neden olmasın
ben severim pembeyi
bu gözler sanamı ait
pembeyi sevmiyorsan koyu olmamakla beraber
toz pembe kullanabilirler bence
bu gözler sanamı ait cnm?

Karısını kaçırdı 14 yıl sonra tutuklandı
14 Haziran 2009 Pazar 11:58
Karısıyla kaçarak evlendi. Aradan 14 yıl geçti. Çiftin iki çocukları oldu ama birgün polis kapıya dayandı ve adamı götürdü.

Malezya'da inşaat işçisi bir adam, 14 yıl önce şuan eşi ve 2 çocuğunun annesi olan kadını kaçırdığı için tutuklandı. Eski dosyaları yeniden açan polis ekiplerinin takibi sonucu yakalanan şahsın, 14 yıl önce reşit olmayan eşini kaçırdığı için tutuklandığı belirtildi.

Malezya'da geç gelen adalet kafaları karıştırdı. 1995 yılında henüz reşit olmayan Rosukhon isimli genç bir kızı Phayao kentinden kaçırdığı için polis tarafından aranan Noppadon Nontanok (32) isimli adam, aradan 14 yıl geçtikten sonra yakalandı.

O zamanlar 14 yaşında olan kızın ailesinin başvurusu üzerine aranmaya başlayan Nontanok, bugün eşi ve 2 çocuğunun annesi olan Rosukhon'u kaçırdığı için tutuklandığını öğrenince neye uğradığını anlayamadı. Nontanok, "Polis beni gözaltına aldığında şok oldum. Bu olay çok uzun zaman önceydi. Şimdi beni hapse atarlarsa, ailem için kim para kazanacak?" dedi.

Öte yandan Rosukhon'un ailesi, kızlarını kaçıran Nontanok'u, çiftin evlenmesi ve çocuk sahibi olması üzerine affetmişti. Ancak geçmiş dosyaları arşivden çıkaran polis ekipleri, tüm bu gelişmelerden bihaber durumda olunca, zanlıyı yakalamak durumunda kaldı.

Yaşamak için yaşı tutmuyor!
14 Haziran 2009 Pazar 13:50
11 yaşında göz göre göre ölüme terk edildi. Kardeşi de aynı yaşta ölmüştü. Çünkü kanun böyle. Onun yaşamak için yaşı tutmuyor.

Japonya'da 15 yaşın altındakilere organ nakli yasa ile yasaklandığı için 11 yaşındaki bir çocuk göz göre göre ölüme terk edildi. ışin en kötü tarafı kız kardeşinin aynı dertten 5 yıl önce ölmüş olması...

Japonya'da bir aile dramı yaşanıyor. 11 yaşındaki Hiroki Ando, 100 bin kişide bir rastlanan kardiyomiyopti adlı kalp hastalığına yakalandı. Talihsiz çocuğun bu amansız hastalıktan kurtulmasının tek yolu yeni bir kalp nakli. Ancak burada Hiroki'nin karşısına yasa çıkıyor çünkü Japonya'da 15 yaşın altındaki kişilere organ nakli kanunla yasaklanmış.

Aile yasayı aşamadığı için hergün çocuklarının gözleri önünde eriyip gitmesini çaresizlik içinde izliyor. Aile aslında benzer dramı 5 yıl önce yaşadı. Hiroki'nin kızkardeşi aynı hastalığa yakalandı ve kalp nakli yapılamadığı için 5 yıl önce yaşamını yitirdi. Küçük yavrunun babası Ryuki Ando çaresizlik içinde yardım istiyor. Kızını kurtaramayan baba, oğlunun kurtarılması için çaba sarfediyor.

Ryuki Ando'nun oğlunu bu amansız hastalıktan kurtarmanın tek yolu onu Japonya dışında başka bir ülkede ameliyat ettirmek.

Eğer baba oğlunu yurtdışında tedavi ettiremezse tek çaresi, yasayı değiştirmek için hükümete baskı yapan sivil toplum örgütünün başarılı olmasını beklemek olacak.

Bu arabayla denize dalabilirsiniz
14 Haziran 2009 Pazar 09:55
Bu araba mükemmel... Hem karada gidiyor hem denizde... Denizin 10 metre altına inebiliyor. Ama fiyatı da biraz uçuk tabi...
ısviçreli otomobil firması Rinspeed'in patronu Frank Rinderknecht, 1977 yılında yayınlanan Bond filmlerinden "The Spy Who Loved Me"de kullanılan su altında giden otomobilden esinlenerek 'Squba' adı verilen bir araç üretti.

Bu otomobili üretebilmek için çok yoğun çalıştıklarını belirten Rinderknecht, suyun kaldırma kuvveti ile aracın ağırlığı arasındaki dengeyi sağlamanın kendilerini çok zorladığını söyledi.

Lotus Esprit'in modifiye edilmiş hali olan 'Squba' adı verilen otomobil, 860 kilogram ağırlığında ve suyun yaklaşık 10 metre altında gidebiliyor.

Karada 7.1 saniyede 80 kilometre hıza ulaşabilen otomobil saatte 120 kilometre yaparak en yüksek hıza ulaşıyor. Ayrıca otomobilin sualtındaki en yüksek hızı ise sadece 1.8 deniz mili (3.3 kilometre). Squba'nın daha hızlı bir otomobil olabilmesi için ise daha güçlü akülere sahip olmasının gerektiği belirtiliyor.

Bu harika otomobile sahip olmak isteyenler ise 800 yüz bin poundu gözden çıkarmak zorunda.

Scuba, çok kuvvetli elektrikli motorlara ve su altında gitmesini sağlayan iki tane pervaneye sahip. Dünyanın çevreye en fazla duyarlı otomobillerinden biri olan Squba, su geçirmez 6 adet lityum iyon akü ve elektrik motoruyla birlikte 0 karbon salımına sahip.

Hareket anında aracın akülerinden en yüksek verimi sağlayabilmek ve mevcut olan 2 pervane ve 2 su jetine en yüksek enerjiyi sağlayabilmek için aküler dizi halinde çalışıyor. Kabindeki suyu boşaltmak için ise yine aküler kullanılıyor.

Ne biçim yasaymış bu:uhm:hayret bi şey.Alıcılar içinde mi geçerliymiş:1shok:,verici için olması normalde..:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…