- 1 Eylül 2023
- 2.235
- 569
- 26
-
- Konu Sahibi nisanurs98
Benim eşimde vardı canım olcak inşallah gün almaya gidicez salı günüCanım senin esinde varikosel mi vardı ameliyat olmusmuydu
Normal regl belirtileri yani hafif kasık batmalari göğüs hassasiyeti ve sabah hafif bulantı. Bir kere koku hassasiyeti yaşadım o da değişik bir belirti gibi gelmemişti ama eşim suphelenmis o gün. Hala regl olcak gibi kasık batması varİnşallah canım senin belirtilerin nelerdi , bı belirtin var miydi
Herhangi bir sorun varmıydı sizde pekiYok canım onu yazan ben değilim
Hadi yaNormal regl belirtileri yani hafif kasık batmalari göğüs hassasiyeti ve sabah hafif bulantı. Bir kere koku hassasiyeti yaşadım o da değişik bir belirti gibi gelmemişti ama eşim suphelenmis o gün. Hala regl olcak gibi kasık batması var
Sorun yok canım sadece beni prolaktin biraz sınırda çıkmıştıHerhangi bir sorun varmıydı sizde peki
kac gun gecti yumurtlamadanHadi yabakalım benim ne olcak az kaldı adete
Anladım onu da ilaçla mi düzene soktunuzSorun yok canım sadece beni prolaktin biraz sınırda çıkmıştı
Yumurtlama günüm ayın 7 si,12.gun bugün yumurtlamadan sonrakac gun gecti yumurtlamadan
Yok Dr tekrar kontrol bakarız dedi ben yaptırmaya gitmedim tedaviyi de bıraktım olmuyor diye saldım gittiAnladım onu da ilaçla mi düzene soktunuz
Bugün test yaptın mı çıkabilir belki benim 11. Gündü mesela çıktıYumurtlama günüm ayın 7 si,12.gun bugün yumurtlamadan sonra
Evet doğrudur çok geçmiş olsun inşallah güzel haberler alırsınız siz deYok Dr tekrar kontrol bakarız dedi ben yaptırmaya gitmedim tedaviyi de bıraktım olmuyor diye saldım gittistresle bile yüksek çıkabiliyor ben ona bağlıyorum açıkçası
Şimdi kaset test yaptımBugün test yaptın mı çıkabilir belki benim 11. Gündü mesela çıktıama çıkmazsa da bekle geç döllenme vs ihtimaline karşı
Vallahi sende betanın 0 cıkmasını anlayamıyorum o kadar farklı testler yaptın hepsinde çift çizgi cıktı hangi hastanede baktırdın betaya bence bide baska hastanede baktır her yerin laboratuvarları iyi olmuyorŞimdi kaset test yaptımbir gebe günlüğünün bu biraz geç netleşiyor silik çizgi cikti ama belirginleşsin atarim 17 Ekim de 0 çıkmışti beta 10.gundu yumurtlamanın şimdi jaset test te çok silik şekilde çıktı var mıdır acaba
Kızlar siz gynoseed jeli trendyoldan mı aldınız yoksa bir gebenin günlüğü sitesinden mi trendyoldan da gördüm fiyatı 430₺ gebelik testi ve ovulasyon hediyesi de var aynı marka amaBugün test yaptın mı çıkabilir belki benim 11. Gündü mesela çıktıama çıkmazsa da bekle geç döllenme vs ihtimaline karşı
İnşallah teşekkür ederimEvet doğrudur çok geçmiş olsun inşallah güzel haberler alırsınız siz de
Baktircam bugün bir test daha yapcam başka ne cikcak bakalım az önce bir gebenin günlüğü ile yaptım testiVallahi sende betanın 0 cıkmasını anlayamıyorum o kadar farklı testler yaptın hepsinde çift çizgi cıktı hangi hastanede baktırdın betaya bence bide baska hastanede baktır her yerin laboratuvarları iyi olmuyor
Benim o test c çizgisi bile çıkmadı denedim de. Bugün baktım c çizgisi silik çıkmış t de de belli belirsiz Bi gölge var. İmkanın varsa erken gebelik al ya da yakında kadın dogum hastanesi varsa acilde kan ver direkt ya en temizi vallaŞimdi kaset test yaptımbir gebe günlüğünün bu biraz geç netleşiyor silik çizgi cikti ama belirginleşsin atarim 17 Ekim de 0 çıkmışti beta 10.gundu yumurtlamanın şimdi jaset test te çok silik şekilde çıktı var mıdır acaba
Ben trendyoldan aldım canım ilk drfa bu ay kullandimKızlar siz gynoseed jeli trendyoldan mı aldınız yoksa bir gebenin günlüğü sitesinden mi trendyoldan da gördüm fiyatı 430₺ gebelik testi ve ovulasyon hediyesi de var aynı marka ama
Kendi sayfasından aldım ben gynoseedin. Googledan girince görürsünKızlar siz gynoseed jeli trendyoldan mı aldınız yoksa bir gebenin günlüğü sitesinden mi trendyoldan da gördüm fiyatı 430₺ gebelik testi ve ovulasyon hediyesi de var aynı marka ama