E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi DreamLover
- #2.581
selammm ben geldım
ama off yaa hep kotu haberler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anne kedinin yavrusuna son bakışı
13 Haziran 2009 Cumartesi 13:53
Mersin'de yavrusu otomobilin altında ezilen kedi, cesedin başında dakikalarca bekledi.
Görenleri hayrete düşüren olay Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde yaşandı. Yola çıkan yavru kedi, aracın altında ezildi.
Bunu gören anne kedi yavrusuna bir şey yapamasa da ölüsünü uzun süre izledi. Yavru kedinin cesedi, daha sonra bir vatandaş tarafından kaldırılıp çöpe atıldı.
piknik arifesi gene kene karşımızda kaydirigubbakcemile5 kurtulamıcazmı bu böcüktenklava:
Kene kan alan hemşireyi öldürdü
13 Haziran 2009 Cumartesi 13:07
Kene bu kez sadece bulaştığı hastanın değil, hastadan kan alırken iğneyi eline batıran hemşirenin de canını aldı
Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA)hastasından kan alırken iğneyi eline batıran 18 yaşındaki sağlık personeli Kübra Y., bu sabah yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
TARLADA SIRTINA YAPIŞMIŞTI
Samsun'un Vezirköprü İlçesi Samukalan Köyü'ndeki tarlada çalışırken sırtına kene yapışan ve yapılan kan tahlillerinde KKKA virüsü tespit edilen Ayşe Keskin'den tedavi gördüğü Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde kan alırken iğneyi eline batıran sağlık personeli Kübra Y. tedavi altına alındı.
HEMŞİRE DE KURTARILAMADI
Ayşe Keskin'in geçen perşembe günü hayatını kaybetmesi üzerine, bu sabah da sağlık personeli Kübra Y. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yüksek ateş, halsizlik ve titreme gibi şikayetler nedeniyle tedavi altına alınan ve Yoğun Bakım Ünitesi'nde yaşam mücadelesi veren Kübra Y. 'nin ölümü hastane personelini üzüntüye boğdu
Anne kedinin yavrusuna son bakışı
13 Haziran 2009 Cumartesi 13:53
Mersin'de yavrusu otomobilin altında ezilen kedi, cesedin başında dakikalarca bekledi.
Görenleri hayrete düşüren olay Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde yaşandı. Yola çıkan yavru kedi, aracın altında ezildi.
Bunu gören anne kedi yavrusuna bir şey yapamasa da ölüsünü uzun süre izledi. Yavru kedinin cesedi, daha sonra bir vatandaş tarafından kaldırılıp çöpe atıldı.
yaa işte bu cinayetler vs yapanlarana yüreği işte ne yapsın mafoldumben
üzgünüm essecim ama öyleselammm ben geldım
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Boncuğum,bidenem bu ne böyle.Konuya bi girdim,emniyet arşivi gibi olmuş...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
üzülme bitli kız eden bişe gelmezmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
evet ya bende kendimi öle hissettimamniin felaket tellalı olmuşun boncum haberlerden kaçayım derken sana tutuldum :1shok:
al bendende o kadar pikniğe gideceğiz diyoruz amapiknik arifesi gene kene karşımızda kaydirigubbakcemile5 kurtulamıcazmı bu böcüktenklava:
duygucum profiline yolluyorum linki vereliniortakSerapcım linki paylaşırsan sevınırım bulamadım ben:)Belki bende gelebılırım ama yınede bılmıyorum...
kendine gel bebem yapacak bişe yokmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
iyi geceler ben yeni geldimopuyorumnanaktanii gecelerrrr...kimselerrr yok muuuuu???
iyi geceler canlar öptüm cokopuyorumnanaktan
ooo toptan cevap vermıs baskanımız:):)
Kene kan alan hemşireyi öldürdü
13 Haziran 2009 Cumartesi 13:07
Kene bu kez sadece bulaştığı hastanın değil, hastadan kan alırken iğneyi eline batıran hemşirenin de canını aldı
Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA)hastasından kan alırken iğneyi eline batıran 18 yaşındaki sağlık personeli Kübra Y., bu sabah yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
TARLADA SIRTINA YAPIŞMIŞTI
Samsun'un Vezirköprü İlçesi Samukalan Köyü'ndeki tarlada çalışırken sırtına kene yapışan ve yapılan kan tahlillerinde KKKA virüsü tespit edilen Ayşe Keskin'den tedavi gördüğü Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde kan alırken iğneyi eline batıran sağlık personeli Kübra Y. tedavi altına alındı.
HEMŞİRE DE KURTARILAMADI
Ayşe Keskin'in geçen perşembe günü hayatını kaybetmesi üzerine, bu sabah da sağlık personeli Kübra Y. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yüksek ateş, halsizlik ve titreme gibi şikayetler nedeniyle tedavi altına alınan ve Yoğun Bakım Ünitesi'nde yaşam mücadelesi veren Kübra Y. 'nin ölümü hastane personelini üzüntüye boğdu
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
Uffff bizimkide meslek mi yaa :çok üzgünüm:
Allah rahmet eylesin yeni duydum valla çok üzüldüm.:çok üzgünüm:
kate e nolmuş esse:uhm: