- 1 Eylül 2023
- 2.239
- 569
- 26
-
- Konu Sahibi nisanurs98
Evet bende öyle düşünüyorum adete 3 gün kaldı yarın olmadı kan veririmCanım zaten tuttuysa Şuan çıkar yani
Yarın belki veririm kan negatif haber almaktan da korkmuyor degilimSenin yerinde olsam şimdiye kadar bidaha kan verirdim
İnşallah tutmuştur yaaYarın belki veririm kan negatif haber almaktan da korkmuyor degilim
Peki hemen yaptıgında o silik çıkıyormu ne kadar bekliyorsunSilik çıkıyor bende ama belirgin gir silik değil evet farklı marka hepside adete az kaldı
İnşallah bakalımİnşallah tutmuştur yaa
Evet hemen çıkıyor ama pembelesme koyulaşma olmuyor çizgi var ama hayali çizgiden bir tık belli gibi anlatabildim mi bilmiyorum hemen saniyesinde çıkıyor yaniPeki hemen yaptıgında o silik çıkıyormu ne kadar bekliyorsun
Normal kaset testte alsaydın keskeEvet hemen çıkıyor ama pembelesme koyulaşma olmuyor çizgi var ama hayali çizgiden bir tık belli gibi anlatabildim mi bilmiyorum hemen saniyesinde çıkıyor yani
Kafam bir dünya oldu adet hunu gelmeden bana rahat yokNormal kaset testte alsaydın keske
Hadi yaBazılarında erken gebelik cıkmıyor kasette cıkıyor
Canım yarın kan ver kurtul testlere döktüğün parayla aynı hesaba gelecek yakındaKafam bir dünya oldu adet hunu gelmeden bana rahat yokhiç cikmasa anlicam da çok silik de olsa her test te çizgi çıkınca içim catallabdi neyse az kaldı adete ha gayret yarın 2 gün kalcak
Hahahay evettt ta valla öyle olcak 400-500 TL gitt inan ki daha test yapmak istemiyorumCanım yarın kan ver kurtul testlere döktüğün parayla aynı hesaba gelecek yakında
Evet garip ama genelde kaset testlerde daha yogun cıkıyormuş kırmızılık falanHadi yao nasıl oluyor çok garip değil mi
Allah Allah bilemedim işin gario kısmı da hiiic karnım ağrımamasi adetim gümbür gümbür gelir bir hafta önceden,batma oluyor arada ve çok hafif kasık ağrısı mide bulantısı var göğüslerim çok hafif acıyor o kadar normalde dokunamam karnım ağrır belim sgrir baya falan öyle değil bide ayaklarım üşüyor bazen bu neden olur bilmem de karıştım yaniEvet garip ama genelde kaset testlerde daha yogun cıkıyormuş kırmızılık falan
Hayırlısıyla dene canım sende inşallah olurBende çok sabırsızlanıyorum ya reglim bitse de ovulasyona baslasam sonra da jeli kullansam hemennn
Sırt ağrısı varmıAllah Allah bilemedim işin gario kısmı da hiiic karnım ağrımamasi adetim gümbür gümbür gelir bir hafta önceden,batma oluyor arada ve çok hafif kasık ağrısı mide bulantısı var göğüslerim çok hafif acıyor o kadar normalde dokunamam karnım ağrır belim sgrir baya falan öyle değil bide ayaklarım üşüyor bazen bu neden olur bilmem de karıştım yani
Sırt ağrısı yaşamıyorum hiç belim çok eğilince böyle rahatisz oluyormuş gibi oluyorum o kadar karnimda batka oliyorSırt ağrısı varmı
En erken belirti adet gecikmesi off cpk heyecanlandım senin adına ahahaSırt ağrısı yaşamıyorum hiç belim çok eğilince böyle rahatisz oluyormuş gibi oluyorum o kadar karnimda batka oliyor
Hahaha öyle dedikçe bnede heyecanlaniyorum ama öyle alıştım ki olumsuzluğa olursa mucize gibi geliyor banaEn erken belirti adet gecikmesi off cpk heyecanlandım senin adına ahaha