Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
magnimore plus kullandım çok fazla kabızlık yaptı bıraktım. lavanta, yasemin melisa çayı içtim faydası olmadı. melatonin kaldı sadece denemediğim. kahve günlük 2 fincan içiyorum
Magnimore plusta magnezyum malat var, o formu enerji veriyor. O nedenle gündüz içiliyor.Uyku için içiyorsan problem oluşturabilir. Kabızlık yapıyorsa magnezyum oksit alabilirsin ek olarak.

En sağlıklı ışık eski armut lambalar var ya onun ışığıymış

Magnimore plusta magnezyum malat var, o formu enerji veriyor. O nedenle gündüz içiliyor.Uyku için içiyorsan problem oluşturabilir. Kabızlık yapıyorsa magnezyum oksit alabilirsin ek olarak.
Teşekkür ederim canım. Magnezyum oksit için önerebileceğin bir marka var mı

Ya sabır,noluyo ya
bişey demden gitmesi aklıma yatmadı hadi hayırlısı
Aynen ben de tabii ki gidebilir ama haber vermemesine şaşırdım ben de. Yaprak Dökümü oldu buralar ya. Tövbeee Neyse herkes in hayırlısı olsun ben seviyordum herkesi ama böyle olması gerekiyordu belki de.

Aynen ben de tabii ki gidebilir ama haber vermemesine şaşırdım ben de. Yaprak Dökümü oldu buralar ya. Tövbeee Neyse herkes in hayırlısı olsun ben seviyordum herkesi ama böyle olması gerekiyordu belki de.
Kendi rizasiyla gitmemiş olma ihtimali yüksek neyse iyi tarafından bakıyorum bu yaprak dökümü retroda olması umutlandırıyor beni bi nebze

Geldi canlarım dayanamayıp kullandım kızlar size birşey soracağım göz serumlarini göz kapaklarında uyguluyormusunuz siz birde dermoskin arbutin üstüne effectha nemlendirici fazla gelmiyor dimi ikisin de de niacinamide var çünkü hafta da iki gün kullanacağım bu ikiliyi sadece Kova hatunu B bensimo T tu me manque S Skinkeyrlover

Eklentiler

• IMG_20221220_185058.jpg
    85,9 KB · Görüntüleme: 29
Ben, göz kapaklarına uygulamıyorum. Üstüne derken nasıl aynı rutinde üst üste mi demek istedin?

Ben, göz kapaklarına uygulamıyorum. Üstüne derken nasıl aynı rutinde üst üste mi demek istedin?
Dermoskin arbutin effectha nemlendirici akşam rutininde beraber kullanılabilir mi yoksa akşamları sadece arbutin mi süreyim ikisinde de niacinamide var şüpheye düştüm S Skinkeyrlover

Bazi serumlar yeterli olmuyor üstüne geçmek gerekiyor cnm onun için sordum haftanın iki günü serum diğer günler krem sürerim olmadı cnm deneye deneye bulurum yolumu tşk ederim S Skinkeyrlover
Görl ikisi de krem ya serum evet kremle kapamak iyi de. Dermoskin de krem effect ha de.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…