- 17 Mart 2023
- 403
- 112
- 23
- 29
Sabah hcg yaptim negatif ovulasyon yaptim pozitif ne alaka anlamadim pozitif olmasini. Regl gecerse 27 sinde yapicam kanda 25inde idrarda 27sinde yukselirmis hcg jel aldigim yer oyle dediBende öyle düşüyorum tek o kaldı onu da onunla yapmış gibi olduk zatenbugun bitti 2 günün kalmış testte çıkar varsa aslında
Geç döllenme oldu heralde inşallah gebelik oluşurSabah hcg yaptim negatif ovulasyon yaptim pozitif ne alaka anlamadim pozitif olmasini. Regl gecerse 27 sinde yapicam kanda 25inde idrarda 27sinde yukselirmis hcg jel aldigim yer oyle dedi
Insallah canimGeç döllenme oldu heralde inşallah gebelik oluşur
Anladm canım. Peki doktora sordun mu yumurtlama döneminde bile bide jelle ilişki yaşamıssın. 2 ayda tutmamış bi sebebi var mı acabaMerhaba canım bende kullandım bu jelden 2 ay yumurtlama günlerimde ama gebelik elde edemedim. Doktora sorduğumda bir sakıncası olmadığını söyledi. Bende bazen yanma yapıyor bazen yapmıyor. Birde kuruluk yaptı diyenleri başta anlamamıştım kayganlaştırma özelliği de var sonuçta nasıl kuruluk yapabilir diye ama ilk ay değil de sonraki ay bende de kuruluk yaptı.
Allah yardımcımız olsun valla yaa. Bebiş için nelere katlanıyoruz.Jeli içime sıkıyorum o an kendi halime ağlasam mi gulsem mi tovbe yarabbim bi su kalmamisti diyorum 7 ayda yapmadigim halime bakk
İnşallah kuzum. Müjdeli haberi paylaşırız hepimiz burda. Rabbim sağlıkla evlatlar nasip etsin bize. AminJeli bu ay 4 kere kullandım canım ilk başta çok az bir yanma yaptı ama saniyeler sürdü geçti diğer kullandıklarım da tekrarı olmadı kuruluk hiç yapmadı çok memnun kaldım umarım gebelik oluşur
Bugün tiktokta bir kızdan aynılarını duydumKızlaaarrr. Bakın stres yapmayalım. İnanınki stres daha çok engelliyor gebeliği. Ben gebe kalamıcam, bu ayda olmayacak gibi düşünceler oluşursa beynimizde. Beyin ona odaklanıyor ve o düşünce için çalışıyor. Ama her gün şunu yaparsak kendi kendimize. Ben çok sağlıklıyım, bu ay hamile kalacam buna inanıyorum, sağlıklı bi bebeeğim olcak, çok güzel bi anne olacam, herşey yolunda, çift çizgiyi görecem deyin. Hatta her akşam uyumadan önce bunun hayalini kurun. Nasıl bi gebelik istediğiniz, hamile kalınca kendinizi hayal edin. Müjdeli haberi eşinize nasıl bi sürprizle ailenize nasıl bi sürprizle haber vereceğinizi hayal edin. Beyin bu sefer buna odaklanır ve bunun için elinden geleni yapar. Sabaha kadar bunun için çalışır. Anne olmayı hak eden her kadın. Bu duyguyu tatsın inşallaj. Amin
Bende geçen gün instagramda okudum. Çok etkiledi beni. Motive oldu banaBugün tiktokta bir kızdan aynılarını duydum
Şuan tedaviye başladık biz canım eşimin sperm sayısı düşüktü benim amh düşük çıktı bunlarda gebeliğe engel olacak derecede değil aslında ama olmayınca olmuyorAnladm canım. Peki doktora sordun mu yumurtlama döneminde bile bide jelle ilişki yaşamıssın. 2 ayda tutmamış bi sebebi var mı acaba
Rabbim sağlıkla ve en yakın zamanda gebelik haberini almanı nasip etsin canımŞuan tedaviye başladık biz canım eşimin sperm sayısı düşüktü benim amh düşük çıktı bunlarda gebeliğe engel olacak derecede değil aslında ama olmayınca olmuyor
Merhaba canım. Benimde dediğim gibi 7 aydır evliliğim hiç korunmamamıza rapmen tutmadı. Vardır bunda da bi hikmet. Bakalım bu ay inşallah hepimiz burdan gebelik haberimizi veririz aminmrb kızlar bende jelden denedim önceki ay 3 defa gecen ay 1 defa kullandım yumurtlama döneminde ama malesef tutmadı bu ay hiç bişey kullanmadım ovu kullandım tam pik olmadan silikleşti degerlendirdim ama tutarmI bilmiyorum gittikçe umudum azalıyor 9 aydır deniyoruz olmadı bi türlü nerdeyse herşeyi kullandım bu 9 ayda ne yapsam bilemedim artık
Bana hiç olmadıBende geçen gün instagramda okudum. Çok etkiledi beni. Motive oldu bana
Olması lazım. Yoksa hayat çekilmezBana hiç olmadı
inş canım bende 9 aydır evliyim 10. aya gececez artık hayırlısı bakalım haziran 1.2 gibi bat günüm sizin daha ne kadar varMerhaba canım. Benimde dediğim gibi 7 aydır evliliğim hiç korunmamamıza rapmen tutmadı. Vardır bunda da bi hikmet. Bakalım bu ay inşallah hepimiz burdan gebelik haberimizi veririz amin
13 milyondu sayı düşüktü ama diğer değerler güzeldi en son verdiği testte 37 milyon çıktıEşinizin sperm sayısı kaç geldi acaba
Ya peki kafanızdan attığınız sürede mesela ayakları dikip falan yatmıyor musunuzHanımlar merhabalar, jeli kullanmadım hiç ama sadece şunu söylemek istiyorum. Doktorlar hormonlarım yüzünden çocuğunuz olmaz demişti yıllar önce. 1 Yıllık evliyim neredeyse 8 ay inatla bebek için denedik olmadı. Kafamızda başka bir plan varken kendiliğinden oldu. Umarım planlayarak da olur ama kafanıza bebek mevzusunu çok takınca olmuyor gibi geldi bana. En yakın arkadaşım da 2 yıl denedi vazgeçtiği ay hamile kaldı. Rabbim yüzünüzü güldürsün bir an evvel. Dualarım sizinle.♥ Güzel haberlerinizi yazın, ben de okuyayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?