- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
daha gelirler 3 5 kişi daha var güzelliğe düşkün kadın.ama en uzmanları nsccks nikini yazması zor ama uzmandır ordinaryusturYa ekip harika oldu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daha gelirler 3 5 kişi daha var güzelliğe düşkün kadın.ama en uzmanları nsccks nikini yazması zor ama uzmandır ordinaryusturYa ekip harika oldu.
bir kutu hapı alıyorsun pahalı da meret en son 60 tl verdim hapahiç kullanmadım doğum kontrol hapı.eczaneden mi alınıyor?kaç tane katacağız şampuana?
Yok maşallah sagligim yerinde. Annemin bir arkadaşı vardı ona benzemek isterdim çocukken Allah kabul mi etti neO gözaltı morlukları bobreklerle alakalı olabiliyormuş bu arada.
her şehirde vardır mutlaka olmaması imkansız onların işi bu sonuçta... en kötü ihtimal hastanede cihaz yoksa olan merkezi biliyordur yönlendirirAraştırayım hemen. Benim olduğum bu şehirde var mi
3 ay oldu menopoza girdim.ne yapacaksın doğum kontrol hapını diye sorarsa ?eczacı arkadaşım dabir kutu hapı alıyorsun pahalı da meret en son 60 tl verdim hapa
hepsini bir güzel ez toz haline getiriyorsun şampuana kat 1 gece beklesin her seferinde çalkala ki kullanmadan önce içine 1 tane de bepanten ampul kır daha güzel olur etkileşimi
eczacım böyle önerdi istersen sor eczacıya anlatır sana
Benim de bazen oluyor,beyaz tenliler de daha çok oluyor nedense.Yok maşallah sagligim yerinde. Annemin bir arkadaşı vardı ona benzemek isterdim çocukken Allah kabul mi etti ne
Ahahahahah buna koptum3 ay oldu menopoza girdim.ne yapacaksın doğum kontrol hapını diye sorarsa ?eczacı arkadaşım da
saç için o kadar çok kişi kullanıyor ki3 ay oldu menopoza girdim.ne yapacaksın doğum kontrol hapını diye sorarsa ?eczacı arkadaşım da
İşte keşke olmasaBenim de bazen oluyor,beyaz tenliler de daha çok oluyor nedense.
çok alakasız mesleğim var eşimin şirketinde muhasebeciyim ay yazarken güldüm resmen
çok alakasız mesleğim var eşimin şirketinde muhasebeciyim ay yazarken güldüm resmen
eşim patronum olmadan önce de benim muhasebe ofisim vardı eşim benim mükellefimdi
ondan da önce noterde başkatiplik yaptım
şuan serum tavsiyesi veriyorum nasıl ama
herkes işsizlikten kariyere doğru gider senle bense kariyerden ev kadınlığına doğru evrilmişizçok alakasız mesleğim var eşimin şirketinde muhasebeciyim ay yazarken güldüm resmen
eşim patronum olmadan önce de benim muhasebe ofisim vardı eşim benim mükellefimdi
ondan da önce noterde başkatiplik yaptım
şuan serum tavsiyesi veriyorum nasıl ama
genetik miİşte keşke olmasa
ben beni tanımayan eczaneden alacağım.utanırım arkadaşımdan almaya
Benim tahminimden bu kadar uzak oluşun efsane.
Ama doğum kontrol hapı alacağım kesin insallah
Uyku problemim var. Çok yoğun calisyorum.genetik mi
uyku probleminden mi
sigara yanlış beslenme tarzından mı
göz yapısına bağlı gölgelenmemi
hiperpigmentasyon mu neden var o önemli
20 dk lık ışık dolgusuyla belki çözülecek basit birşeydir belki
valla erhana dedim ki temizlik+yemek+çocuğa bakıyorum +muhasebesini takip ediyorum ama karın tokluğuna evde yaşıyorum böyle olmaz dedim sigorta+maaşımı alıyorum içerden kasadan artık yoksa gider çalışırım hepsi için ayrı ayrı para ödersin başkasına en azından ben alırsam yabancıya gitmez dedim eee bu saçları boşuna ağartmadıkherkes işsizlikten kariyere doğru gider senle bense kariyerden ev kadınlığına doğru evrilmişiz
ben beni tanımayan eczaneden alacağım.utanırım arkadaşımdan almaya
Seninki de mi 11 yaşında kuzum?benim kızda siyah noktalar çıktı 11 yaşında.siyah nokta bandı işe yaramadı.evde watsons dan aldığım buhar makinesi var ona tutup şu resmini attığım aletle temizlesem olur mu?çocuk gitsin istiyor o siyah noktalar