- Konu Sahibi nisanurs98
Foto atarmısın bakalımBaktircam bugün bir test daha yapcam başka ne cikcak bakalım az önce bir gebenin günlüğü ile yaptım testi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foto atarmısın bakalımBaktircam bugün bir test daha yapcam başka ne cikcak bakalım az önce bir gebenin günlüğü ile yaptım testi
Burada acilde artık kan almıyorlar öyle karar almışlar mecbur kan için pazartesiyi beklicem de bir test daha yapcam başka marka erken gebelik alıp bende de öyle çıktı ama ikinci çizgi de belli oluyor çok zor gözükmüyor da ilk c çizgisi de silikBenim o test c çizgisi bile çıkmadı denedim de. Bugün baktım c çizgisi silik çıkmış t de de belli belirsiz Bi gölge var. İmkanın varsa erken gebelik al ya da yakında kadın dogum hastanesi varsa acilde kan ver direkt ya en temizi valla
Bende hemen simdi sipariş veriyorummBen trendyoldan aldım canım ilk drfa bu ay kullandim
Ver dene benceBende hemen simdi sipariş veriyorumm
Aa ne kadar saçma nasıl kan almıyorlar yaaa mesela ben epilepsi hastasıyım gebe kalsam acile gitmem gerek hani o nasıl bir işBurada acilde artık kan almıyorlar öyle karar almışlar mecbur kan için pazartesiyi beklicem de bir test daha yapcam başka marka erken gebelik alıp bende de öyle çıktı ama ikinci çizgi de belli oluyor çok zor gözükmüyor da ilk c çizgisi de silik
Gebelik testi diğer topiclerde prodoctor çok övdüler onu aldım benim sonucu öyle öğrendim. Innovita nin da ovulasyon kullandım onun da içinde Gebelik testi var hediye onda da çıktı sonuçKızlar siz gynoseed jeli trendyoldan mı aldınız yoksa bir gebenin günlüğü sitesinden mi trendyoldan da gördüm fiyatı 430₺ gebelik testi ve ovulasyon hediyesi de var aynı marka ama
Bi atsana bakalım bazi markalar yalancı pozitif veriyor diyorlar dikkat et alırkenBurada acilde artık kan almıyorlar öyle karar almışlar mecbur kan için pazartesiyi beklicem de bir test daha yapcam başka marka erken gebelik alıp bende de öyle çıktı ama ikinci çizgi de belli oluyor çok zor gözükmüyor da ilk c çizgisi de silik
Bende anlamadım gerçekten almıyorlar ama hep geri gönderip hafta içi kadın doğuma gidin diyorlar doymuşlar paraya doktorlar daAa ne kadar saçma nasıl kan almıyorlar yaaa mesela ben epilepsi hastasıyım gebe kalsam acile gitmem gerek hani o nasıl bir iş
Gözükmüyor ki canım c çizgisi bile çok çok silik attım onu birazdan markete cikcaz o zaman alcam erken gebelik testi falan bakacam gene içim kuskulandi erken gebelikte sende silik şekilde mi ogrenmistinBi atsana bakalım bazi markalar yalancı pozitif veriyor diyorlar dikkat et alırken
Kadın doğuma randevu bulmak zor burda o yüzden alıyor olabilirler mesai saati içinde verdim hatta ben acile kanımıBende anlamadım gerçekten almıyorlar ama hep geri gönderip hafta içi kadın doğuma gidin diyorlar doymuşlar paraya doktorlar da
Sağdaki 2. Dk soldaki 5.dk da çıktı erken gebelik testiydi canım ben de o testi foto atayım dedim de gozle bile herkes göremez o derece o yüzden cekmedimGözükmüyor ki canım c çizgisi bile çok çok silik attım onu birazdan markete cikcaz o zaman alcam erken gebelik testi falan bakacam gene içim kuskulandi erken gebelikte sende silik şekilde mi ogrenmistin
Ozelde de 300-400 tl arası verip baktırmistim geçen ay acildeBende anlamadım gerçekten almıyorlar ama hep geri gönderip hafta içi kadın doğuma gidin diyorlar doymuşlar paraya doktorlar da
Ne güzel keşke burda da alsalarKadın doğuma randevu bulmak zor burda o yüzden alıyor olabilirler mesai saati içinde verdim hatta ben acile kanımı
Ay ne güzel bende yapcam inşallah markaso neydi canım hayırlı olsun böyle çıkınca kan da kaç çıktıSağdaki 2. Dk soldaki 5.dk da çıktı erken gebelik testiydi canım ben de o testi foto atayım dedim de gozle bile herkes göremez o derece o yüzden cekmedim
Burada özel hastane 1 saatik mesafede testte görsen ble pazartesi veirrim kanOzelde de 300-400 tl arası verip baktırmistim geçen ay acilde
Prodoctor bu canım erken gebelik testi. Kanda 30.9 çıktı. 10 ve üzerini gösteriyor yanlış hatırlamıyorsamAy ne güzel bende yapcam inşallah markaso neydi canım hayırlı olsun böyle çıkınca kan da kaç çıktı
Anladım bakalım benim kaç cikcak adet gecikmesinde yapmadın dimi adet öncesinde yapmistin sendeProdoctor bu canım erken gebelik testi. Kanda 30.9 çıktı. 10 ve üzerini gösteriyor yanlış hatırlamıyorsam
Benim regl sabit olmuyor 29. Gün test yapmış oldum ama 28-32 arası değişiyor benim döngümAnladım bakalım benim kaç cikcak adet gecikmesinde yapmadın dimi adet öncesinde yapmistin sende
Güzel haberlerini bekliyorumAnladım bakalım benim kaç cikcak adet gecikmesinde yapmadın dimi adet öncesinde yapmistin sende
Benimde 25-28 arası degisiyor bugün 24.gun bakalım ne cikcakBenim regl sabit olmuyor 29. Gün test yapmış oldum ama 28-32 arası değişiyor benim döngüm