Gözüne kestirdiğin birine alt bacak aldırmaya git. sonra hoşuna giderse muhabbet açılır zaten. özel bölge var mı. Kaç para. Yaptırcam da çok acır mı bilmem ne. Onlar rahatlatır sen merak etme. Direk komple diye girme ama :))
Komple sir ağdayı 40 liraya yaptırıyorum ben çok temiz ve sadece kadınların çalıştığı bir yerde.
Kamera da yalan canım korkma. Olsa da kimse senin ağdanı izlemez o kadar güzel filmler varken
kaç yaşındasın ilk defamı yaptıracan
kuaförler agdayla ugraşana kadar
epilatör al bence[/QUOTE
O hassas bölgeyi siz epilatörle alabiliyor musunuz ki bana öneride bulundunuz?
Kendi ağdamı kendim yapıyorum ,etlerim de duruyor :)
O nasıl bir söz kendi etimi mi koparayım
öyle bir şey olsa insanlar evlerinde yapmazlar değil mi
Vallaha son 1 senedir aklımda bu ağda meselesi hatta bu sayfada o kadar çok adacığa gidenler varmış ki başta inanamadım bazıları kendi aldıklarını söylemiş bazılarıda mahrem yerimi açamam demiş sonuçta temizlik bu evdede olmuyor bacak olsa neyse cart curt hallediyorum ağda bandıyla canımda yanmıyor ama iş oraya gelince bir kere denemek istedim Et'im kopuyordu gerçekte yara oluştu günlerdir iyileştirmek için neler neler yaptım
Sana tavsiyem bir an önce alış ..mesela ufak ufak bantları kes ve öyle al ..zamanla tuylerin inceliyor ve acın azalıyor
Kadın da olsa bir başkasının önünde soyunmak çok zor ..en iyisi kendi işini kendin yapmak
Ben kuaföre gidiyorum. Ağdacımı da mekanı da seviyorum..
Ama şimdi hamileyim. Daha çok dikkat etmem gerekiyor sanırım..
Bir de şuanda çok hassasım. Ağda yaptırmak o kadar zor oluyor ki...
Bana bi çaresi olan var mı?
Ne yapacağım ben ya yeni üyeyim ve hayatımda ilk kez ağda yaptırmak istiyorum ama çevremde temiz bir yer bulamıyorum o kadar küçük bir yer de yaşıyorum ki ve ağda yapan kuaförler bile çok az bazı güzellik salonları yakın bana ama onlarda ağda yapmıyor kimi ise cevap vermiyor ne yapacağımı şaşırdım
Sadece üstte çıkmıyor ki bu uyuz kıl alt taraflar var daha da kötüsü anüse doğru da var ben onları nasıl alayım
Pudralı ağda yapsınlar o malum bölgeye pudrasız açıktır tabi ki bir de akşam üzeri git o saatlerde acı duyularımız azalırmış bu arada Allah analı babalı büyütsün nazarlardan saklasın onu
Ondan He he sahte hem de çok sahte bildiğin gibi değil
Bu nasıl cevap yahu.
Bana hesabımın sahte olduğunu söyledi daha doğrusu öyle düşünmüşmüş yeni üye oldum derdimi açık açık izah etmemin sahte hesapla ne ilgisi var sorarım size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?