- 1 Eylül 2023
- 2.235
- 569
- 26
-
- Konu Sahibi nisanurs98
Ayyy sen kesin hamilesinnn adete ne kadar var bu testin markası neHadi inşallah olurben test yaptım şöyle çıktı
Kan verdim bekliyorum bakalım inşallahAyyy sen kesin hamilesinnn adete ne kadar var bu testin markası ne
Şen kesin hamilesin canım adet günün muydu bugünKan verdim bekliyorum bakalım inşallahprodoctor erken gebelik testi aldım canim ama innovita da yaptım böyle çıktı
Evet canım 29. Gün bugün. Yumurtlama da 7 si tahminenŞen kesin hamilesin canım adet günün muydu bugün
Şen jesin hamilesin canım adet günün muydu bugünKan verdim bekliyorum bakalım inşallahprodoctor erken gebelik testi aldım canim ama innovita da yaptım böyle çıktı
Pozitif bence buraya da yaz sen kesin hamilesin ben diyimEvet canım 29. Gün bugün. Yumurtlama da 7 si tahmineninşallah kan sonucu da pozitif der
Evet kan da pozitif çıktı şükür darısı başınıza olsunŞen jesin hamilesin canım adet günün muydu bugün
Pozitif bence buraya da yaz sen kesin hamilesin ben diyim
Ayy çok sevindim kaç çıktı beta bir gün gecikti dimi senin adetEvet kan da pozitif çıktı şükür darısı başınıza olsunevet bugün
Senin belirtilerin neydi canımEvet kan da pozitif çıktı şükür darısı başınıza olsunevet bugün
Ayy çok sevindim kaç çıktı beta bir gün gecikti dimi senin adet
Canım 30.9 çıktı. Sat 20 Eylül yani 29. Günüm bugün öyle diyim. Benjm regl günü gününe olmadığı için 18-20 gibi bekliyordumSenin belirtilerin neydi canım
Heee anladım hayırlı olsun canım benimCanım 30.9 çıktı. Sat 20 Eylül yani 29. Günüm bugün öyle diyim. Benjm regl günü gününe olmadığı için 18-20 gibi bekliyordum
Belirtilerin nelerdi canimCanım 30.9 çıktı. Sat 20 Eylül yani 29. Günüm bugün öyle diyim. Benjm regl günü gününe olmadığı için 18-20 gibi bekliyordum
Sonuç nedirBenim bat a 5 gün kaldı bu ay da gynoseed kullanmıştım, beklemedeyim halen
Dün veya bugün adet olmam lazımdı ama henüz bişey yok. Test yaptım negatif. Bence adet olurumSonuç nedir
Yarın bence tekrarla testiDün veya bugün adet olmam lazımdı ama henüz bişey yok. Test yaptım negatif. Bence adet olurum
Aa hayırlı olsun kızz cok mutlu oldum valla burda böyle hamilelik haberlerini görünce içim içime sığmıyor sanki kendim hamileymisim gibi heyecanlanıyorum hahaCanım 30.9 çıktı. Sat 20 Eylül yani 29. Günüm bugün öyle diyim. Benjm regl günü gününe olmadığı için 18-20 gibi bekliyordum
Bencede testi yarın tekrarla farklı bir marka ileDün veya bugün adet olmam lazımdı ama henüz bişey yok. Test yaptım negatif. Bence adet olurum
Canım senin esinde varikosel mi vardı ameliyat olmusmuyduCanım 30.9 çıktı. Sat 20 Eylül yani 29. Günüm bugün öyle diyim. Benjm regl günü gününe olmadığı için 18-20 gibi bekliyordum
Çok teşekkür ederim canım darısı size inşallah güzel haberlerinizi bekliyorumAa hayırlı olsun kızz cok mutlu oldum valla burda böyle hamilelik haberlerini görünce içim içime sığmıyor sanki kendim hamileymisim gibi heyecanlanıyorum haha
Yok canım onu yazan ben değilimCanım senin esinde varikosel mi vardı ameliyat olmusmuydu
İnşallah canım senin belirtilerin nelerdi , bı belirtin var miydiÇok teşekkür ederim canım darısı size inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum