- 1 Eylül 2023
- 2.239
- 569
- 26
-
- Konu Sahibi nisanurs98
Çizgi görünüyor ama diyorum ya çok silikYa çekim açısı biraz o tarafı koyu yapmış çok seçilmiyor ama hafif gölge var hayalet gibi sanki yanlış görmüyorsam. Testi açıp da bakarsan daha net görürsün
Duruyor ama çok da net değil yeni gibi sanki varsa da erken gebelikte bile silikŞimdi bekleyince daha koyulasmis olabilir duruyor mu test merak ettim ben de
Dayanabileceksen yarın değil öbür gün yap daha net olur gibiDuruyor ama çok da net değil yeni gibi sanki varsa da erken gebelikte bile silikadetime var ya daha ondan herhalde
Ben de dayanabilseydim yarın yapcaktin ama bugünden yaptım testlerim bittiDayanabileceksen yarın değil öbür gün yap daha net olur gibiha ben dayanamıyorum hic o ayrı
Aaa e birini yarına bıraktım yazmıştın sankiBen de dayanabilseydim yarın yapcaktin ama bugünden yaptım testlerim bitti
Dayanabileceksen yarın değil öbür gün yap daha net olur gibiha ben dayanamıyorum hic o ayrı
Yaptım onu daAaa e birini yarına bıraktım yazmıştın sanki
Kız duramadın hee sabah yakında nöbetçi eczane varsa alsana hhahah sabahkini çok merak ediyorummYaptım onu datuvaletim vardi,böyle çıktı çok silik adete 4 gün var
BenKızlar merhaba gynoseed jel kullanan varmı aranızda? Hamile kalan vs ? Toplasalim
Artık kaba isemekten midem bulandıKız duramadın hee sabah yakında nöbetçi eczane varsa alsana hhahah sabahkini çok merak ediyorumm
Hadi ya bu jel ile mi kalmistiniz hamileBen
Diş gebelik geçirdim
E tabiiHadi ya bu jel ile mi kalmistiniz hamile
Hadi ya ilk kullandigin ay mi oldu pekiE tabiionun için yanıt verdim zaten.
Yine var mi yok mu Bi gölge gibi emin olamıyor insan fotodan ya sen daha net görüyorsun var diyorsan pazartesi koyulasacak mi bakalımYaptım onu datuvaletim vardi,böyle çıktı çok silik adete 4 gün var
Var ama senin ki gibi net değil malesef bakalım pazartesiye net belli olur diye düşünüyorum ta adet ya koyulaşmaYine var mi yok mu Bi gölge gibi emin olamıyor insan fotodan ya sen daha net görüyorsun var diyorsan pazartesi koyulasacak mi bakalım
Hadi bakalım pazartesi hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallahArtık kaba isemekten midem bulandıeşim almaz benim ki pazartesiye kaldı
Ben
Diş gebelik geçirdim
İnşallah pazartesi güzel haberlerle gelirsinVar ama senin ki gibi net değil malesef bakalım pazartesiye net belli olur diye düşünüyorum ta adet ya koyulaşma
Aaa evet silik var kaçıncı gününde canım yumurtlamadan sonraYaptım onu datuvaletim vardi,böyle çıktı çok silik adete 4 gün var
İnşallah bakalımHadi bakalım pazartesi hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah
12.gun herhalde tam hesaplayamiyorum doktor ayın 7 sinde çatlicak değerlendirin i günü yarını dedi o yüzden 11.12 gün falan ama adetime gece 12 ye girdiğimiz için 3 gün kaldıAaa evet silik var kaçıncı gününde canım yumurtlamadan sonra