Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
görl velavitteki glycin in etkisi var mı. TRE seansın bu akşam mı

görl velavitteki glycin in etkisi var mı. TRE seansın bu akşam mı
Tre evet bu akşam.En azından 3ü bir tamamlayayım diyorum etki için. Kolajeni daha bir kaç kere kullandım ama henüz yok. Ama dediğim gibi bana hiçbir şey yaramıyor.Doğrunbir örneklem değilim görl.

Tre evet bu akşam.En azından 3ü bir tamamlayayım diyorum etki için. Kolajeni daha bir kaç kere kullandım ama henüz yok. Ama dediğim gibi bana hiçbir şey yaramıyor.Doğrunbir örneklem değilim görl.
TRE için yorumlarını bekliyorum. glycin de belki belirli bir doygunluğa geldikten sonra etki edecektir. son zamanlarda erken yatsam bile uyuyamıyorum. melatonin desteği düşünüyorum.
velavit'te aklımda ama 550 lira verip mideme dokunursa uykuya faydası olmazsa iyice strese gireceğim

Ben bir tane seans alacaktım denemek için ama 3 tane almamı önerdiler. Bakalım ümitliyim. Melatonine ben de bayağı bir bakmıştım bir kaç ay önce. Bende de var uyku problemi. Ama benimki mavi ışığa fazla maruziyetten ve kahveden diye tahmin ediyorum. Magnezyum kullanıyor muydun?Lavanta vardı almıştım ama düzgün içmememiştim pek ona başladım bir kaç gündür.

magnimore plus kullandım çok fazla kabızlık yaptı bıraktım. lavanta, yasemin melisa çayı içtim faydası olmadı. melatonin kaldı sadece denemediğim. kahve günlük 2 fincan içiyorum

magnimore plus kullandım çok fazla kabızlık yaptı bıraktım. lavanta, yasemin melisa çayı içtim faydası olmadı. melatonin kaldı sadece denemediğim. kahve günlük 2 fincan içiyorum
Bana da magnimoreu doktorum önermişti saşe olanı almıştım 1 tane ama düzenli kullanamadım. Ben skinkeyri falan düzgün yapıyorum ama vitaminleri falan düzgün kullanamıyorum galiba. 1 kutuyu 4 5 ayda ancak bitirdim yani. Şimdi tablet olanı aldım. Çünkü:çok fazla suda çözünen vitmainim var. Bari bu tablet olsun dedim. Çok dadiğime bakma 2 3 falan. Mavi ışık çok etkiliyor ya akşam filreyi açıyor musun? Aslında 2 iyi ama erken mi içiyorsun 2 den sonra falan çok içmemek gerek galiba. Şuan filtre kahve içen meee

Esansiyel yağ kullanabilirsin belki. Meditasyon yapıyor musun?
Yastığa lavanta yağı sürmek iyi diyorlar ama eşimi çok öksürtüyor.
Meditasyon yapmıyorum ama konsantre olup dua edip yatıyorum.
Henüz çözüme ulaştıramadım. Sabah erken dersim olan günlerde uyku ilacı alıp yatıyorum o iyi geliyor

Difüzöre koymak da iyi olabilir ama o da öksürtebilir o zaman. Dua etmek de benzer şeyler o da olur tabii. Ben de yaşıyorum çok zor ya uykusuzluk. Drye danışıp melatonin mantıklı o zaman. Evin ışıkları da bozuyor mesela gündüz gibi algılıyor beiyn çalışmaya devam ediyor. 9dan sonra falan kırmızı ışıkta oturmak. Telefona bakmamak. Bakılacaksa mavi ışık filtresi ile bakmak. Passiflora meyvesi belki iyi gelebilir.

Görl difüzörü denedim benim için odaya güzel koku vermekten ibaret sadece. Telefon için mavi ışık filtreli gözlük kullanıyorum. Kronikleşti artık benim.
Velavit i kolajen desteği de almış olurum diye kullanmak istiyorum yoksa direk melatonin aklımda olan.
Doktorum beynin düğmesini kapatamıyorsun demişti. Benim düğme bozuldu sanırım

Görl ya. Ağrılar için de çok önemli beynin düğmesini kapamak. Ama çok zor ben de öyleyim maalesef. Yogaşov patlatalım. Sen yapıyorsun zaten galiba?

Görl ya. Ağrılar için de çok önemli beynin düğmesini kapamak. Ama çok zor ben de öyleyim maalesef. Yogaşov patlatalım. Sen yapıyorsun zaten galiba?
İyengar yoga ya başlamıştım ama aynı gün plates dersimde vardı. Peş peşe girmek zor geldi. İyengar yoga da bildiğim spor son 10 dk da dinleniyorsun. Bıraktım.

İyengar yoga ya başlamıştım ama aynı gün plates dersimde vardı. Peş peşe girmek zor geldi. İyengar yoga da bildiğim spor son 10 dk da dinleniyorsun. Bıraktım.
Yoga türüne göre çok değişiyor tarzı kesinlikle. Peş peşe zor olur tabii ki başka gün olsa daha iyi olurmuş. Bugün de çok titredim bu arada. Çok garipti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…