E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi DreamLover
- #2.621
kaydirigubbakcemile3onun çocuğu deel kızz
kate nin çocuğu oo kaydirigubbakcemile3
çene bağlamayamı:1shok:
amin cnm allah ailesine sabır versinn
birde ecel gelmiş işte öyle yada böyle :gitme:
Şeniz :1closedeyes:dilevin benım degıl kate _34 arkadasın basına gelmıs
nazarcıgım senıde opuyorum sana ispiyonlayanıda
desıbelım ablam ıyı geceler..
iyiyim boncugum ne olsun....
yaa bizim mızmızz nickli bir ark vardı biliyor musun...onunla konusuyordum da..sanırım düşük yaptı:çok üzgünüm:kocaman zar şeklinde et parçası düşürmüş.:a015:
iyiyim boncugum ne olsun....
yaa bizim mızmızz nickli bir ark vardı biliyor musun...onunla konusuyordum da..sanırım düşük yaptı:çok üzgünüm:kocaman zar şeklinde et parçası düşürmüş.:a015:
bende seni öpüyorum esseeeciğim işte böle
sagolun sekerler bana musade artıkın saat 3 es uyuyo bakıcka hanımı yok caktırmadna gıdııym yanına şşşş :)Şeniz :1closedeyes:
:
derin ayy bugün yazmıştı yaaa:1shok:
kanamam var falan diyeee ayy ne diyeceğimi bilemedim allah yardımcısı olsunn :gitme:
nerde şimdi konuşsak iyi gelirmi ki?
arada böyle çıkıntılar olur tabii
Bende onun sandım :mymeka: olsun katenin kide aynı ben :roflol:
Amin canım amin
Valla bağırıp cagırıyo hemşireler diyolarda bazıları neysede kimiside stresten napacağını sasıırıyo.
Ama çok şükür şimdiye kadar ben sadece bbi kişiye sert çıktım.
Oda yeşil kartlı bi hastanın kızı bana bağırdı sen karnını benim paramla doyuruyon dedi.:1shok:
Devlet ona bakıyo oda bana -tatlicadiarzu-
Benimde cebimde 5 tl para vardı çıkardım önüne koydum alda sus ozman dedim.:roflol:
Bu lafı duymamdaki sebepte hanımefendi su kagıdın fotokopisini çektirip getir demek ti :1shok:
Bİde benim gibi ufak kızı buldu üstüme çöreklendi kadın.
Ben emeğimin karşılığını alıyorum bana yaptığına bak :sinifsinif:
iyi geceler cnm hadi parmaklarının ucunda giit şşşşşşşşcok gecmıs olsun cnmm arkadasına offff2 ablam dusuk yaptı zor inş toparlanır bıran once
sagolun sekerler bana musade artıkın saat 3 es uyuyo bakıcka hanımı yok caktırmadna gıdııym yanına şşşş :)
valla bizim topicte boncugum((çok üzüldümm.ama diyemedimm düşük yaptın bence diye..korkuyorum deyip duruyor... ((
arada böyle çıkıntılar olur tabii
ama sen daha iyi biliyorsunki sizin mesleğin en birinci altın kuralı sabır
hasta her zaman haklı durumda oluyor haksız bile olsa
malesef artık bol bor relax çayı iç iyi geliyo tavsiye ederim kaydirigubbakcemile3
iyi geceler cnm hadi parmaklarının ucunda giit şşşşşşşş
cnm dr gitsin bencee ne bilim zehirlenir falan
yada dur hemşire arkadaşımız varr
hemşo ilk müdahele olarak bişey yapabilirmi evde
dr gitsin diyyorum ben ama sen daha iyi bilirsin?
valla boncugumm et parçası düşürdüm diyor agrım da gitti düşünce diyor..bu düşükten başka bişy degil yanievdekileri kaldırmak istemiyomuşşş ay yaa yazık canım benim...ben olsam ortalıgı kaldırmıştım (((
:a015:kızlar ben yatıyorum hepinize iyi sabahlamalar.öptüm:a015:
dilevincim daha öncede sormuştum sen nöbetçimi oluyorsun falan diye
çalışmıyosun dimi şuan?