- 1 Eylül 2023
- 2.239
- 569
- 26
-
- Konu Sahibi nisanurs98
Güzel haberlerini bekliyorum
Dualarım seninleÇok teşekkür ederim dua edin olur mu hayırlı haberler alalımilk idrarla yapmıcam ama bişey olmaz herhalde
Ay çok heyecanlandım inşallah gebesindir canımÇok teşekkür ederim dua edin olur mu hayırlı haberler alalımilk idrarla yapmıcam ama bişey olmaz herhalde
Tamam canım şimdi aldım test softec markası erken gebelik 2 tane aldım bakalım ne olcakDualarım seninleilk idrarla daha sağlıklı eğer 2 tane alırsan birini yarın sabah yaparsın. Bugün de en azından bence ovulasyon testi yapar gibi son 2 saat sıvı alma idrar yogunlassin biraz daha faydası olur belki
Tamam atarım çok teşekkür ederim dua et olur muAy çok heyecanlandım inşallah gebesindir canımtesti yapınca hemen fotoğrafını cek at cok merak ediyorumm
Çok dua ediyorum inşallah rabbim sanada nasip ederTamam atarım çok teşekkür ederim dua et olur mu
Şimdi yaptım canım çok silik bir şekilde çıktı sıvı vs dikkat etmeden direk olan idrarla yaptım beklemedim yani yarın tekrarlicam bidahaÇok dua ediyorum inşallah rabbim sanada nasip ederyaptınmı testi
Çok silik hemen çıktı ama netleşmedi idrardan olabilir mi acabaÇok dua ediyorum inşallah rabbim sanada nasip ederyaptınmı testi
Çok silik idrardab olabilir mi acaba hiç beklemedimDualarım seninleilk idrarla daha sağlıklı eğer 2 tane alırsan birini yarın sabah yaparsın. Bugün de en azından bence ovulasyon testi yapar gibi son 2 saat sıvı alma idrar yogunlassin biraz daha faydası olur belki
Çok silik idrardab olabilir mi acaba hiç bekletmedim canlı gözükse de resimde anca böyleÇok teşekkür ederim dua edin olur mu hayırlı haberler alalımilk idrarla yapmıcam ama bişey olmaz herhalde
Canım göremedim ama fotoda belli olmuyordur cıktıysa iyi yani ayy cok heyecnalıyım sabah yaptıgını direkt foto at cok merak ettimmmÇok silik idrardab olabilir mi acaba hiç bekletmedim canlı gözükse de resimde anca böyle
Diğer aya nasip olur inşallah canımBen regl oldum kızlar 1 gün gecikmeyle, gynoseed işe yaramadı bu ay da
Atarım canım ben baktığımda görünüyor ama resimde gözükmedi silik sabah inşallah net çıkar biraz dahaCanım göremedim ama fotoda belli olmuyordur cıktıysa iyi yani ayy cok heyecnalıyım sabah yaptıgını direkt foto at cok merak ettimmm
Ay inşallah bence sen hamilesinAtarım canım ben baktığımda görünüyor ama resimde gözükmedi silik sabah inşallah net çıkar biraz daha
Ay teşekkür ederim inşallah bakalım diğer testi şimdi yapmamak için zor tutuyorum kendimiAy inşallah bence sen hamilesin
Ahhaha yarın pazar bide bulamazsın valla kız osmanlı usulü denesene kabartma tozu karbonat fln idrara katınca köpürürse hamileymişsin bi denesene ahahahAy teşekkür ederim inşallah bakalım diğer testi şimdi yapmamak için zor tutuyorum kendimiama yarına bidaha test almaz eşim haha
Pazartesi alieim bende yaptı n şimdi bekliyorumAhhaha yarın pazar bide bulamazsın valla kız osmanlı usulü denesene kabartma tozu karbonat fln idrara katınca köpürürse hamileymişsin bi denesene ahahah
Ya çekim açısı biraz o tarafı koyu yapmış çok seçilmiyor ama hafif gölge var hayalet gibi sanki yanlış görmüyorsam. Testi açıp da bakarsan daha net görürsünÇok silik idrardab olabilir mi acaba hiç bekletmedim canlı gözükse de resimde anca böyle
Şimdi bekleyince daha koyulasmis olabilir duruyor mu test merak ettim ben deÇok silik idrardab olabilir mi acaba hiç bekletmedim canlı gözükse de resimde anca böyle