- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.453
- 198
Hangi aletbenim kızda siyah noktalar çıktı 11 yaşında.siyah nokta bandı işe yaramadı.evde watsons dan aldığım buhar makinesi var ona tutup şu resmini attığım aletle temizlesem olur mu?çocuk gitsin istiyor o siyah noktalar
gülme.yakınım olan dr a muayeneye de gitmem cinsimdir.bir de yakın akraba arkadaş erkekle tatile gitmem.asla bikinili görünmem.sonra karşılıklı nasıl çay içeyim cıks olmaz.ama almanı rus u görebilir sakıncası yohhhh
Icerigi temiz yag bazli ve su bazli temizleme urunu deneseniz olurmu acaba?benim kızda siyah noktalar çıktı 11 yaşında.siyah nokta bandı işe yaramadı.evde watsons dan aldığım buhar makinesi var ona tutup şu resmini attığım aletle temizlesem olur mu?çocuk gitsin istiyor o siyah noktalar
Bende kesinlikle.gülme.yakınım olan dr a muayeneye de gitmem cinsimdir.bir de yakın akraba arkadaş erkekle tatile gitmem.asla bikinili görünmem.sonra karşılıklı nasıl çay içeyim cıks olmaz.ama almanı rus u görebilir sakıncası yohhhh
siyah nokta bandı no no no aslaaaabenim kızda siyah noktalar çıktı 11 yaşında.siyah nokta bandı işe yaramadı.evde watsons dan aldığım buhar makinesi var ona tutup şu resmini attığım aletle temizlesem olur mu?çocuk gitsin istiyor o siyah noktalar
2011 kasın doğumluSeninki de mi 11 yaşında kuzum?
Benimki 2011 Ağustos doğumlu.2011 kasın doğumlu
resmini buraya atmıştım ya ceyceyin diyeHangi alet
Benim küçük kızımda2011 kasın doğumlu
denedik olmadı.sertleşmiş.şu siyah nokta çubukları da var ben de onla da olmadı.buharla yumuşatmak gerekiyor sanırım.Icerigi temiz yag bazli ve su bazli temizleme urunu deneseniz olurmu acaba?
Ben kaçırmışım aradaresmini buraya atmıştım ya ceyceyin diye
onunla diyor... oda olmaz yaşı küçük
hayır hayır buhar işi çok dikkat ister daha çok gözeneği açarsın gözenekli olur gözenek olunca oksite olur içindeki yağ birikintisi siyah noktaya dönüşür haliyle çoğalmış olurdenedik olmadı.sertleşmiş.şu siyah nokta çubukları da var ben de onla da olmadı.buharla yumuşatmak gerekiyor sanırım.
o alet hem temizliyor cildi hem soyuyor peeling yapıyor hem siyah noktaları temizliyor hem de kremi cildin derinliklerine gönderiyor.Ben kaçırmışım arada
o 25 yaş ve üstündekilere uygun ...o alet hem temizliyor cildi hem soyuyor peeling yapıyor hem siyah noktaları temizliyor hem de kremi cildin derinliklerine gönderiyor.
O cubuklari hic kullanmak lazim diyorlar. Bende kullandim fayda etmemisti.denedik olmadı.sertleşmiş.şu siyah nokta çubukları da var ben de onla da olmadı.buharla yumuşatmak gerekiyor sanırım.
sen bana kart mı demek istiyorsun?yolarımmmo 25 yaş ve üstündekilere uygun ...
Abur cuburla arası nasıl?sen bana kart mı demek istiyorsun?yolarımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?