ovuyu bu ay aldım jelde almıştım aslında masaı uygulamadım bu ay olmadı gibi nasıl uyguladın masajı günde kac defa yaptınÖrneğin yumurtladin ama 18 mm e kadar buyudu spermle bulustu aslinda dollendi ama testler negatif geliyor ve adet oluyorsun cunku hcg kanda yukselemeden dollenmis yumurtan vucuttan atiliyor. Ben yumurtami ilk defa birgebnin günlüğü ebru abla sayesinde masajla buyuttum 22 mm e geldi ve ilk kez boyl denedik jelle yani bu ay da olmazsa artik ben pes ediyorum yapacak carem kalmadi cunku napiyim ustume duseni yaptim bu ay daha napiyim
Ayakla ayna karşisinda ve regl ken soğan suyu içtim 5 gün ve yumurtlama masaji yaptim regl bitti 2 gün sonra yumurtladım. Jelle birlikte olduk 3 gün. Yumurtlama gunlerini degerlendirdigin icin kasik agrisi yanma agri batma kramp olacak dedi ebru abla. Ama benim 25 i regl günüm hala gecmedi agrilar bir de jel ile icimde kalan spermler o kadar nereye gitti yani hepsi icimde kaldi jel disari akitmiyorKuzum sen masajı nasıl uyguluyorsun. Bende bir gebenin günlüğünden aldım ovulasyonuda jelide. Masaj videosunuda gördüm. Günde kaç kere yaptın ve uzanarakmı ayaktamı kuzum?
Günde 1 çünkü ben yumurtluyorum spermle bulusup dolleniyor ama kaliteli yumurta dollenmesi lazim buda 22 mm e ulasmis olması lazim kucukken olmuyor pozitifte olsa testlerin adetle atiliyorovuyu bu ay aldım jelde almıştım aslında masaı uygulamadım bu ay olmadı gibi nasıl uyguladın masajı günde kac defa yaptın
balla kaymakla olacak bişey değil yaaynı durumdayız nerdeyse herşeyi kullandım bu ay clife de aldım adet olursam onuda deneyecem bi o kalmıştı denemediğim nasip artık
Anladım kuzum. Sen adetten hemen sonra yumurtlamışsın çok nadir olan bi durum. Ee yumurtlamandan kaç gün geçti. Teste çıkmaz mı şimdi baksanAyakla ayna karşisinda ve regl ken soğan suyu içtim 5 gün ve yumurtlama masaji yaptim regl bitti 2 gün sonra yumurtladım. Jelle birlikte olduk 3 gün. Yumurtlama gunlerini degerlendirdigin icin kasik agrisi yanma agri batma kramp olacak dedi ebru abla. Ama benim 25 i regl günüm hala gecmedi agrilar bir de jel ile icimde kalan spermler o kadar nereye gitti yani hepsi icimde kaldi jel disari akitmiyor
Bide bende soğan kürünü yapmayı düşünüyorum. Ama adetin bitmesini bekledim. İbrahim saraçoğlu öyle diyor çünkü. Adetten 2 gün sonra yapın kürü diyor. Ama bu seferde adet söktürücü olduğu için adetim gelir diye korkuyorum. Ayy aklım çok karışık yaaAyakla ayna karşisinda ve regl ken soğan suyu içtim 5 gün ve yumurtlama masaji yaptim regl bitti 2 gün sonra yumurtladım. Jelle birlikte olduk 3 gün. Yumurtlama gunlerini degerlendirdigin icin kasik agrisi yanma agri batma kramp olacak dedi ebru abla. Ama benim 25 i regl günüm hala gecmedi agrilar bir de jel ile icimde kalan spermler o kadar nereye gitti yani hepsi icimde kaldi jel disari akitmiyor
test yapsan cıkmazmı günün gecmiş galibaGünde 1 çünkü ben yumurtluyorum spermle bulusup dolleniyor ama kaliteli yumurta dollenmesi lazim buda 22 mm e ulasmis olması lazim kucukken olmuyor pozitifte olsa testlerin adetle atiliyor
12 gün geçti 17 gun gecince yapicam test ebru abla oyle dedi döngüm bu ay 21 günAnladım kuzum. Sen adetten hemen sonra yumurtlamışsın çok nadir olan bi durum. Ee yumurtlamandan kaç gün geçti. Teste çıkmaz mı şimdi baksan
Regl gunum 25 mayis 27 de yap dedi ebru ablatest yapsan cıkmazmı günün gecmiş galiba
inşallah güzel sonuc alırsın ne kadar zamandır deniyorsunRegl gunum 25 mayis 27 de yap dedi ebru abla
