- 17 Mart 2023
- 403
- 112
- 23
- 29
Insallah . Ben yumurtlama günümü de 2 ay bulamadim başka testlerle bu ay buldum birgebeningunlugu testiyle ve havalara uctum yumurtladim diye buda demek oluyor ki tavuklar da uçabiliyormus yumurtlama kelime bile komik yarabbim sen yardimcimiz ol aklimiza mukayyet olBen sana kıyamam. İnşallah olsun. Allah dualarımız kabul etsin inşallah bu iki üç gün içinde bize müjdeli haberi verirsin. Kıızzllaarrr ben hamileyyiimmm. Dersin
Canım ben kullandığımda herzaman olduğu gibi dışarı akma yapıyordu jel senin hiç akmıyor mu jel kullanıncaAyakla ayna karşisinda ve regl ken soğan suyu içtim 5 gün ve yumurtlama masaji yaptim regl bitti 2 gün sonra yumurtladım. Jelle birlikte olduk 3 gün. Yumurtlama gunlerini degerlendirdigin icin kasik agrisi yanma agri batma kramp olacak dedi ebru abla. Ama benim 25 i regl günüm hala gecmedi agrilar bir de jel ile icimde kalan spermler o kadar nereye gitti yani hepsi icimde kaldi jel disari akitmiyor
Ben gynoseed de kullandım preseed de ikiside işe yaramadı bende kullanmadığım ay hamile kaldımkızlar merhaba. Ben 7 aylık evliyim. Bugüne kadar hiç korunmadık ama gebelik nasip olmadı. Gynoseed jeli duydum. Jel sayesinden hamile kalan çok varmış. Ama yinede güvenmelimiyim ne kadar sağlıklı bilmiyorum. Kullanıp memnun kalan yada memnun kalmayan var mı acaba. Beni bilgilendirir misiniz rica edersem
Disari akan jel içinde rahminin kabul ettigi kadari aliyor jel fazlasini atiyor disari ama spermi akitmiyor . Ben jelsiz ertesi gun bile spermler sivi ic camasirima gunluj pede geri geliyordu jelle asla akmiyorCanım ben kullandığımda herzaman olduğu gibi dışarı akma yapıyordu jel senin hiç akmıyor mu jel kullanınca
Ayyy harika rabbim bizede nasip etse bir an evvel insallahBen gynoseed de kullandım preseed de ikiside işe yaramadı bende kullanmadığım ay hamile kaldım
Canim kac gunde bir regl oldun ne zaman yumurtladin hamilelik belirtilerin net olarak nelerdi beklenen regl gunune kadar meselaBen gynoseed de kullandım preseed de ikiside işe yaramadı bende kullanmadığım ay hamile kaldım
Ya bazen ne düşünüyorum biliyor musun. Eskiden böyle şeyler mi vardı. Yok yumurtlama günü bul yok jel kullan üç günde bir ilişki falan filan. Ya eskiler art arda 9 tane çocuğu nasıl yapıyolardıInsallah . Ben yumurtlama günümü de 2 ay bulamadim başka testlerle bu ay buldum birgebeningunlugu testiyle ve havalara uctum yumurtladim diye buda demek oluyor ki tavuklar da uçabiliyormus yumurtlama kelime bile komik yarabbim sen yardimcimiz ol aklimiza mukayyet ol
Amin isteyen dileyen herkese en güzel en hayırlı şekilde nasip etsin rabbimAyyy harika rabbim bizede nasip etse bir an evvel insallah
Benim regl hep düzenlidir 30 günde bir olurum 17. Gün yumurtlama olmuştu adete 4 gün kala test yaptım silik bi şekilde çıktı aynı adet olacak gibi ağrım vardı ben adet olacağım diye ümidi kemiştim ama ovulasyon testinde adete yakın pozitif çıkarsa gebelik olabilir diye okumuştum benimde pozitifti gittim test yaptım çıkmıştı o şekilde diğer mide bulantısı göğüs hasaiyeti 6. Haftadan sonra başladıCanim kac gunde bir regl oldun ne zaman yumurtladin hamilelik belirtilerin net olarak nelerdi beklenen regl gunune kadar mesela
