- 11 Ocak 2009
- 10.682
- 4
- 40
-
- Konu Sahibi DreamLover
- #2.641
kızlarr iyi sabahlar...sinrim attı iyice...
öptüm yeniden bye...
hmm anladım benim gece arkim :)
ama ben artık yatmak zorundayım kusura bakmazsın inş böle bırakıp gitmiş gibi olucam
ama benimde regle yaklaştı ağrımda var uykumda
ii bak kendine cnm kolay gelsin sana
görüşmek üzereee kaydirigubbakcemile5
kızlar 4.30 gibi bebişimiz oldudelikafadulden
zemuszemuszemuszemus zemuszemus
günaydın günaydın günaydın kızlar delikafaduldendelikafadulden
zemuszemuszemuszemus
hepinize keyifli pazarlaropuyorumnanaktan
SEVGİ0535 ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM GÜZEL DİLEKLERİN İÇİNopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenhayırlı uzun ömürlü olsunnkızlar 4.30 gibi bebişimiz oldudelikafadulden
zemuszemuszemuszemus zemuszemus
rica ederim darısı başımaaa
kızlar bide bişey danışıcam kına gecemde pembe bir kıyafet giyicem çingene pembedi öakyajıda pembe yap dediler ama ben sevmem pek pembeyi sizce yakışırmı bu
Yaşamak için yaşı tutmuyor!
14 Haziran 2009 Pazar 13:50
11 yaşında göz göre göre ölüme terk edildi. Kardeşi de aynı yaşta ölmüştü. Çünkü kanun böyle. Onun yaşamak için yaşı tutmuyor.
Japonya'da 15 yaşın altındakilere organ nakli yasa ile yasaklandığı için 11 yaşındaki bir çocuk göz göre göre ölüme terk edildi. İşin en kötü tarafı kız kardeşinin aynı dertten 5 yıl önce ölmüş olması...
Japonya'da bir aile dramı yaşanıyor. 11 yaşındaki Hiroki Ando, 100 bin kişide bir rastlanan kardiyomiyopti adlı kalp hastalığına yakalandı. Talihsiz çocuğun bu amansız hastalıktan kurtulmasının tek yolu yeni bir kalp nakli. Ancak burada Hiroki'nin karşısına yasa çıkıyor çünkü Japonya'da 15 yaşın altındaki kişilere organ nakli kanunla yasaklanmış.
Aile yasayı aşamadığı için hergün çocuklarının gözleri önünde eriyip gitmesini çaresizlik içinde izliyor. Aile aslında benzer dramı 5 yıl önce yaşadı. Hiroki'nin kızkardeşi aynı hastalığa yakalandı ve kalp nakli yapılamadığı için 5 yıl önce yaşamını yitirdi. Küçük yavrunun babası Ryuki Ando çaresizlik içinde yardım istiyor. Kızını kurtaramayan baba, oğlunun kurtarılması için çaba sarfediyor.
Ryuki Ando'nun oğlunu bu amansız hastalıktan kurtarmanın tek yolu onu Japonya dışında başka bir ülkede ameliyat ettirmek.
Eğer baba oğlunu yurtdışında tedavi ettiremezse tek çaresi, yasayı değiştirmek için hükümete baskı yapan sivil toplum örgütünün başarılı olmasını beklemek olacak.
bende anlamadım ya üzücü :1no2:Ne biçim yasaymış bu:uhm:hayret bi şey.Alıcılar içinde mi geçerliymiş:1shok:,verici için olması normalde..:sm_confused:
İyi Pazarlar kızlar bu aradaopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan