- 3 Ocak 2021
- 3.018
- 951
- 35
-
- Konu Sahibi nisanurs98
Evet 13 gün olmuş çokta sabah tekrar yap canım12.gun herhalde tam hesaplayamiyorum doktor ayın 7 sinde çatlicak değerlendirin i günü yarını dedi o yüzden 11.12 gün falan ama adetime gece 12 ye girdiğimiz için 3 gün kaldı
Test alabilirsem inşallahEvet 13 gün olmuş çokta sabah tekrar yap canım
Al canım ay ben de çok merak ettim elinde ovalüsyon var mı yapsanaTest alabilirsem inşallah
Ovulasyon ile nasıl anlaşılıyor ki canım , yaptım gene aynı marka testle hala çok silik niye koyulasmiyor bilmiyorumAl canım ay ben de çok merak ettim elinde ovalüsyon var mı yapsana
Adetime 3 gün kaldı yarın 2 gün kalmış olcak yarın sabah ilk idrarla bidaha yapcam bakayım bu sefer ki predictor early yarın yapacağın olab test onda nasıl cikcak gorcezAl canım ay ben de çok merak ettim elinde ovalüsyon var mı yapsana
Kız valla senin için giriyorum artık meraktan şu hesaba hahaAdetime 3 gün kaldı yarın 2 gün kalmış olcak yarın sabah ilk idrarla bidaha yapcam bakayım bu sefer ki predictor early yarın yapacağın olab test onda nasıl cikcak gorcez
Hahahah gene çok silik çıktı ya niye netleşmiyor anlamadım doktorun demesine göre 7 sinde çatlicak dedi ama benim 12.gunum oluyor o benim asıl yumurtlama günüm 9 u idi erken diye mi çıkmıyor acaba anlamadım kiKız valla senin için giriyorum artık meraktan şu hesaba haha
Yine yaptınmı test sabahtaHahahah gene çok silik çıktı ya niye netleşmiyor anlamadım doktorun demesine göre 7 sinde çatlicak dedi ama benim 12.gunum oluyor o benim asıl yumurtlama günüm 9 u idi erken diye mi çıkmıyor acaba anlamadım ki
Yaptım alıp zar xor ikna ettim eşimi deYine yaptınmı test sabahta
Bu sabah yaptıgının fotosu yokmu kız merak ettımYaptım alıp zar xor ikna ettim eşimi deyarın sabaha da başka marka aldım acaba dedim bu marka da mı var bisey yarın sabah anlaşılır predictor aldım
Ovalayın testi gebeysen koyuya yakın cıkar kendim bizzat hep o şekilde öğrendimOvulasyon ile nasıl anlaşılıyor ki canım , yaptım gene aynı marka testle hala çok silik niye koyulasmiyor bilmiyorumyarın bidaha yapicam mecbur çeksem gene eskisi gibi gozukuyor
Çekmedim gene hayali çizgi gözüküyor çünküBu sabah yaptıgının fotosu yokmu kız merak ettım
Var ovulasyon ama bir gebe günlüğünün ilk çizgisi bile çok net çıkmıyor kiElinde varsa ovalüsyon bir denesene
Evet ya onun testlerini Oyüzden almıyorum kontrol çizgisi diğer çizgi hep silik niye öyle mesela diğer ovalüsyında pik olan onda olmuyor önermiyorum innovita ve baby fast iyiVar ovulasyon ama bir gebe günlüğünün ilk çizgisi bile çok net çıkmıyor kierken gebelik de çok silik çıkan onda net cikarmi
Hiç kullanmadım ovulasyon işin gario kısmı adet olcagin belirtiler yok hiç sadece bugün aşırı derecede midem bulanıyor normalde benim 1 hafta önceden kaşık bel agrilarim başlardı böyle yoğun yoğun göğüslerim acayip acirdi şimdi hafif acı var göğüslerim de bazen sızlıyor ve kasıklarıma çok nadir batma oluyor ve aşırı mide bulantısı garEvet ya onun testlerini Oyüzden almıyorum kontrol çizgisi diğer çizgi hep silik niye öyle mesela diğer ovalüsyında pik olan onda olmuyor önermiyorum innovita ve baby fast iyi
Ya bide hamile olmasan ikinci çizgi çıkmaz diye tahmin ediyorum çunku farklı marka testler denemene rağmen çift çizgi çıkıyor ben test yaptıgımda t çizgsi hiç çıkmıyor yaniHiç kullanmadım ovulasyon işin gario kısmı adet olcagin belirtiler yok hiç sadece bugün aşırı derecede midem bulanıyor normalde benim 1 hafta önceden kaşık bel agrilarim başlardı böyle yoğun yoğun göğüslerim acayip acirdi şimdi hafif acı var göğüslerim de bazen sızlıyor ve kasıklarıma çok nadir batma oluyor ve aşırı mide bulantısı gar
Canım zaten tuttuysa Şuan çıkar yaniHiç kullanmadım ovulasyon işin gario kısmı adet olcagin belirtiler yok hiç sadece bugün aşırı derecede midem bulanıyor normalde benim 1 hafta önceden kaşık bel agrilarim başlardı böyle yoğun yoğun göğüslerim acayip acirdi şimdi hafif acı var göğüslerim de bazen sızlıyor ve kasıklarıma çok nadir batma oluyor ve aşırı mide bulantısı gar
Senin yerinde olsam şimdiye kadar bidaha kan verirdimCanım zaten tuttuysa Şuan çıkar yani
Silik çıkıyor bende ama belirgin gir silik değil evet farklı marka hepside adete az kaldıYa bide hamile olmasan ikinci çizgi çıkmaz diye tahmin ediyorum çunku farklı marka testler denemene rağmen çift çizgi çıkıyor ben test yaptıgımda t çizgsi hiç çıkmıyor yani