- 3 Mayıs 2022
- 2.309
- 10.334
Beybiiiiiii :))) Ben yıllardır illaki bakımımı yapıyordum ama son 1 yıldır ucuza kaçtım, hep Procsin aldım. Şimdi daha yeni bu profesyonel ürünleri alıp dolabıma doldurmaya başladım. AÇıkçası benim AHA BHA serumum, Mandelic Acid (hem tonik hem serum), Bakuchiol (hem tonik hem serum), C vitamini serum vs... hepsi var. Hatta bir sepet hiç açılmamış ürünüm var, valla foto çeksem dersin ki bunlara niye yatırım yaptın? Fakat şimdi daha iyi şeyler kullanmak istiyorum çünkü Procsin'den hep kısa süreli faydalar gördüm.aslında bunları neredeyse 3 sayfada bir konuşuyoruz S sepyazeytin ah ah
Temizleme, yıkama, tonikleme, serumlama, kremleme sırasını o kadar çok kişiye anlatmışımdır ki :) Fakat benim sürekli "karıştırırım" dediğim şeyler şu konu: Ben SVR serum aldım ya beybi, sen bana dedin ya her sabah ve her akşam kullan. Hah, işte kışın başlayacağım salisilik asittir, retinoldür... onların SVR serum ile olan münasebetini karıştırırım diyorum. Yanlış bir şey yapmak istemiyorum çünkü ben eskiden çok fazla ürün alıp neredeyse hepsini aynı gün bile kullanmışım. Sıra dediğim bunlar. :) E belki de o yüzden benim cildimde lekeler oluştu...
Bir de bak SVR temizleme jeli + SVR serum kullanıyorum 1 haftadır. İnanır mısın, bu akşam yağla + jelle yüzümü yıkadığımda aynaya bakınca inan bana rengimin güzelleştiğini fark ettim. Minicik havlularım var, onları sadece yüzüm için kullanıyorum, çift aşamalı temizlik yapıyorum, güneş kremimi asla aksatmıyorum.
Çok uzun yazdım, okurken küfretmeyin ha