Gzenekler are varm

yafrimu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
533
1
senağlamasenağlamasenağlama napcam ya ben

gordunuz demi benek benek delikcikler var resmensenağlamasenağlama

nası gecer bu ne yapmam lazım yaaaaa oooooooooofsenağlama

Son düzenleyen: Moderatör:
üzme kendini canım ya benim de bu yaz güneşten gözeneklerim genişledi meğer güneş alerjim varmış
sabah akşam yumuşak bir cilt temizleyicisiyle temizleyip tonic sürmek gerekiyor sonra da nemlendirmek
tamamen geçti düzeldi diyemem ama daha iyi görünüyor şimdi inşallah sana da iyi gelir

üzme kendini canım ya benim de bu yaz güneşten gözeneklerim genişledi meğer güneş alerjim varmış
sabah akşam yumuşak bir cilt temizleyicisiyle temizleyip tonic sürmek gerekiyor sonra da nemlendirmek
tamamen geçti düzeldi diyemem ama daha iyi görünüyor şimdi inşallah sana da iyi gelir

hangı marka ne kullanıyosun cnm bıde cıldın nasıl benımkı yaglı senağlamasenağlama

Benim de aynı sorunum var,
Gözenekler için gülsuyu çok iyi bir tonikmiş. Gözenekleri küçültüyomuş. Ben de yeni kullanmaya başladım. Yüzünü temizledikten sonra sabah akşam gül suyu ile sil.

yağlı ciltlere gülsuyunu şahsen tavsiye etmem.daha da açılabilir gözeneklerin.benim cildim karma olduğu halde kötü etkiledi malesef:1no2:
en iyisi yağlı ciltler için sıkılaştırıcı bir ürün kullanman tatlıma.s

yağlı ciltlere gülsuyunu şahsen tavsiye etmem.daha da açılabilir gözeneklerin.benim cildim karma olduğu halde kötü etkiledi malesef:1no2:
en iyisi yağlı ciltler için sıkılaştırıcı bir ürün kullanman tatlıma.s

sıkılastırıcı tonık falan bılmıyorumkı ıyıce yuzum mahfolursa dıye korkuyorum senağlama

cnm öncelikle iyi bi markanın yaglı ciltler için temizleyici ve toniğini kullanman gerek ..bide sıvı nemlendirici.. mesela avene , la roche posay , axfoliac vb... benimde gözenekelrim var bunun için ben differin jel kullamayı düşünüyorum akşamalrı yatmadan önce sabırla kullanmak gerekiyormuş , bu ilaç formatlı bir krem eczanelerde satılıyor , cildi soyucu etkiside var.. ben gülsuyu soda olayına pek inanmıyorum...gözenekli cilt genetik aslında tamamiyle düzelmesi biraz zor gibi geliyor ...

benim de cildim yağlı.gözenekler yağlı ciltleride temzilenmediği sürece belirginleşiyor.sabah akşam temzileme köpüğüyle yıka sonra sıkılaştırıcı tonikle sil :KK70:

soda bana çok iyi geldi. buz kalıplarına dolduruyorum sodayı. her sabah yada yatarken cildimde gezdiriyorum. bunuda deneyebilirsin.

bende buz alerjı yapıyo sevmıyo yuzum sogugu :KK43:(((((

sıkılastırıcı tonık temızleyıcı tonık falan dıyosunuz ya bı marka versenız

benimde yüzümde oluşan çukurluklar var dı bunun sebebi önceden çıkan sivilcelerimi sıktığım için oldu çok oynuyordum yüzümle sinir oluyordum ama daha sonra böyle çukurluklar oluştu tamamem geçmesede etkisi oluyor yüz soydurmanın ben etkisini gördüm her akşam yüzüme acnelyse eczanede satılan soydurucu kremi kullandım tabi sabah iyice yıkıyorsun yüzünü asla yüzünde kalmıcak gündüzleride madecassol kullandım ve çoook küçük noktalar kaldı madecassol merhem oluyor yenileyici özelliği var çukurlukları olan herkeze tavsiye ederim veee ayrıca böyle ciltte olusan çukurluklara gül suyu limon falan fayda etmez:KK66:

ben clinique ürünlerini kullanıorum yüz temizliğim için
biraz pahalı ama ben derdime çare oldu
cildim yağlı olduğu için çağlı ciltler sabununu kullanıyorum temizlik yaparken
üstüne toniğini onun üstünede yine özel gözenek sıkıştırıcı kremi var onu sürüyorum
gerçekten cildimi düzellti

ben clinique ürünlerini kullanıorum yüz temizliğim için
biraz pahalı ama ben derdime çare oldu
cildim yağlı olduğu için çağlı ciltler sabununu kullanıyorum temizlik yaparken
üstüne toniğini onun üstünede yine özel gözenek sıkıştırıcı kremi var onu sürüyorum
gerçekten cildimi düzellti

canım, bu gözenek sıkılaştırıcı dediğin clinique pore minimizer mi?
eğer oysa sanırım tavsiye ediyosun bu ürünü..
ben de gözeneklerden muzdaribim de:KK43:

gözenekler ile ilgili SİVİLCELİ CİLTLER VE ÇÖZÜMLERİ başlıgında sayfalar dolusu fayda bulacagın paylaşımlar var konu tekrarı yapıp kendini yorma

canım bende 2-3 gün önce loreal ürünlerini aldım temizleyici jel ve toniğini memnunum
çünkü temizlediğimde yüzüm pürüzsüz oluyo dokununca arınıyo resmen şimdi birde peeling alıcam yüzümü soyma istiyorum ölü hücrelerden arınması için deneyebilirsin:KK66:

Arkadaşlar bende Olay karma ciltler için olan seti kullanıyorum.Krem çok amaçlı hem peeling hem makyaj temizleme için gözenekleri temizlemek için kullanılıyor.Ardından da sıkılaştırıcı toniğini uyguluyorsun.Ben çok memnunum tavsiye ederim.Cilt yapınıza uygun olanını.Ayrıca limon kullanılmasını cilt uzmanı tavsiye etmedi.Limonun asiti ciltte bir yapı varmış onu inceltip cildin yıpranmasına sebep oluyormuş.Cilt uzmanı öyle söyledi.Bnde size söyleyeyim.Her duyduğumuzu uygulamayalım cilt uzmanı şart.Ben hiç ürün kullanmıyordum cildim zarar görür kimyasal ürün diye e yaş kemale erdi :1rolleyes: 25 oldum başladım kullanmaya artık
Sizede haber vereyim dedim bilginize CADIARZU

yaaa ben de tam bu konu ile ilgili yazacaktım ki bi baktım konu war..Ben de daha dün farkettim yanağımda böyle minik minik gözenekler war..Sanırım biraz büyümeye başladılar..Çok korkuyorum yaa izelin yüzü gb olur die:KK43:ne yapmam gerekio kızlar bi fikir verin zaten cildim çok kötüü:KK43:Cilt tipim da karma sanırım t bölge kışın kuruo pullanıo filan yazınsa acayip yağlanıo..:KK43:

bende buz alerjı yapıyo sevmıyo yuzum sogugu :KK43:(((((

sıkılastırıcı tonık temızleyıcı tonık falan dıyosunuz ya bı marka versenız

sodayı illa ki buz haline getirmene gerek yok canım,yüzünü temizledikten sonra pamuga damlat ve gözeneklere sür,ben cok faydasını gördüm...zararı da yok.:icecream:

canım orjinal gül suyu sadece sür temizle cildini dovla yıka gül suyuyla sil yat sabah gene aynı işlemi yap sıklaşıcak görüceksin

X