• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzellik salonu mu kuaför mü?

Evin tek kizisin da hic mi saginda solunda kadin yok? Konu komsu, arkadas, akraba? Ben ilk kez bir yabanciya aldirdim gecen ay. Cok kolay oldu tavsiye almak.

Bence kuafor mu, salon mu diye arastiracagina "kisi" arastir. Onemli olan mekanin turu degil, iyi alabilen biri.
Bir de yer bulamiyorum deyince ufak bir yerde yasiyorsun sandim. Istanbul'da istemedigin kadar agdaci var yani. :)

Istanbul deyince şehrin tam ortası mı geldi aklınıza küçük bir semt evime yakın bir kaç kuaför var ama ben güzellik salonu arıyorum sadece ağda ve cilt bakımı yapan işinin ehli yoksa mahallemde bildiğim beni tanıyan bir abla var ona gidiyorum saçım için kaşımı aldırmak için ama senede bi kaç defa sürekli kuaförde ne işim var ağda için bilmiyorum ona gitsem mi kararsızım konu komşu akrabaya gelince onlar kendi işini kendin yap derler destek çıkmazlar iyi biliyorum

küçüklüğümden beri kendi ağdamı kendim yapıyorum, komple... çok abartıldığını düşünüyorum..çam sakızının ağdalarından al küçük parçalar halinde dene. Vücut temizliğini niye bir başkasına yaptırasın ki. Yapılamayacak bişey olsa, özel yetenek gerektirse kimse yapamazdı.

Düşünmüş olabilir. Şahsen bende oyun bölümünde biraz garip bulduğum mesajlarınıza denk geldiğimde sahte olduğunuzu düşünmüştüm. Neden üslubunuz böyle?

Herkesin üslubu aynı olacak diye bir şey yok ki ben herkese saygı duyarım kendime de saygı duyulmasını isterim tabi ben kimseye kaba davranmadım derdimi açık açık anlattım çare aramak için yani bunun için mi sahte olduğunu düşünüyorsunuz hesabımın yine de düşüncenize saygı duyarım :42:

Herkesin üslubu aynı olacak diye bir şey yok ki ben herkese saygı duyarım kendime de saygı duyulmasını isterim tabi ben kimseye kaba davranmadım derdimi açık açık anlattım çare aramak için yani bunun için mi sahte olduğunu düşünüyorsunuz hesabımın yine de düşüncenize saygı duyarım :42:

Bende herkese saygı duyarım. Tabi ki derdinizi istediğiniz gibi anlatabilirsiniz. Önemli olan birbirimizi kırmamak :) İyi geceler. :10:

küçüklüğümden beri kendi ağdamı kendim yapıyorum, komple... çok abartıldığını düşünüyorum..çam sakızının ağdalarından al küçük parçalar halinde dene. Vücut temizliğini niye bir başkasına yaptırasın ki. Yapılamayacak bişey olsa, özel yetenek gerektirse kimse yapamazdı.

Herkesin tenini kendi teniniz gibi görmeyin sizinkisi hassas olmayabilir ya da alışmış olabilirsiniz

Herkesin tenini kendi teniniz gibi görmeyin sizinkisi hassas olmayabilir ya da alışmış olabilirsiniz

sen de alıştırabilirsin. Ben bir burda okuyorum kuaföre özel bölge için ağdaya gideni. Çevremde ki arkadaşlarım evde yapıyor, benim tenimle alakalı değil yani. En özel yerininin temizliğini başkasına yaptıracağına dediğim gibi küçük parçalarla başlayıp alışabilirsin

Istanbul deyince şehrin tam ortası mı geldi aklınıza küçük bir semt evime yakın bir kaç kuaför var ama ben güzellik salonu arıyorum sadece ağda ve cilt bakımı yapan işinin ehli yoksa mahallemde bildiğim beni tanıyan bir abla var ona gidiyorum saçım için kaşımı aldırmak için ama senede bi kaç defa sürekli kuaförde ne işim var ağda için bilmiyorum ona gitsem mi kararsızım konu komşu akrabaya gelince onlar kendi işini kendin yap derler destek çıkmazlar iyi biliyorum

Evet, etrafı kuaförler, güzellik salonlarıyla çevrili bir semt geldi. Madem ufacık, ücra bir semtte oturuyorsunuz, yapacak birsey yok. Verilen her öneriye bir kusur buldunuz, çevreye tavsiye sorun dedik , yok. Gidip destek iste demedim ki, alt tarafı bildikleri yer var mı diye soracaksınız. Başka yötemler de sunuldu, yok. Ona hayır, buna hayır. Biz size nasıl yardımcı olabiliriz anlamadım. Oraya güzellik salonu açacak halimiz yok yani. Çözüm önerilerine kapalıysanız yapacak birşey yok. Tüy dökücüye devam edin o zaman, herhalde en problemsiz yöntem o sizin için.

Yeni üye, derdine çözüm arıyor, saçma sorular geliyor, kk yi tam çözemediğinden algılayamıyor, cinnetlere geliyor ve gelsin mapus yolları. Gün geçmiyor ki yeni bir üyemiz banlanmasın. Harikayız kızlar :ssz:

Back