• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gynoseed jel kullananlar

kızlar merhaba. Ben 7 aylık evliyim. Bugüne kadar hiç korunmadık ama gebelik nasip olmadı. Gynoseed jeli duydum. Jel sayesinden hamile kalan çok varmış. Ama yinede güvenmelimiyim ne kadar sağlıklı bilmiyorum. Kullanıp memnun kalan yada memnun kalmayan var mı acaba. Beni bilgilendirir misiniz rica edersem🥰🌸
Bende bir sıkıntı olmadı 2 sefer kullandım araları uzundu belkide o yüzden kuruluk filan olmadı,birini normal günde ikincisini yumurtlama günü kullandım. O ay hamilelik oluşmadı malesef 5 aydır ovulasyon testiyle deniyoruz 🥹

kızlar merhaba. Ben 7 aylık evliyim. Bugüne kadar hiç korunmadık ama gebelik nasip olmadı. Gynoseed jeli duydum. Jel sayesinden hamile kalan çok varmış. Ama yinede güvenmelimiyim ne kadar sağlıklı bilmiyorum. Kullanıp memnun kalan yada memnun kalmayan var mı acaba. Beni bilgilendirir misiniz rica edersem🥰🌸
Ben kullandım bi işe yaramadı bende enfeksiyon da oldu hatta elimde iki tane kaldı uygulamadan satıyorum ama burdan paylaşamam galiba

Bende 7 aylik evliyim bu ay birgebeningunlugu ovulasyon testi ile yumurtlamami buldum regl 5 gün surdu bittikten 2 gun sonra yumurtladim telefondaki uygulamalar kesinlikle insanlar cocuk yapamasin diye uydurulmus resmen yanlis gösteriyor. Jel kullandim 3 gun yumurtlamada insallah kalirim hamile 27 sinde gebelik testi yapicam
Hamile kaldınız mı acaba

Ben de bugün sipariş ettim. Deneyeceğim inşallah tutar. Ben de 14 aydır uğraşıyorum
Slm canım. Bu konuyu ben açmıştım. Ben 1 sene hamile kalamadım. Bir gebenin günlüğünden ovl. Testi kullandım. Aynı zamanda jelide kullandım. O ay hamile kaldım. Ama bunların yanı sıra hayıt suyu içtim. Bence bunun etkisi oldu diye düşünüyorum. Çünkü önceki ayda jeli kullanmıştım hamile kalamamıştım. Hayıt suyunu tavsiye ederim

Slm canım. Bu konuyu ben açmıştım. Ben 1 sene hamile kalamadım. Bir gebenin günlüğünden ovl. Testi kullandım. Aynı zamanda jelide kullandım. O ay hamile kaldım. Ama bunların yanı sıra hayıt suyu içtim. Bence bunun etkisi oldu diye düşünüyorum. Çünkü önceki ayda jeli kullanmıştım hamile kalamamıştım. Hayıt suyunu tavsiye ederim
Hayıt suyunu hiç duymadım. Nerden bulabilirim

Back