Gynoseed jel kullananlar

Ya peki kafanızdan attığınız sürede mesela ayakları dikip falan yatmıyor musunuz
Yok hayır o ay hiç ayaklarımı dikip beklemedim de. Hemen de kalkmadım zaten biz biraz keyifçiyiz koşarak duş almayız genelde. :) Ama kafamda hiç yoktu benim de eşimin de. Gelişi güzel oldu zaten reglimin bittiği ilk gün hamile kaldım. 2 gün aralıklarla deneyin de saçma sapan bence.

Tam anlamiyla yumurtan 22 mm e ulaştı mı acaba kopkoyu kırmızı çıktı mi ovulasyonda bu cok onemli

Bende regl m bitti 1 gün sonra yumurtladim ovulasyon testinde gördüm şok oldum ben hep telefondaki uygulamaya gore regl den 5 6 gun sonra çocuk denerdim meger uygulamalar yanlis gosteriyormus.

Amin inşallah. Rabbim sana bağışlasın inşallah. Bizde sağlıklı müjdeli haber alırız bu ay. Dualarını eksik etme

arı sütü bal polen kullandım, preseed jel kullandım. incir kürü kullandım, dvit kollandım eşim de areteman kullandı sperm hızlandırıcı yok. bana mısın demedi 1,5 yıldır gelmeyen bir çocuksuzluk yaşıyorum. :) ve hala amaaan diyebilecek raddeye gelemedim hala çok öfkeliyim çok üzülüyorum. ne zaman biter bu hislerim bilmiyorum umutlu umutsuz biri oldum çıktım. :)

Sen bensin canım 7 aydir ugrasiyorum yok

Tam anlamiyla yumurtan 22 mm e ulaştı mı acaba kopkoyu kırmızı çıktı mi ovulasyonda bu cok onemli
yok canım önceki ayda strıp innovitanın testte kopkoyu olmuştu degerlendirdik ama olmadı bu ay bir gebenin günlüğü kaset ovu testlerini aldım bunlarda daa kopkoyu göremedim iki çizgi eşit oldu sonra silikleşti acaca olgunlaşmadan mı catladı bu şekilde tutan oluyormu

aynı durumdayız nerdeyse herşeyi kullandım bu ay clife de aldım adet olursam onuda deneyecem bi o kalmıştı denemediğim nasip artık

Örneğin yumurtladin ama 18 mm e kadar buyudu spermle bulustu aslinda dollendi ama testler negatif geliyor ve adet oluyorsun cunku hcg kanda yukselemeden dollenmis yumurtan vucuttan atiliyor. Ben yumurtami ilk defa birgebnin günlüğü ebru abla sayesinde masajla buyuttum 22 mm e geldi ve ilk kez boyl denedik jelle yani bu ay da olmazsa artik ben pes ediyorum yapacak carem kalmadi cunku napiyim ustume duseni yaptim bu ay daha napiyim

Kuzum sen masajı nasıl uyguluyorsun. Bende bir gebenin günlüğünden aldım ovulasyonuda jelide. Masaj videosunuda gördüm. Günde kaç kere yaptın ve uzanarakmı ayaktamı kuzum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…