- 3 Ocak 2021
- 3.009
- 948
- 35
-
- Konu Sahibi nisanurs98
Birde sanki ilişkiden yarım saat önce sıkmış olun yazıyordu sanki dk önemli mi ben ortalama on dk önce sıktım5 dakika önce sikman gerekiyor , o ince kısmı tamamen içeri sokup öyle sık ve kasma kendini kasarsan çıkabilir, belli bı miktar çıkmadı da normal gene , kıvamını ben görmedim hiç bende onunla değerlendirdim bakalım ne olcak , teşekkür ederim güzel dileklerin için
Nasipte yokmuş o anTüpü tam sıkamamışım oyüzden kıvamına bakmış oldumadlında kasmadımda ama neden öyle oldu anlamadım
5 dakika diye biliyorum bende canimBirde sanki ilişkiden yarım saat önce sıkmış olun yazıyordu sanki dk önemli mi ben ortalama on dk önce sıktım
Yaaa ama bilmiyoruz ki nezaman gelecek5 dakika diye biliyorum bende canim
Olmuştur olmustur bir sonraki etapta 5 dk içinde sık ve öyle degerlendirYaaa ama bilmiyoruz ki nezaman geleceksıktım on dakka sonra geldi olmadığımı yaaa şimdi
İnşallah canım bakalımOlmuştur olmustur bir sonraki etapta 5 dk içinde sık ve öyle degerlendir
Canım pazartesi günü ovalüsyonum bu şekil çıktı yumurtlama olarak kabul ettim ama sence çünkü bundan önce hep silikti bundan sonraki gün yaptığımda silikti normalde daha önceki aylarda gördüklerim daha koyu olurdu ama yinede değerlendirdim ikisi farklı marka aynı anda yaptımOlmuştur olmustur bir sonraki etapta 5 dk içinde sık ve öyle degerlendir
Evet pik olmuş canım degerlendirdigin iyi olduCanım pazartesi günü ovalüsyonum bu şekil çıktı yumurtlama olarak kabul ettim ama sence çünkü bundan önce hep silikti bundan sonraki gün yaptığımda silikti normalde daha önceki aylarda gördüklerim daha koyu olurdu ama yinede değerlendirdim ikisi farklı marka aynı anda yaptım
2.dk da çıktı sence var mıdır bend , soft diye bir erken gebelik testi ile yaptım adetime 2-3 gün varCanım pazartesi günü ovalüsyonum bu şekil çıktı yumurtlama olarak kabul ettim ama sence çünkü bundan önce hep silikti bundan sonraki gün yaptığımda silikti normalde daha önceki aylarda gördüklerim daha koyu olurdu ama yinede değerlendirdim ikisi farklı marka aynı anda yaptım
Ay var yaaa gördüm çizgiyi2.dk da çıktı sence var mıdır bend , soft diye bir erken gebelik testi ile yaptım adetime 2-3 gün var
Belli oluyor mu sizce bu biraz daha beklemiş halıAy var yaaa gördüm çizgiyi
Evet canım bir silik çizgi görüyorum her gün tekrarla inşallah koyulaşırBelli oluyor mu sizce bu biraz daha beklemiş halı
İnşallah çok teşekkür ederim yarın yapicam normal testle bakalım nasıl olcak bu erken gebelik testiydiEvet canım bir silik çizgi görüyorum her gün tekrarla inşallah koyulaşır
Yap canım inşallah gebesindir bana da dua et yumurtlamadan sonra bugün kaçıncı günündüİnşallah çok teşekkür ederim yarın yapicam normal testle bakalım nasıl olcak bu erken gebelik testiydi
Bugün 9.gun yumurtlama gününü saymazsak eğer inşallahYap canım inşallah gebesindir bana da dua et yumurtlamadan sonra bugün kaçıncı günündü
Aaa ozaman olabilir canım çünkü ben daha önce gebelik kayıplarım oldu onlarda hep yumurtlamanın 10.günü çok silikle öğrenirdimBugün 9.gun yumurtlama gününü saymazsak eğer inşallah
Hadi ya 8.gunu negatifti 6.gunden itibaren hep yaptım bugün çok silik çıktı yarın ilk idrarla kaset test yapcam bakalım nasıl cikcakAaa ozaman olabilir canım çünkü ben daha önce gebelik kayıplarım oldu onlarda hep yumurtlamanın 10.günü çok silikle öğrenirdim
Yaa tekrar test yaptın mı noldu ben kaç gündür girmedim bildirim gelmemişHadi ya 8.gunu negatifti 6.gunden itibaren hep yaptım bugün çok silik çıktı yarın ilk idrarla kaset test yapcam bakalım nasıl cikcak
Dün kan verdim adete 6 gün vardı 0 çıktı, progesteron hormonu vermemi söylemişti doktor dün için onu da vermiştim oda 13.9 çıktı doktor gününde adet olman gerekir yoksa hamile olman bir tık daha fazla dedi bilmiyorum ki canım başka yapmadım henüz test falan bugün yapmam herhalde adete 5 gün var çünküYaa tekrar test yaptın mı noldu ben kaç gündür girmedim bildirim gelmemiş
Hadi inşallah olurDün kan verdim adete 6 gün vardı 0 çıktı, progesteron hormonu vermemi söylemişti doktor dün için onu da vermiştim oda 13.9 çıktı doktor gününde adet olman gerekir yoksa hamile olman bir tık daha fazla dedi bilmiyorum ki canım başka yapmadım henüz test falan bugün yapmam herhalde adete 5 gün var çünkü