Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende Nisacımın önerdiği kırık uç onarıcı serumunu sipariş ettim bide bi tane sac maskesi efkârlandim yine...
Canım gelecekler rabbimin izniyle az kaldı sabır bn bugün göz serumu işini hallettim pazartesi de Dermoskin arbutin işini halledeceğim nisamin önerdiği Kova hatunu

Insallah ya şu retrolar metrolar bitince gelirler
Benim yine sipariş perileri geldi dermoskin göz kremi bitince Peptitli olana geçicem gerçi marudermn göz serumuna pek te lüzum yoktu ama düştüğünü görünce tutamadım kendimi burada çok bahsediliyor öneriliyor bir alıp deneyeyim dedim yorumları de güzel Trendyol da falan Kova hatunu

C vitaminli saf icerikli bir yagli ciltlere uygun yuz yikama jelim var inanilmaz memnun kaldim bu arada bu tarz yuz yikama jellerinin cok kopurtulmeden ve cok suyla boca edilmeden cilde uygulaninca daha iyi sonuc verdigini ogrendim.

30umdan sonra asit serum vs kullanmaya basladim. Bha ve salisilik asit iceren tonik tam bir mucize yaratti yagliya donuk karma cildimde. Siyah noktalarim mis gibi oluyor.

C vitamini serumu cildimi aydinlatti bebek gibi yapti sanirim olene dek birakmam.

Nemlendiricim simdi evde ne varsa ama en kisa zamanda cildime en iyi geleni bulup kullanicam.

Ve en onemlisi gunes kremi! Bunca yil neden nasil kullanmamisim aklim almiyor gercekten..

Hayırlı olsun görl Bu 30 ml kullan kullan bitemez. Botoks etkili denilen argireline olduğu için yarısını kullanıp bir kaç ay ara verip sonra kalanını kullanabilirsin istersen. Ödeme sebep olabiliyor.
Aaa ondan ben de kullanıyorum ama sadece akşam rutininde. Ben de yarısına gelince ara vereyim o zaman.

Site ismini ve ne üzerine olduğunu merak ettim. Cilt ürünleri üzerine olursa güzel olurdu.
Yeni üyelik mi alınacak? Pasif olanlarda cezaları uzun olmuş sanki.

Hayırlı olsun görl Bu 30 ml kullan kullan bitemez. Botoks etkili denilen argireline olduğu için yarısını kullanıp bir kaç ay ara verip sonra kalanını kullanabilirsin istersen. Ödeme sebep olabiliyor.
Çok eski mesajlarda sesli mesaj yazdığını söylemiştin, hangi uygulamayı kullanıyorsun? App. ise telefondan girmek gerekir değil mi?
Mesaj yazma süresini kısaltmak istiyorum. Bir de our vegan hearleaf cica'yı sen de görüp almıştım. Hangi aşamada kullanıyorsun?

Ben c vitamini de başladım, arbutin bir serum bitince bu hafta ,c vitamin işin içine girince haftada 3 inmiş oldu .
Çok ürünlü bir siteme geçiyorum, Nisa yokken zor olacak. Gerçi rutinimdeki o kadar retinollere BHA'lara izin vermecekti.
Ya Herro ya merro durumundayım.
Hayırlısı bakalım.

Telefondan giriyorum ben hep. Çünkü:Kendime eziyet etmeyi sevdiğim için ağrılarımı daha da arttırmak istiyorum. İptal iptal iptal. 3 nokta olan yere tıklayınca zaten klavyede çıkıyor.O ürünü daha açmadım ben görl.Serum olduğu için tonikten sonra kremden önce kullanırım açınca.

Hangi c vitamini görl? Ya Nisoş olsaydı evet keşke. Bariyeri korumaya dikkat et. Mesela our vegan da okur cicalar seramitler olsun bol bol.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…