Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Gzel prensesim Defne'min odas :..

canım çok güzel olmuş prensesinin odası
tek kelimeyle harika
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

harika olmuş cnm ellerine sağlık güle güle yatsın büyüsün defnemiz cnm

41 kere maşallah
herşey çok güzel
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

PINARCIM canım aykız ben sızın odaları daha yenı goruom yaaaa...cok seker olmus cok guzel sade ve şık..sende ben gıbı sadelıği sewıon anlasılan...tam da DEFNEYE GELINIME LAYIK DUNURCUMMMkaydirigubbakcemile3allah huzur içinde buyumek nasıp etsın bu odada defneye....:Saruboceq:

Teşşekkür ederim bacılar sağolun. Kızım doğdu , şimdi evimize gidelim odamız asıl o zaman güzelleşecek hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

çok güzel cnm içinde sağlıkla büyüsün bebeğin inşallah

ay ben onun mınıkk coraplarını yerımmmmmmmmm yerrr.. allah analı babalı buyutsunnn..
odası cok guzel gelecegıde uykularıda guzel olsun....

harika yaa çerçevedeki resminede bayıldım valla teyzesi yesin onuu bayıldım odasına allah sağlıklı yaşamak nasip etsin o odada çok şanslııı....bende yakında teyze olucam yiğenimin 2. isim hakkını bana verdiler bende defne düşünmüştüm adı gbi güzel olurlar inşş...:ecrin_bebek:

odaya bayıldım çok zevkli döşemişsiniz

çok güzel cnm içinde sağlıkla büyüsün bebeğin inşallah

ay ben onun mınıkk coraplarını yerımmmmmmmmm yerrr.. allah analı babalı buyutsunnn..
odası cok guzel gelecegıde uykularıda guzel olsun....

Çok tşk ederimmmm. Çok sevindim beğenmenize hihoyyyt

Kızım artık odasında. Oda asıl şimdi güzelleşti hihoyyyt

Sağolasın canım. Allah senin yeğenini de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah a.s.

Defno'ş koyun ya artsın kızımın adaşları ne güzel hihoyyyt

canım Allah analı babalı büyütsün cnaım bebişte gelınce oda tam güzelleşmiştir.çok güsel bir oda yapmışsınız annesi.sağlıkla,mutluluklaihuzurla geçsin günleriniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…