• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzellik salonu mu kuaför mü?

PENYEZ_34

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2014
43
1
6
34
İstanbul
Ne yapacağım ben ya yeni üyeyim ve hayatımda ilk kez ağda yaptırmak istiyorum ama çevremde temiz bir yer bulamıyorum o kadar küçük bir yer de yaşıyorum ki ve ağda yapan kuaförler bile çok az bazı güzellik salonları yakın bana ama onlarda ağda yapmıyor kimi ise cevap vermiyor ne yapacağımı şaşırdım :(

o zaman kendin yapmayı öğreneceksin. hazır ağda bantları var çok pratik. özel bir yetenek gerektirmiyor. onları deneyebilirsin.

ben güzellik salonunu tercih ediyorum bir kere kuaföre gittim koltuğun örtüsünü bile değiştirmediğini görünce hemen çıktım oradan nereye giderseniz gidin önce buna dikkat edin sizden önce başkasının teninin dokunduğu yere sakın yatmayın

ben güzellik salonunu tercih ediyorum bir kere kuaföre gittim koltuğun örtüsünü bile değiştirmediğini görünce hemen çıktım oradan nereye giderseniz gidin önce buna dikkat edin sizden önce başkasının teninin dokunduğu yere sakın yatmayın

Kuaför değil de sadece ağda ve cilt bakımı yapılan yer arıyorum işinde uzman tabi ki değiştirmesi gerek örtüyü

Kendim mi etimi mi koparayım kendim nasıl yapayım
Bu arada ağda yapılan yerlerde gizli kamera var diyorlar ne kadar doğru acaba :(

Kaç yasindasiniz? Nasil etimi mi kopariyim et koparmak için başka aletler gerekir ağda bandi niye koparsin..

Hic mi cevrenizde ki arkadasiniz falan yok elbet şehirde giden bir insan vardır agdaciya...

Kaç yasindasiniz? Nasil etimi mi kopariyim et koparmak için başka aletler gerekir ağda bandi niye koparsin..

Hic mi cevrenizde ki arkadasiniz falan yok elbet şehirde giden bir insan vardır agdaciya...

89 doğumluyum geçen yaz ağda denedim malum bölgeye az daha kopuyordu canım çok yandığı gibi biraz da kanamıştı bir tek bacaklarımda ağda bandı kullanabiliyorum orada acı duymuyorum ama konu orası ve koltuk altı olunca canım yanıyor her hafta tüy dökücü kremlerdende bıktım :50:

Bu arada çevrem de arkadaşım yok ailenin tek kızıyım ablam da kız kardeşim de yok keşke olsaydı her ay birlikte giderdik ama yok çalışmıyorum bu arada ama haftada iki defa merdiven siliyorum ayda daire başı aldığım paralar yetiyor kişisel ihtiyaçlarıma

valla cnm ağdaya dayanmıyorsan. çalışmıyorsan vaktin çoktur. Al eline dr ların ameliyat eldivenini geçir. başla altları yolmaya. üst tarafları ve koltuk altını da epilasyon aletiyle al bitti gitti. 2 ay gelmiyo valla

valla cnm ağdaya dayanmıyorsan. çalışmıyorsan vaktin çoktur. Al eline dr ların ameliyat eldivenini geçir. başla altları yolmaya. üst tarafları ve koltuk altını da epilasyon aletiyle al bitti gitti. 2 ay gelmiyo valla

Dayanmamaktan değil kendim yapamıyorum ayrıca ameliyat eldiveni falan sizin bildiğiniz alışkın olduğunuz şeyler ben hiç öyle şeyler yapamam ki

Bu arada çevrem de arkadaşım yok ailenin tek kızıyım ablam da kız kardeşim de yok keşke olsaydı her ay birlikte giderdik ama yok çalışmıyorum bu arada ama haftada iki defa merdiven siliyorum ayda daire başı aldığım paralar yetiyor kişisel ihtiyaçlarıma

anladim o zaman şehirde 5yer varsa içinden 3unu seçin her ay birine sadece kol ve bacak için gidin bir etrafa bakinin calisanlara falan...

