- 1 Eylül 2023
- 2.239
- 569
- 26
- Konu Sahibi nisanurs98
Çok teşekkür ederim dua edin olur mu hayırlı haberler alalım ilk idrarla yapmıcam ama bişey olmaz herhalde
Güzel haberlerini bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel haberlerini bekliyorum
Dualarım seninle ilk idrarla daha sağlıklı eğer 2 tane alırsan birini yarın sabah yaparsın. Bugün de en azından bence ovulasyon testi yapar gibi son 2 saat sıvı alma idrar yogunlassin biraz daha faydası olur belkiÇok teşekkür ederim dua edin olur mu hayırlı haberler alalım ilk idrarla yapmıcam ama bişey olmaz herhalde
Ay çok heyecanlandım inşallah gebesindir canım testi yapınca hemen fotoğrafını cek at cok merak ediyorummÇok teşekkür ederim dua edin olur mu hayırlı haberler alalım ilk idrarla yapmıcam ama bişey olmaz herhalde
Tamam canım şimdi aldım test softec markası erken gebelik 2 tane aldım bakalım ne olcakDualarım seninle ilk idrarla daha sağlıklı eğer 2 tane alırsan birini yarın sabah yaparsın. Bugün de en azından bence ovulasyon testi yapar gibi son 2 saat sıvı alma idrar yogunlassin biraz daha faydası olur belki
Tamam atarım çok teşekkür ederim dua et olur muAy çok heyecanlandım inşallah gebesindir canım testi yapınca hemen fotoğrafını cek at cok merak ediyorumm
Çok dua ediyorum inşallah rabbim sanada nasip eder yaptınmı testiTamam atarım çok teşekkür ederim dua et olur mu
Şimdi yaptım canım çok silik bir şekilde çıktı sıvı vs dikkat etmeden direk olan idrarla yaptım beklemedim yani yarın tekrarlicam bidahaÇok dua ediyorum inşallah rabbim sanada nasip eder yaptınmı testi
Çok silik hemen çıktı ama netleşmedi idrardan olabilir mi acabaÇok dua ediyorum inşallah rabbim sanada nasip eder yaptınmı testi
Çok silik idrardab olabilir mi acaba hiç beklemedimDualarım seninle ilk idrarla daha sağlıklı eğer 2 tane alırsan birini yarın sabah yaparsın. Bugün de en azından bence ovulasyon testi yapar gibi son 2 saat sıvı alma idrar yogunlassin biraz daha faydası olur belki
Çok silik idrardab olabilir mi acaba hiç bekletmedim canlı gözükse de resimde anca böyleÇok teşekkür ederim dua edin olur mu hayırlı haberler alalım ilk idrarla yapmıcam ama bişey olmaz herhalde
Canım göremedim ama fotoda belli olmuyordur cıktıysa iyi yani ayy cok heyecnalıyım sabah yaptıgını direkt foto at cok merak ettimmmÇok silik idrardab olabilir mi acaba hiç bekletmedim canlı gözükse de resimde anca böyle
Diğer aya nasip olur inşallah canımBen regl oldum kızlar 1 gün gecikmeyle, gynoseed işe yaramadı bu ay da
Atarım canım ben baktığımda görünüyor ama resimde gözükmedi silik sabah inşallah net çıkar biraz dahaCanım göremedim ama fotoda belli olmuyordur cıktıysa iyi yani ayy cok heyecnalıyım sabah yaptıgını direkt foto at cok merak ettimmm
Ay inşallah bence sen hamilesinAtarım canım ben baktığımda görünüyor ama resimde gözükmedi silik sabah inşallah net çıkar biraz daha
Ay teşekkür ederim inşallah bakalım diğer testi şimdi yapmamak için zor tutuyorum kendimi ama yarına bidaha test almaz eşim hahaAy inşallah bence sen hamilesin
Ahhaha yarın pazar bide bulamazsın valla kız osmanlı usulü denesene kabartma tozu karbonat fln idrara katınca köpürürse hamileymişsin bi denesene ahahahAy teşekkür ederim inşallah bakalım diğer testi şimdi yapmamak için zor tutuyorum kendimi ama yarına bidaha test almaz eşim haha
Pazartesi alieim bende yaptı n şimdi bekliyorumAhhaha yarın pazar bide bulamazsın valla kız osmanlı usulü denesene kabartma tozu karbonat fln idrara katınca köpürürse hamileymişsin bi denesene ahahah
Ya çekim açısı biraz o tarafı koyu yapmış çok seçilmiyor ama hafif gölge var hayalet gibi sanki yanlış görmüyorsam. Testi açıp da bakarsan daha net görürsünÇok silik idrardab olabilir mi acaba hiç bekletmedim canlı gözükse de resimde anca böyle
Şimdi bekleyince daha koyulasmis olabilir duruyor mu test merak ettim ben deÇok silik idrardab olabilir mi acaba hiç bekletmedim canlı gözükse de resimde anca böyle