- 28 Şubat 2018
- 1.277
- 4.280
- 31
Evet renk değişmiş gri görünce ban sandım benYooo
Renkler değişmiş galiba buranın
Magnimore plusta magnezyum malat var, o formu enerji veriyor. O nedenle gündüz içiliyor.Uyku için içiyorsan problem oluşturabilir. Kabızlık yapıyorsa magnezyum oksit alabilirsin ek olarak.magnimore plus kullandım çok fazla kabızlık yaptı bıraktım. lavanta, yasemin melisa çayı içtim faydası olmadı. melatonin kaldı sadece denemediğim. kahve günlük 2 fincan içiyorum
Çok merak ediyorum şu titreme olayını yaa, inşallah iyi gelir sana görlBiraz midem bulandı gibi.Çenem benim rahatlamıyor mübarek demir çene. Başımı mahvediyor.
Evet yaa, resmen gözüm kanadıNolmus buraya kırmızı tuhaflı bişey
Sizde de böyle mi
En sağlıklı ışık eski armut lambalar var ya onun ışığıymışDifüzöre koymak da iyi olabilir ama o da öksürtebilir o zaman. Dua etmek de benzer şeyler o da olur tabii. Ben de yaşıyorum çok zor ya uykusuzluk. Drye danışıp melatonin mantıklı o zaman. Evin ışıkları da bozuyor mesela gündüz gibi algılıyor beiyn çalışmaya devam ediyor. 9dan sonra falan kırmızı ışıkta oturmak. Telefona bakmamak. Bakılacaksa mavi ışık filtresi ile bakmak. Passiflora meyvesi belki iyi gelebilir.
Teşekkür ederim canım. Magnezyum oksit için önerebileceğin bir marka var mıMagnimore plusta magnezyum malat var, o formu enerji veriyor. O nedenle gündüz içiliyor.Uyku için içiyorsan problem oluşturabilir. Kabızlık yapıyorsa magnezyum oksit alabilirsin ek olarak.
Aaa Ametistt de üyelik iptali yapmışTeşekkür ederim canım. Magnezyum oksit için önerebileceğin bir marka var mı
Aynen ben de tabii ki gidebilir ama haber vermemesine şaşırdım ben de. Yaprak Dökümü oldu buralar ya. TövbeeeYa sabır,noluyo ya
bişey demden gitmesi aklıma yatmadı hadi hayırlısı
Kendi rizasiyla gitmemiş olma ihtimali yüksekAynen ben de tabii ki gidebilir ama haber vermemesine şaşırdım ben de. Yaprak Dökümü oldu buralar ya. TövbeeeNeyse herkes in hayırlısı olsun ben seviyordum herkesi ama böyle olması gerekiyordu belki de.
Aaa Ametistt de üyelik iptali yapmış
Tek ayak cezası yazıyor, acaba ban mı aldı? Belki ban aldıktan sonra mı pasifleştirdi acaba? Yapılıyor mu öyle bilmiyorum amaYa sabır,noluyo ya
bişey demden gitmesi aklıma yatmadı hadi hayırlısı
Geçiçi olarak pasiftir'e döner bi kac gune ☹ bizim kızlarda da öyleydi ilk etaptaTek ayak cezası yazıyor, acaba ban mı aldı? Belki ban aldıktan sonra mı pasifleştirdi acaba? Yapılıyor mu öyle bilmiyorum ama
Ben, göz kapaklarına uygulamıyorum. Üstüne derken nasıl aynı rutinde üst üste mi demek istedin?Geldi canlarım dayanamayıp kullandım kızlar size birşey soracağım göz serumlarini göz kapaklarında uyguluyormusunuz siz birde dermoskin arbutin üstüne effectha nemlendirici fazla gelmiyor dimi ikisin de de niacinamide var çünkü hafta da iki gün kullanacağım bu ikiliyi sadeceKova hatunu B bensimo T tu me manque S Skinkeyrlover
Dermoskin arbutin effectha nemlendirici akşam rutininde beraber kullanılabilir mi yoksa akşamları sadece arbutin mi süreyim ikisinde de niacinamide var şüpheye düştüm S SkinkeyrloverBen, göz kapaklarına uygulamıyorum. Üstüne derken nasıl aynı rutinde üst üste mi demek istedin?
Ben, göz kapaklarına uygulamıyorum. Üstüne derken nasıl aynı rutinde üst üste mi demek istedin?
Göz kapağına nemlendirici uyguluyorumda bn serumda eklenince şüphe ettim sorayım dedim bnde sürmem bundan böyle olmazsa, S SkinkeyrloverBen, göz kapaklarına uygulamıyorum. Üstüne derken nasıl aynı rutinde üst üste mi demek istedin?
Görl ikisi de nemlendirici yani biri yeter zaten.Dermoskin arbutin effectha nemlendirici akşam rutininde beraber kullanılabilir mi yoksa akşamları sadece arbutin mi süreyim ikisinde de niacinamide var şüpheye düştüm S Skinkeyrlover
Bazi serumlar yeterli olmuyor üstüne geçmek gerekiyor cnm onun için sordum haftanın iki günü serum diğer günler krem sürerim olmadı cnm deneye deneye bulurum yolumu tşk ederimGörl ikisi de nemlendirici yani biri yeter zaten.
Görl ikisi de krem ya serum evet kremle kapamak iyi de. Dermoskin de krem effect ha de.Bazi serumlar yeterli olmuyor üstüne geçmek gerekiyor cnm onun için sordum haftanın iki günü serum diğer günler krem sürerim olmadı cnm deneye deneye bulurum yolumu tşk ederimS Skinkeyrlover