Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gynoseed jel kullananlar
- Konu Sahibi ozelemm
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Canım ne yaptın. Müjdeli haber vardır inşallahRegl oldum gibi 27 sinde test yapacagim
- 17 Nisan 2023
- 2.109
- 1.601
- 53
- 31
- 17 Mart 2023
- 403
- 112
- 23
- 29
Test yapmadim ki regl oldum diye kahve leke ve 2 gun regl oldum degilim herhalde diye test yapmadim 7 gun surerdi 3 gunde bittiCanım ne yaptın. Müjdeli haber vardır inşallah
- 17 Nisan 2023
- 2.109
- 1.601
- 53
- 31
Yaa. Yani seni umutlandırmayayım ama inşşallah hamilesindir. Yerleşme kanamasıda 3 gün sürüyor çünkü. Ne kadar sabırlısın ben olsam 10 kere test yapmıştımTest yapmadim ki regl oldum diye kahve leke ve 2 gun regl oldum degilim herhalde diye test yapmadim 7 gun surerdi 3 gunde bitti
- 17 Mart 2023
- 403
- 112
- 23
- 29
Ama leke ve sonra kan geldi regl diye dusundum napiyim emeklerim bosa gittiYaa. Yani seni umutlandırmayayım ama inşşallah hamilesindir. Yerleşme kanamasıda 3 gün sürüyor çünkü. Ne kadar sabırlısın ben olsam 10 kere test yapmıştım
Sen şimdi regl mi oldun. AnlamadımAma leke ve sonra kan geldi regl diye dusundum napiyim emeklerim bosa gitti
- 17 Mart 2023
- 403
- 112
- 23
- 29
Kiz bende anlamadim ki ya. Oldum diye kabul ediyorum ilk gun cok agladim ama napayim bıraktım bu isleri artik istyeince olmuyorSen şimdi regl mi oldun. Anlamadım
Allah büyüktür. Meleğimizi kucağımıza alacağımız gün gelecek inşallahKiz bende anlamadim ki ya. Oldum diye kabul ediyorum ilk gun cok agladim ama napayim bıraktım bu isleri artik istyeince olmuyor
- 17 Mart 2023
- 403
- 112
- 23
- 29
AminnnnAllah büyüktür. Meleğimizi kucağımıza alacağımız gün gelecek inşallah
Kızlar benim arkadaşım 2 başarısız tüp bebek denemesi sonucu birgebeningünlüğü sayfasından jel ve ovulasyon aldı 2. Ci denemede hamile kaldı umudunuzu yitirmeyin üstelik amh düşük ve çikolata kisti vardı. Şimdi bende denicem Allah yardımcımız olsun bu dünyadaki imtihanımız böyleymiş napalım vardır hayır bundada dicez.
Bende bir gebenin günlüğü sayfasından aldım canım. Şuan ovulasyon testlerini kullanıyorum. 15. Gün oldu. Hala yumurtlama göremedim. Beklemedeyim. Allah yardımcımız olsunKızlar benim arkadaşım 2 başarısız tüp bebek denemesi sonucu birgebeningünlüğü sayfasından jel ve ovulasyon aldı 2. Ci denemede hamile kaldı umudunuzu yitirmeyin üstelik amh düşük ve çikolata kisti vardı. Şimdi bende denicem Allah yardımcımız olsun bu dünyadaki imtihanımız böyleymiş napalım vardır hayır bundada dicez.
Olur olur çok stres yapıyoruz malesef bende öyleyim deli gibi düşünmekten bi an olsun duramıyorum ve bu hormonlarımı aşırı etkiliyo. Bende de amh düşük ve 2 tüp bebek denemesi yaşadım negatif. Ama bu sefer inançlıyım olucak yaBende bir gebenin günlüğü sayfasından aldım canım. Şuan ovulasyon testlerini kullanıyorum. 15. Gün oldu. Hala yumurtlama göremedim. Beklemedeyim. Allah yardımcımız olsun
İnşallah. İnanmak önemli zaten. Rabbim bizede nasip edecek ama işte ne zaman. İnşallah bu ay burda müjdeli haberi veririz canım. Senin regl günün ne zamanOlur olur çok stres yapıyoruz malesef bende öyleyim deli gibi düşünmekten bi an olsun duramıyorum ve bu hormonlarımı aşırı etkiliyo. Bende de amh düşük ve 2 tüp bebek denemesi yaşadım negatif. Ama bu sefer inançlıyım olucak ya
Benim tüp bebekten yeni çıktığım için hormon dengesizleşti yaklaşık 1 buçuk aydır adet göremedim doktoru aradım oda tarlusal ilaç verdi çok şükür onu bitirdikten 3 gün sonra adet gördüm şuan bitmesini bekliyorum çok unutluyum bu defaİnşallah. İnanmak önemli zaten. Rabbim bizede nasip edecek ama işte ne zaman. İnşallah bu ay burda müjdeli haberi veririz canım. Senin regl günün ne zaman
Had inşallah canım. Sağlıkla anne olalım bizde inşallahBenim tüp bebekten yeni çıktığım için hormon dengesizleşti yaklaşık 1 buçuk aydır adet göremedim doktoru aradım oda tarlusal ilaç verdi çok şükür onu bitirdikten 3 gün sonra adet gördüm şuan bitmesini bekliyorum çok unutluyum bu defa
Aminn aminn rabbim kolaylıkla versin isteyen herkese ve bizlereHad inşallah canım. Sağlıkla anne olalım bizde inşallah
- 19 Şubat 2020
- 5.350
- 2.903
- 123
- 40
canım 3 ğün yerleşme kanaması sürmez ben 4 kere hamile kaldım hepsin de de geldi bir ğün de az leke olarak geldi,yada iki günde gelir amaçok az leke şeklinde öyle 3 ğün kanama yok yanişYaa. Yani seni umutlandırmayayım ama inşşallah hamilesindir. Yerleşme kanamasıda 3 gün sürüyor çünkü. Ne kadar sabırlısın ben olsam 10 kere test yapmıştım
Canım yerleşme kanaması kişiden kişiye değişiyor. En fazla 3 güne kadar ara ara lekelenmeler olabiliyorcanım 3 ğün yerleşme kanaması sürmez ben 4 kere hamile kaldım hepsin de de geldi bir ğün de az leke olarak geldi,yada iki günde gelir amaçok az leke şeklinde öyle 3 ğün kanama yok yaniş