Benim regl hep düzenlidir 30 günde bir olurum 17. Gün yumurtlama olmuştu adete 4 gün kala test yaptım silik bi şekilde çıktı aynı adet olacak gibi ağrım vardı ben adet olacağım diye ümidi kemiştim ama ovulasyon testinde adete yakın pozitif çıkarsa gebelik olabilir diye okumuştum benimde pozitifti gittim test yaptım çıkmıştı o şekilde diğer mide bulantısı göğüs hasaiyeti 6. Haftadan sonra başladı
Benim regl hep düzenlidir 30 günde bir olurum 17. Gün yumurtlama olmuştu adete 4 gün kala test yaptım silik bi şekilde çıktı aynı adet olacak gibi ağrım vardı ben adet olacağım diye ümidi kemiştim ama ovulasyon testinde adete yakın pozitif çıkarsa gebelik olabilir diye okumuştum benimde pozitifti gittim test yaptım çıkmıştı o şekilde diğer mide bulantısı göğüs hasaiyeti 6. Haftadan sonra başladı
Gebelik testi mi ovulasyon testi mi yaptin regl den once canim benimde ovulasyon testi yaptim pozitife yakin cikiyor bayagi kirmizi lh hamilelikte de artabiliyormus 2. Yumurtlamada da hangisine denk geldim anlamadimBenim regl hep düzenlidir 30 günde bir olurum 17. Gün yumurtlama olmuştu adete 4 gün kala test yaptım silik bi şekilde çıktı aynı adet olacak gibi ağrım vardı ben adet olacağım diye ümidi kemiştim ama ovulasyon testinde adete yakın pozitif çıkarsa gebelik olabilir diye okumuştum benimde pozitifti gittim test yaptım çıkmıştı o şekilde diğer mide bulantısı göğüs hasaiyeti 6. Haftadan sonra başladı
Rehle 4 gün vardı önce ovulasyon testi yaptım baktım pozitif (daha önceleki aylarda adeteyakın ovulasyon testi yapıyordum negatif oluyordu adet oluyordum) pozitifi görünce gebelik testi yaptım silik bi şekilde çıktıGebelik testi mi ovulasyon testi mi yaptin regl den once canim benimde ovulasyon testi yaptim pozitife yakin cikiyor bayagi kirmizi lh hamilelikte de artabiliyormus 2. Yumurtlamada da hangisine denk geldim anlamadim
2 gun varRehle 4 gün vardı önce ovulasyon testi yaptım baktım pozitif (daha önceleki aylarda adeteyakın ovulasyon testi yapıyordum negatif oluyordu adet oluyordum) pozitifi görünce gebelik testi yaptım silik bi şekilde çıktı
SEnin adetine kaç gün var canım
Çok umutlandırmak istemem ama bu şekilde öğrenen çok kişi var inşallah hamilesinizdir yumurtlamanın üstünden kaç gün geçti2 gun var
Yumurtlamadan 13 gun gecti 17 gun gecince yapicam test ebruabla oyle dedi birgebeningunluguÇok umutlandırmak istemem ama bu şekilde öğrenen çok kişi var inşallah hamilesinizdir yumurtlamanın üstünden kaç gün geçti
Tamam öyle yapın isterseniz yapsanız varsa şuan çıkar silikte olsa ama sabrederseniz daha iyiYumurtlamadan 13 gun gecti 17 gun gecince yapicam test ebruabla oyle dedi birgebeningunlugu
Merhaba kızlar ben yeni üyeyim üzülmeyin daha yenisiniz evladınız olur ağlamayın. 30 yıllık evliyim Dua edelim benim 2 çocuğum var 4 aylıkta 2 kız torunum var darısı başınıza İnşallahAynı bensin hahahah ve ben ağladım biliyor musun bunlara mı kaldım diye
Regl oldum gibi 27 sinde test yapacagimSlm kızlar. Ben ovulasyona devam ediyorum. Henüz yumurtlama görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?