. Hangisinde hijyen iyiyse rahat ettiyseniz orayi seçin ve sonra bikini bölgesine geçersiniz... Hemen ilk kuaforde bikini bölgesi aldirmayin biraz daha kendi yontemlerinizle idare edin secim yapana kadar..

anladim o zaman şehirde 5yer varsa içinden 3unu seçin her ay birine sadece kol ve bacak için gidin bir etrafa bakinin calisanlara falan...

. Hangisinde hijyen iyiyse rahat ettiyseniz orayi seçin ve sonra bikini bölgesine geçersiniz... Hemen ilk kuaforde bikini bölgesi aldirmayin biraz daha kendi yontemlerinizle idare edin secim yapana kadar..

Peki güzellik salonlarında ağda oluyor mu bir kaç yeri çevreme yakın olan yerleri aradım ağda yok biz de deyip kapattılar ve fiyatları kaç oluyor gerçeği para sorun değil

Peki güzellik salonlarında ağda oluyor mu bir kaç yeri çevreme yakın olan yerleri aradım ağda yok biz de deyip kapattılar ve fiyatları kaç oluyor gerçeği para sorun değil

Agda yapan güzellik salonlari var ama yapmayanlarda var.. Kuaförlerede bakin bazilari güzellik salonundan bile daha iyi oluyor..

Benim olduğum yerde sadece kolu10 tlye yapan da var tüm vücudu 15 20e yapan yerde var ama olduğunu şehir küçük ve ağda yapan yer azsa fiyatlari yüksektir

Agda yapan güzellik salonlari var ama yapmayanlarda var.. Kuaförlerede bakin bazilari güzellik salonundan bile daha iyi oluyor..

Benim olduğum yerde sadece kolu10 tlye yapan da var tüm vücudu 15 20e yapan yerde var ama olduğunu şehir küçük ve ağda yapan yer azsa fiyatlari yüksektir

Istanbul Anadolu yakasında ikamet ediyorum oturduğumuz semt diğer semtlere göre küçük

Bu arada ağda yapılan yerlerde gizli kamera var diyorlar ne kadar doğru acaba :(

Kendi ağdamı kendim yapıyorum ,etlerim de duruyor :)
O nasıl bir söz kendi etimi mi koparayım
öyle bir şey olsa insanlar evlerinde yapmazlar değil mi :52:

ne kadar ilginç bir yaklaşım. şimdiye kadar hiç bir kıl/tüy almadın mı sen? kendi etimi mi koparayım ne demek?
gizli kamera olayı da komik valla ne diyeceğimi bilemedim. millet sapık da herkes sapık mı Allah aşkına. onlar da o kapıdan ekmek yiyor neden kendi itibarlarını lekelesinler ki internette her şey var.

Gözüne kestirdiğin birine alt bacak aldırmaya git. sonra hoşuna giderse muhabbet açılır zaten. özel bölge var mı. Kaç para. Yaptırcam da çok acır mı bilmem ne. Onlar rahatlatır sen merak etme. Direk komple diye girme ama :))

Komple sir ağdayı 40 liraya yaptırıyorum ben çok temiz ve sadece kadınların çalıştığı bir yerde.

Kamera da yalan canım korkma. Olsa da kimse senin ağdanı izlemez o kadar güzel filmler varken :1:

ne kadar ilginç bir yaklaşım. şimdiye kadar hiç bir kıl/tüy almadın mı sen? kendi etimi mi koparayım ne demek?
gizli kamera olayı da komik valla ne diyeceğimi bilemedim. millet sapık da herkes sapık mı Allah aşkına. onlar da o kapıdan ekmek yiyor neden kendi itibarlarını lekelesinler ki internette her şey var.

Olur mu olur aklıma geldi ayrıca nette var diyenler de oldu da sormak istedim :44: kıl tüy meselesi ise bugüne kadar hiç bir şekilde ağda epilatör falan kullanmadım hep tüy dökücüler onu da her hafta her hafta sıktı

Back