E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi DreamLover
- #2.381
off bugun azdaha bı kopegı ezıyodu araba cıglık attım kopek sesımden korktu hayvanda olsa bı can ya uzuldummm
esse bizim burdaki köpek ezildi
esse bizim burdaki köpek ezildi
ben dolanıyordum
kafana takma cnm üzücü gerçekten ama
şimdi yapacak bişe yok
evet valla ben alırlarken gördüm hemide
beren saatin doğal hali çok sempatik geldi baaa
bihter olarak beğenmiyorum onu yapmacık geliyo:umursamaz:
okudum cnm zatı oyazıyı gorunc e yasadııgm aklıma geldı su kedı kopekerın ayaklaırnı kıranların allah belasını versın sokakta goruyorumm ya off neyse gece gece kotu oldum keske olayı gormeseydın sende etkılenmıssındır sanada gecmıs olsun cnm
ayy üst üste ne bu anacım yaaoff bugun azdaha bı kopegı ezıyodu araba cıglık attım kopek sesımden korktu hayvanda olsa bı can ya uzuldummm
ya o inek de canlı yazık o hayvana :çok üzgünüm: 300 tl çok bi paramı sanki
Böğğğğğ bide evli bu adam yaa -tatlicadiarzu-
sana aynen katılıom... saol cnm
ayy üst üste ne bu anacım yaa
nehirin anlattığı ezilmiş
onun için etkisinden çıkamıyo
aynen valla katılıyorum
bizim ülkemizin cezaları bu kaa işte :mymeka:
sapıklıkta sınır tanımayan bi ırk oluyoruz dünyada
kızlar hepınızı oper guzle gunlere guzel haberlerde gorusmek dılegıylee k.i.b
Bakin bide su var bu biraz komik ama :kedi:
Banka tecavüz etmeye kalkarken penisini banka sıkıştırdı. Bakın olay nerede oldu?
Hong Kong’da parktaki banka tecavüz eden Le Xing (41) penisini sıkıştırdı. Adam 4 saatte kurtarıldı. Çevredekilerden yardım isteyen Xing için ilk önce doktorlar geldi. Penisinden kan alarak küçülmesini sağlamaya çalışan doktorlar, başarılı olamayınca itfaiye çağırıldı. Ekipler 4 saatlik operasyonla demir makasla bankı kesti.
Bakin bide su var bu biraz komik ama :kedi:
Banka tecavüz etmeye kalkarken penisini banka sıkıştırdı. Bakın olay nerede oldu?
Hong Kong’da parktaki banka tecavüz eden Le Xing (41) penisini sıkıştırdı. Adam 4 saatte kurtarıldı. Çevredekilerden yardım isteyen Xing için ilk önce doktorlar geldi. Penisinden kan alarak küçülmesini sağlamaya çalışan doktorlar, başarılı olamayınca itfaiye çağırıldı. Ekipler 4 saatlik operasyonla demir makasla bankı kesti.
sapıklıkta sınır tanımayan bi ırk oluyoruz dünyada
kızlar hepınızı oper guzle gunlere guzel haberlerde gorusmek dılegıylee k.i.b
essecim burdayım :)
haklisin sinir tanimiyoruz
gidiyomusun :a015:
evet sevoo behlülü kaçırdın :roflol:
yine bihter yanındaydı :1rolleyes: