• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gynoseed jel kullananlar

Ya peki kafanızdan attığınız sürede mesela ayakları dikip falan yatmıyor musunuz 🤭
Yok hayır o ay hiç ayaklarımı dikip beklemedim de. Hemen de kalkmadım zaten biz biraz keyifçiyiz koşarak duş almayız genelde. :) Ama kafamda hiç yoktu benim de eşimin de. Gelişi güzel oldu zaten reglimin bittiği ilk gün hamile kaldım. 2 gün aralıklarla deneyin de saçma sapan bence.

mrb kızlar bende jelden denedim önceki ay 3 defa gecen ay 1 defa kullandım yumurtlama döneminde ama malesef tutmadı bu ay hiç bişey kullanmadım ovu kullandım tam pik olmadan silikleşti degerlendirdim ama tutarmI bilmiyorum gittikçe umudum azalıyor 9 aydır deniyoruz olmadı bi türlü nerdeyse herşeyi kullandım bu 9 ayda ne yapsam bilemedim artık
Tam anlamiyla yumurtan 22 mm e ulaştı mı acaba kopkoyu kırmızı çıktı mi ovulasyonda bu cok onemli

Yok hayır o ay hiç ayaklarımı dikip beklemedim de. Hemen de kalkmadım zaten biz biraz keyifçiyiz koşarak duş almayız genelde. :) Ama kafamda hiç yoktu benim de eşimin de. Gelişi güzel oldu zaten reglimin bittiği ilk gün hamile kaldım. 2 gün aralıklarla deneyin de saçma sapan bence.
Bende regl m bitti 1 gün sonra yumurtladim ovulasyon testinde gördüm şok oldum ben hep telefondaki uygulamaya gore regl den 5 6 gun sonra çocuk denerdim meger uygulamalar yanlis gosteriyormus.

Hanımlar merhabalar, jeli kullanmadım hiç ama sadece şunu söylemek istiyorum. Doktorlar hormonlarım yüzünden çocuğunuz olmaz demişti yıllar önce. 1 Yıllık evliyim neredeyse 8 ay inatla bebek için denedik olmadı. Kafamızda başka bir plan varken kendiliğinden oldu. Umarım planlayarak da olur ama kafanıza bebek mevzusunu çok takınca olmuyor gibi geldi bana. En yakın arkadaşım da 2 yıl denedi vazgeçtiği ay hamile kaldı. Rabbim yüzünüzü güldürsün bir an evvel. Dualarım sizinle.♥ Güzel haberlerinizi yazın, ben de okuyayım. :KK200:
Amin inşallah. Rabbim sana bağışlasın inşallah. Bizde sağlıklı müjdeli haber alırız bu ay. Dualarını eksik etme🥹🥰🤲🏻

arı sütü bal polen kullandım, preseed jel kullandım. incir kürü kullandım, dvit kollandım eşim de areteman kullandı sperm hızlandırıcı yok. bana mısın demedi 1,5 yıldır gelmeyen bir çocuksuzluk yaşıyorum. :) ve hala amaaan diyebilecek raddeye gelemedim hala çok öfkeliyim çok üzülüyorum. ne zaman biter bu hislerim bilmiyorum umutlu umutsuz biri oldum çıktım. :)

arı sütü bal polen kullandım, preseed jel kullandım. incir kürü kullandım, dvit kollandım eşim de areteman kullandı sperm hızlandırıcı yok. bana mısın demedi 1,5 yıldır gelmeyen bir çocuksuzluk yaşıyorum. :) ve hala amaaan diyebilecek raddeye gelemedim hala çok öfkeliyim çok üzülüyorum. ne zaman biter bu hislerim bilmiyorum umutlu umutsuz biri oldum çıktım. :)
Sen bensin canım 7 aydir ugrasiyorum yok

Tam anlamiyla yumurtan 22 mm e ulaştı mı acaba kopkoyu kırmızı çıktı mi ovulasyonda bu cok onemli
yok canım önceki ayda strıp innovitanın testte kopkoyu olmuştu degerlendirdik ama olmadı bu ay bir gebenin günlüğü kaset ovu testlerini aldım bunlarda daa kopkoyu göremedim iki çizgi eşit oldu sonra silikleşti acaca olgunlaşmadan mı catladı bu şekilde tutan oluyormu

aynı durumdayız nerdeyse herşeyi kullandım bu ay clife de aldım adet olursam onuda deneyecem bi o kalmıştı denemediğim nasip artık

yok canım önceki ayda strıp innovitanın testte kopkoyu olmuştu degerlendirdik ama olmadı bu ay bir gebenin günlüğü kaset ovu testlerini aldım bunlarda daa kopkoyu göremedim iki çizgi eşit oldu sonra silikleşti acaca olgunlaşmadan mı catladı bu şekilde tutan oluyor

yok canım önceki ayda strıp innovitanın testte kopkoyu olmuştu degerlendirdik ama olmadı bu ay bir gebenin günlüğü kaset ovu testlerini aldım bunlarda daa kopkoyu göremedim iki çizgi eşit oldu sonra silikleşti acaca olgunlaşmadan mı catladı bu şekilde tutan oluyormu
Örneğin yumurtladin ama 18 mm e kadar buyudu spermle bulustu aslinda dollendi ama testler negatif geliyor ve adet oluyorsun cunku hcg kanda yukselemeden dollenmis yumurtan vucuttan atiliyor. Ben yumurtami ilk defa birgebnin günlüğü ebru abla sayesinde masajla buyuttum 22 mm e geldi ve ilk kez boyl denedik jelle yani bu ay da olmazsa artik ben pes ediyorum yapacak carem kalmadi cunku napiyim ustume duseni yaptim bu ay daha napiyim

Örneğin yumurtladin ama 18 mm e kadar buyudu spermle bulustu aslinda dollendi ama testler negatif geliyor ve adet oluyorsun cunku hcg kanda yukselemeden dollenmis yumurtan vucuttan atiliyor. Ben yumurtami ilk defa birgebnin günlüğü ebru abla sayesinde masajla buyuttum 22 mm e geldi ve ilk kez boyl denedik jelle yani bu ay da olmazsa artik ben pes ediyorum yapacak carem kalmadi cunku napiyim ustume duseni yaptim bu ay daha napiyim
Kuzum sen masajı nasıl uyguluyorsun. Bende bir gebenin günlüğünden aldım ovulasyonuda jelide. Masaj videosunuda gördüm. Günde kaç kere yaptın ve uzanarakmı ayaktamı kuzum?

Back