Ben olsam giderdim ki gittim. Gitmemek boşu boşuna yaşam kaliteni düşürüyor. Vitaminle donattım kendimisağlık ocağına gidip kan verse tahlil olsa keşke kesin var
Ben cosmedi kullanırken cosmedin krem temizleyicisini kullanmıştım gene atopia serisinden aslında hiç de öyle la roche effeclar falan gibi değil aksine hiç köpürmüyor. Ankaradaydım ama o dönem havadan da olabilir veya cildim sorunsuzdu iyiydi. Şuan daha sorunlu belki şimdi denesem fikrim değişir. Bir de ben bayağı masajlıyorum bayağı uzun süre onun da etkisi olabilir.S Skinkeyrlover canım sen hangi yıkama jelini kullanıyordun
Teşekkür ederim görl, çok sağol çok düşüncelisin mutlu oldum.S Skinkeyrlover canım sen nasılsın toparlandın mı biraz.
Siz sac mezoterapisi yaptirmis miydiniz?yok ben kullanmadım.dökülme karşıtı şampuanlara da inanmayanlardanım.şampuan ne kadar süre kalıyor ki 2 3 dakika en fazla sonra yıkıyoruz.ne etkisi olacak o sürede?ağızdan alınan vitaminler, biotin desteği ,durulanmayan saç toniği artı mezoterapi türü işlemler çok daha faydalı.
Canım hep aklımdasın senden beğeni geldiği zaman en azından ayakta diyorum ama her gün sorup hastalık enerjisini harekete geçirmek istemiyorum. Çok daha iyi olursun inşallah şifa enerjisi ile donansın heryerinTeşekkür ederim görl, çok sağol çok düşüncelisin mutlu oldum.Ben pek düzelemedim maalesef.Ay pardon,iptal iptal iptal çok iyiyim.
noldu ki anlatsana biz herşeyimizi anlatıyoruz sen neden anlatmıyorsun
Yaa çok mutlu oldum.Canım hep aklımdasın senden beğeni geldiği zaman en azından ayakta diyorum ama her gün sorup hastalık enerjisini harekete geçirmek istemiyorum. Çok daha iyi olursun inşallah şifa enerjisi ile donansın heryerin
Çok üzüldüm canım paylaşmak istersen hepimizde dinleriz. Kendini yalnız hissetme. Allah gönlüne inşirah ferahlığı versin
İs yerinde bir biri var bana kafayı taktı huzurumu bozmak için elinden geleni herşeyi yapıyor iş yüklemeye çalışıyor kendi yapması gerekenleri amirimi doldurmaya çalışıyor müdürümüz de yeni geldi zaten valla daraldım yemin ederim ne oldu ne olacak hergun kalbim ağzimda dolaniyorum. N nsccktsnoldu ki anlatsana biz herşeyimizi anlatıyoruz sen neden anlatmıyorsun
Aşkosu insanlar siniri bozuyor sana bir şey olsa kendin ve ailen uğraşırsın hiçbir şey olmaz onlara. Bunu hatırlat kendine ve skinkeyri asla ihmal etme sen zaten mükemmelsin
Hatırlatıyorum da işte öyle olmuyor çok takıyorum takintiliyim hergun onların yüzünü görüyorum ailemden çok görüyorum cnm yapamıyorum işte Çok az bir yılim kaldı bitecek inşallah ömrüm bitmezse aklım gitmezseAşkosu insanlar siniri bozuyor sana bir şey olsa kendin ve ailen uğraşırsın hiçbir şey olmaz onlara. Bunu hatırlat kendine ve skinkeyri asla ihmal etme sen zaten mükemmelsin
Bir yıl çok çabuk geçiyor görl. Pandemi olalı 3 yıla yaklaştı bak ne çabuk.Hatırlatıyorum da işte öyle olmuyor çok takıyorum takintiliyim hergun onların yüzünü görüyorum ailemden çok görüyorum cnm yapamıyorum işte Çok az bir yılim kaldı bitecek inşallah ömrüm bitmezse aklım gitmezse@Skinkeyrlover
5 yıl var cnm bir değil S SkinkeyrloverBir yıl çok çabuk geçiyor görl. Pandemi olalı 3 yıla yaklaştı bak ne çabuk.