Simdi canim ben evlendikten sonra regl gunlerim duzensizlestigi icin normalde 32 gunde bir olurdum simdi 3 aydir 21 gunde oluyorum doktora gittim hormonlar temiz ciktinrahim filmi de. Ben bu ay regl iken sogan suyu ictim ama sadece 1 kez gunde ve 1.5 su bardagi 5 gün surdu reglim ilk defa normalde 7 gündü . Direkt kan olarak söktü atti hic leke vs olmadan direkt kan. 5 gün sogani ictim ve istedim ki yumurtlayayim bu ay kaliteli. Yumurtam icinde regl ken 5 gün masaj yaptim 22 mm ulaşti çatladi da ovulasyon testiyle gördüm. Jelle birlikte oldum eger hamile degilsem daha napiyim 3 ay bunu uygulayanlar hamilr kaliyormusBide bende soğan kürünü yapmayı düşünüyorum. Ama adetin bitmesini bekledim. İbrahim saraçoğlu öyle diyor çünkü. Adetten 2 gün sonra yapın kürü diyor. Ama bu seferde adet söktürücü olduğu için adetim gelir diye korkuyorum. Ayy aklım çok karışık yaa
Ilk defa bu ay jelle ve ovulasyonla deniyorum 7 aydir evliyim ama ilk ay ancak birlikte olmayi ogrendim zaten bu ayda yuzyuze iliski denedik jelli ilk defa. Hamile kalma pozisyonunubyeni ogrendim bu ay yada hemen ayaga kalkiyordum iliski sonrasi cocuk olursa olur kafasindaydim ilk defa 2 aydir kafaya koydum ovulasyon testiyle yumurtlama bulamadim laboquikle sonra birgebeningunlugu aldim bulduminşallah güzel sonuc alırsın ne kadar zamandır deniyorsun
İnşallah hamilesindir canım. Pozitif düşün hep. Allah büyük. Olacak inşallahSimdi canim ben evlendikten sonra regl gunlerim duzensizlestigi icin normalde 32 gunde bir olurdum simdi 3 aydir 21 gunde oluyorum doktora gittim hormonlar temiz ciktinrahim filmi de. Ben bu ay regl iken sogan suyu ictim ama sadece 1 kez gunde ve 1.5 su bardagi 5 gün surdu reglim ilk defa normalde 7 gündü . Direkt kan olarak söktü atti hic leke vs olmadan direkt kan. 5 gün sogani ictim ve istedim ki yumurtlayayim bu ay kaliteli. Yumurtam icinde regl ken 5 gün masaj yaptim 22 mm ulaşti çatladi da ovulasyon testiyle gördüm. Jelle birlikte oldum eger hamile degilsem daha napiyim 3 ay bunu uygulayanlar hamilr kaliyormus
test yapınca etiketle canım merak ediyorum sonucunu umarım hamilesindirIlk defa bu ay jelle ve ovulasyonla deniyorum 7 aydir evliyim ama ilk ay ancak birlikte olmayi ogrendim zaten bu ayda yuzyuze iliski denedik jelli ilk defa. Hamile kalma pozisyonunubyeni ogrendim bu ay yada hemen ayaga kalkiyordum iliski sonrasi cocuk olursa olur kafasindaydim ilk defa 2 aydir kafaya koydum ovulasyon testiyle yumurtlama bulamadim laboquikle sonra birgebeningunlugu aldim buldum
Pozitif mi normalde aşırı pozitifim su an cok depresyonda korkuyorum regl olcam diye 25 inde olmazsam ya şu iş bir tutsun adak adadım ya rabbim lutfen olsun aminnnnnİnşallah hamilesindir canım. Pozitif düşün hep. Allah büyük. Olacak inşallah
Mutlaka yazarim icime doğan çok duygusalim hüzünlüyüm negatif cikacak gibi hissediyorum ama insallah pozitif çıkar yumurtlamangununden beri karniminicinde savaşlar var şislik nolur olsa ya bebiktest yapınca etiketle canım merak ediyorum sonucunu umarım hamilesindir
Regl iken birgebeningunlugu instagram sayfasindan hikayelerde anlatıyor ordn baktim yumurtaliklarimin yerini buldum tukenmez kalemle işaretledim oralara masaj yaptim bir kendimi yazip cizmedigim kalmisti iste gorun halimi aa dostlar aman amaaaanovuyu bu ay aldım jelde almıştım aslında masaı uygulamadım bu ay olmadı gibi nasıl uyguladın masajı günde kac defa yaptın
Amin insallah canimtest yapınca etiketle canım merak ediyorum sonucunu umarım hamilesindir
Ben sana kıyamamPozitif mi normalde aşırı pozitifim su an cok depresyonda korkuyorum regl olcam diye 25 inde olmazsam ya şu iş bir tutsun adak adadım ya rabbim lutfen olsun aminnnnn
Ne güzel inşallah isteyen herkese nasip olurYok hayır o ay hiç ayaklarımı dikip beklemedim de. Hemen de kalkmadım zaten biz biraz keyifçiyiz koşarak duş almayız genelde. :) Ama kafamda hiç yoktu benim de eşimin de. Gelişi güzel oldu zaten reglimin bittiği ilk gün hamile kaldım. 2 gün aralıklarla deneyin de saçma sapan bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?