- 28 Şubat 2018
- 1.277
- 4.280
- 31
Bendeki ayrı bir manyaklıktı şöyle örnek vereyim: koltukaltımda bir et beni var. Düşün çoğu kişi görmüyor bile ama o bile benim moralimi bozuyordu. Nokta kadar kusuru bile kabullenemiyordum. Şimdi çoğu şeyi tınlamıyorum. Amaaan oram da öyle olsun, buram da böyle olsun, genel olarak güzelim diyip geçiyorumNiye öyle diyon kız, sonuçta güzellik altın oran güzelliğine yakın olmak değil ki. Ortalama güzelsindir, huyunun güzelliği daha baskındır, iyi niyet, yardımseverlik falan had safhadadır. Ben böyle insana çok güzel derim, görünüşte güzel olsan için tırt olsa neye yarar?
Bide yaşlanmaktan, kırılmaktan aşşşşırı korkuyordum. Hatta doğum günü kutlamak bana saçma geliyordu, bir yıl daha yaşlanıyorsun niye kutluyorlar diye düşünüyordumzamanla her yaşın ayrı güzelliği olduğunu anladım. Yakında 30 yaşıma giricem, heyecanla bekliyorum en güzel, en dişil yaşlarım başlıycak diye. Hatta 40’ıma gelince saçlarımı kızıla boyatmayı planlıyorumolgun bir afet-ül devran hayal ediyorum bayağı törpülemişim kendimi