• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzellik salonu mu kuaför mü?

Gözüne kestirdiğin birine alt bacak aldırmaya git. sonra hoşuna giderse muhabbet açılır zaten. özel bölge var mı. Kaç para. Yaptırcam da çok acır mı bilmem ne. Onlar rahatlatır sen merak etme. Direk komple diye girme ama :))

Komple sir ağdayı 40 liraya yaptırıyorum ben çok temiz ve sadece kadınların çalıştığı bir yerde.

Kamera da yalan canım korkma. Olsa da kimse senin ağdanı izlemez o kadar güzel filmler varken :1:

Teşekkürler canım çok rahatlatın beni burada yeni üyeyim konuyu açacak yer de bulamadım siz de buranın kurdu olmuşsunuz ben bilemedim direkt açtım konuyu buraya gittiğim bir kuaförüm var bayan içeride ağda yapıyor da hangi bölgelere bilmiyorum ben bir Kaş ve saç için gidiyordum ona bir giderim :54:

Kendi ağdamı kendim yapıyorum ,etlerim de duruyor :)
O nasıl bir söz kendi etimi mi koparayım
öyle bir şey olsa insanlar evlerinde yapmazlar değil mi :52:

Vallaha son 1 senedir aklımda bu ağda meselesi hatta bu sayfada o kadar çok adacığa gidenler varmış ki başta inanamadım bazıları kendi aldıklarını söylemiş bazılarıda mahrem yerimi açamam demiş sonuçta temizlik bu evdede olmuyor bacak olsa neyse cart curt hallediyorum ağda bandıyla canımda yanmıyor ama iş oraya gelince bir kere denemek istedim Et'im kopuyordu gerçekte yara oluştu günlerdir iyileştirmek için neler neler yaptım :5:

Ben kuaföre gidiyorum. Ağdacımı da mekanı da seviyorum..

Ama şimdi hamileyim. Daha çok dikkat etmem gerekiyor sanırım..

Bir de şuanda çok hassasım. Ağda yaptırmak o kadar zor oluyor ki...
Bana bi çaresi olan var mı?

Vallaha son 1 senedir aklımda bu ağda meselesi hatta bu sayfada o kadar çok adacığa gidenler varmış ki başta inanamadım bazıları kendi aldıklarını söylemiş bazılarıda mahrem yerimi açamam demiş sonuçta temizlik bu evdede olmuyor bacak olsa neyse cart curt hallediyorum ağda bandıyla canımda yanmıyor ama iş oraya gelince bir kere denemek istedim Et'im kopuyordu gerçekte yara oluştu günlerdir iyileştirmek için neler neler yaptım :5:

Sana tavsiyem bir an önce alış ..mesela ufak ufak bantları kes ve öyle al ..zamanla tuylerin inceliyor ve acın azalıyor
Kadın da olsa bir başkasının önünde soyunmak çok zor ..en iyisi kendi işini kendin yapmak

Sana tavsiyem bir an önce alış ..mesela ufak ufak bantları kes ve öyle al ..zamanla tuylerin inceliyor ve acın azalıyor
Kadın da olsa bir başkasının önünde soyunmak çok zor ..en iyisi kendi işini kendin yapmak

Sadece üstte çıkmıyor ki bu uyuz kıl alt taraflar var daha da kötüsü anüse doğru da var ben onları nasıl alayım

Ben kuaföre gidiyorum. Ağdacımı da mekanı da seviyorum..

Ama şimdi hamileyim. Daha çok dikkat etmem gerekiyor sanırım..

Bir de şuanda çok hassasım. Ağda yaptırmak o kadar zor oluyor ki...
Bana bi çaresi olan var mı?

Pudralı ağda yapsınlar o malum bölgeye pudrasız açıktır tabi ki bir de akşam üzeri git o saatlerde acı duyularımız azalırmış bu arada Allah analı babalı büyütsün nazarlardan saklasın onu :nazar:

Bu tarz işleri kendi imkanlarınla yapamayabilirsin ben de senin gibiyim. Uzmanlar olmasa sanırım ben kaptan mağara adamı olurdum :D

Benim yıllardır gittiğim bi ablam var temiz eli hafif beni hem konusturuyor hem yoluyor :1:

Referans alarak gidebilirsin arkadaşlarına sor, internetten araştır öyle git. Ben geçen gün cok acil işim vardı baska bir yere gitme gafletinde bulundum resmen tavuk yolar gibi yoldular, her yerim mos mor oldu.

Ne yapacağım ben ya yeni üyeyim ve hayatımda ilk kez ağda yaptırmak istiyorum ama çevremde temiz bir yer bulamıyorum o kadar küçük bir yer de yaşıyorum ki ve ağda yapan kuaförler bile çok az bazı güzellik salonları yakın bana ama onlarda ağda yapmıyor kimi ise cevap vermiyor ne yapacağımı şaşırdım :(

Kucuk yerlerde ne yazikki oyle
bazi kuaforlerde bikini bolgesi icin kullanilan agda roll-on'un hazr sicakken diyerek biyiga uygulandgna bizzat sahit oldum.

Pudralı ağda yapsınlar o malum bölgeye pudrasız açıktır tabi ki bir de akşam üzeri git o saatlerde acı duyularımız azalırmış bu arada Allah analı babalı büyütsün nazarlardan saklasın onu :nazar:

Aminnn. Allah razı olsun:)
Önerin için teşekkür ederim. Pudramı yanımda götürücem bir dahaki sefere:)))

Evin tek kizisin da hic mi saginda solunda kadin yok? Konu komsu, arkadas, akraba? Ben ilk kez bir yabanciya aldirdim gecen ay. Cok kolay oldu tavsiye almak.

Bence kuafor mu, salon mu diye arastiracagina "kisi" arastir. Onemli olan mekanin turu degil, iyi alabilen biri.
Bir de yer bulamiyorum deyince ufak bir yerde yasiyorsun sandim. Istanbul'da istemedigin kadar agdaci var yani. :)

Bana hesabımın sahte olduğunu söyledi daha doğrusu öyle düşünmüşmüş yeni üye oldum derdimi açık açık izah etmemin sahte hesapla ne ilgisi var sorarım size

Düşünmüş olabilir. Şahsen bende oyun bölümünde biraz garip bulduğum mesajlarınıza denk geldiğimde sahte olduğunuzu düşünmüştüm. Neden üslubunuz böyle?

Back