Gynoseed jel kullananlar

ovuyu bu ay aldım jelde almıştım aslında masaı uygulamadım bu ay olmadı gibi nasıl uyguladın masajı günde kac defa yaptın

Kuzum sen masajı nasıl uyguluyorsun. Bende bir gebenin günlüğünden aldım ovulasyonuda jelide. Masaj videosunuda gördüm. Günde kaç kere yaptın ve uzanarakmı ayaktamı kuzum?
Ayakla ayna karşisinda ve regl ken soğan suyu içtim 5 gün ve yumurtlama masaji yaptim regl bitti 2 gün sonra yumurtladım. Jelle birlikte olduk 3 gün. Yumurtlama gunlerini degerlendirdigin icin kasik agrisi yanma agri batma kramp olacak dedi ebru abla. Ama benim 25 i regl günüm hala gecmedi agrilar bir de jel ile icimde kalan spermler o kadar nereye gitti yani hepsi icimde kaldi jel disari akitmiyor

ovuyu bu ay aldım jelde almıştım aslında masaı uygulamadım bu ay olmadı gibi nasıl uyguladın masajı günde kac defa yaptın
Günde 1 çünkü ben yumurtluyorum spermle bulusup dolleniyor ama kaliteli yumurta dollenmesi lazim buda 22 mm e ulasmis olması lazim kucukken olmuyor pozitifte olsa testlerin adetle atiliyor

Anladım kuzum. Sen adetten hemen sonra yumurtlamışsın çok nadir olan bi durum. Ee yumurtlamandan kaç gün geçti. Teste çıkmaz mı şimdi baksan

Bide bende soğan kürünü yapmayı düşünüyorum. Ama adetin bitmesini bekledim. İbrahim saraçoğlu öyle diyor çünkü. Adetten 2 gün sonra yapın kürü diyor. Ama bu seferde adet söktürücü olduğu için adetim gelir diye korkuyorum. Ayy aklım çok karışık yaa

Günde 1 çünkü ben yumurtluyorum spermle bulusup dolleniyor ama kaliteli yumurta dollenmesi lazim buda 22 mm e ulasmis olması lazim kucukken olmuyor pozitifte olsa testlerin adetle atiliyor
test yapsan cıkmazmı günün gecmiş galiba

Simdi canim ben evlendikten sonra regl gunlerim duzensizlestigi icin normalde 32 gunde bir olurdum simdi 3 aydir 21 gunde oluyorum doktora gittim hormonlar temiz ciktinrahim filmi de. Ben bu ay regl iken sogan suyu ictim ama sadece 1 kez gunde ve 1.5 su bardagi 5 gün surdu reglim ilk defa normalde 7 gündü . Direkt kan olarak söktü atti hic leke vs olmadan direkt kan. 5 gün sogani ictim ve istedim ki yumurtlayayim bu ay kaliteli. Yumurtam icinde regl ken 5 gün masaj yaptim 22 mm ulaşti çatladi da ovulasyon testiyle gördüm. Jelle birlikte oldum eger hamile degilsem daha napiyim 3 ay bunu uygulayanlar hamilr kaliyormus

inşallah güzel sonuc alırsın ne kadar zamandır deniyorsun
Ilk defa bu ay jelle ve ovulasyonla deniyorum 7 aydir evliyim ama ilk ay ancak birlikte olmayi ogrendim zaten bu ayda yuzyuze iliski denedik jelli ilk defa. Hamile kalma pozisyonunubyeni ogrendim bu ay yada hemen ayaga kalkiyordum iliski sonrasi cocuk olursa olur kafasindaydim ilk defa 2 aydir kafaya koydum ovulasyon testiyle yumurtlama bulamadim laboquikle sonra birgebeningunlugu aldim buldum

İnşallah hamilesindir canım. Pozitif düşün hep. Allah büyük. Olacak inşallah

test yapınca etiketle canım merak ediyorum sonucunu umarım hamilesindir

İnşallah hamilesindir canım. Pozitif düşün hep. Allah büyük. Olacak inşallah
Pozitif mi normalde aşırı pozitifim su an cok depresyonda korkuyorum regl olcam diye 25 inde olmazsam ya şu iş bir tutsun adak adadım ya rabbim lutfen olsun aminnnnn

test yapınca etiketle canım merak ediyorum sonucunu umarım hamilesindir
Mutlaka yazarim icime doğan çok duygusalim hüzünlüyüm negatif cikacak gibi hissediyorum ama insallah pozitif çıkar yumurtlamangununden beri karniminicinde savaşlar var şislik nolur olsa ya bebik

Regl iken birgebeningunlugu instagram sayfasindan hikayelerde anlatıyor ordn baktim yumurtaliklarimin yerini buldum tukenmez kalemle işaretledim oralara masaj yaptim bir kendimi yazip cizmedigim kalmisti iste gorun halimi aa dostlar aman amaaaan günde 1 kez 5 regl gunumde yaptim

Pozitif mi normalde aşırı pozitifim su an cok depresyonda korkuyorum regl olcam diye 25 inde olmazsam ya şu iş bir tutsun adak adadım ya rabbim lutfen olsun aminnnnn
Ben sana kıyamam. İnşallah olsun. Allah dualarımız kabul etsin inşallah bu iki üç gün içinde bize müjdeli haberi verirsin. Kıızzllaarrr ben hamileyyiimmm. Dersin

Ne güzel inşallah isteyen herkese nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…