Haber, Dedikodu Ve Muhabbet Salonumuz Artık Hizmetinizde :)

Altın Kelebek 36. yılının ödüllerini verdi.Pek çok sanatcının katılımıyla gerçekleşen altın kelebek gecesi oldukça keyifli geçti

Yılın en iyi filmi ve aynı zamanda yılın olayı olarak değerlendirilen: Issız Adam Filmiyle altın kelebek ödülünü Çağan ırmak .Mustafa oğuz.Nil burak,Ayla dikmen aldı.
Yılın En iyi dizisi: Aşk_ı memnu dizisiyle Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ en iyi kadın ve erkek oyuncu dalında altın kelebek ödüllerini aldı.

gönül yarası iyiyim cnm sen nasılsın görüşmeyeli?
cuma bitti ayolcum ama seninde geçmiş cuman mübarek ola :)

Zerrin Özer elinin tersiyle bir tane çakmış!
12 Haziran 2009 Cuma 13:03
Yolda yürürken karşısına çıkan adama "napıyorsun?" demiş. Adamın "hayranınım" demesi onu kurtarmamış. Özer bir tane çakmış.
Zerrin Özer, Beyoğlu'nda yürürken korsan müzik CD satan bir adam gördü. Adama " Sen ne yapıyorsun burada?" diye sordu.

Adam "Hayranım abla. senin de CD'ni satıyorum" deyince Zerrin Özer çıldırdı.

Sokak ortasında satıcıya tokat atan Zerrin Özer "Binlerce kişinin ekmek parasıyla oynuyorsun. Emeğimizi çalıyorsun" diye avaz avaz bağırdı. Zerrin "Elimin tersi meşhurdur. Bir tane suratına çaktım. Pişman değilim" dedi.

haklısın ama gercekten bi durgun etti beni şekerim insan ölümü hatrlayınca böle hüzünlü oluo

haklısın ama gercekten bi durgun etti beni şekerim insan ölümü hatrlayınca böle hüzünlü oluo

Hayırdır inşallah ya ne kazası.
Üzülme canım sen hayat bu ölümle yasam insanlar için.:teselli:
Kızlar su haberi okudunuz mu :1shok:
Samsun'un Bafra ilçesinde komşusunun ineğine tecavüz eden 28 yaşındaki R.D. para cezasına çarptırıldı.

Davada konuşan, ineğine tecavüz edilen M.K., daha önce şüphe üzerine ahıra tuzak kurduğunu ifade ederek, "Ahırın kapısına, misina ipine bağlı zil taktım. Olay gecesi bir anda zil çalmaya başladı.

Hemen polise haber verdim. Polisle birlikte ahıra girdiğimizde, R.D.'yi yarı çıplak halde yakaladık, şikâyetçiyim" dedi. Evli ve iki çocuk babası olan R.D. ise, "Olay günü alkol almıştım.

Uzun süredir cinsel sorunlarım var. Hastaneye birkaç kez gittim ancak sorunlarımı anlatamadan çıktım" dedi. R.D.'ye 300 YTL para cezası verdi.

Alıntı...

kıslar kimse yokmu o kazadan sonra moralim bozuldu yafff aklımdan cıkmıo
ben dolanıyordum
kafana takma cnm üzücü gerçekten ama
şimdi yapacak bişe yok

onlarda aldmı ödül görmedim bilmiyorum :kedi:

evet valla ben alırlarken gördüm hemide
beren saatin doğal hali çok sempatik geldi baaa
bihter olarak beğenmiyorum onu yapmacık geliyo:umursamaz:

hıı tamam ölen köpekmiş bende insan sandım ((
Yaa böyle insanlar iğrenç yaaa Çok üzgünüm çoook

cnm bi kız cocugunun elinde bi köpek vardı tasmasıyla gezdiriodu adam geldi arabayla ezdi kactı cok üzüldük öldü zavallıcık

ayy ne insanlar var yarabbim
bizlerden uzak tut
ohh adam işi bulmuş
300 tl ödesin yine yapar nasıl olsa
sapık işte çok mantar gibi heryerde aramayamı gidicenn
pislik...

off bugun azdaha bı kopegı ezıyodu araba cıglık attım kopek sesımden korktu hayvanda olsa bı can ya uzuldummm

ayy ne insanlar var yarabbim
bizlerden uzak tut
ohh adam işi bulmuş
300 tl ödesin yine yapar nasıl olsa
sapık işte çok mantar gibi heryerde aramayamı gidicenn
pislik...

ya o inek de canlı yazık o hayvana :çok üzgünüm: 300 tl çok bi paramı sanki
Böğğğğğ bide evli bu adam yaa -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…