Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay çok az bir yılım deyince 1 diye düşündüm ya 😂Az anlamında anladım şimdi 😂5 yıl da geçer ya nedir ki? Hem 5 yılın 5i de böyle olmaz. Bak işaret 1 dedim demek ki kalan 4 yılın süper geçecek. 😍

Ay çok az bir yılım deyince 1 diye düşündüm ya 😂Az anlamında anladım şimdi 😂5 yıl da geçer ya nedir ki? Hem 5 yılın 5i de böyle olmaz. Bak işaret 1 dedim demek ki kalan 4 yılın süper geçecek. 😍
sonuçta zaman eni sonu geçiyor bu kesin bilgi :)

İs yerinde bir biri var bana kafayı taktı huzurumu bozmak için elinden geleni herşeyi yapıyor iş yüklemeye çalışıyor kendi yapması gerekenleri amirimi doldurmaya çalışıyor müdürümüz de yeni geldi zaten valla daraldım yemin ederim ne oldu ne olacak hergun kalbim ağzimda dolaniyorum. N nscckts
Önce git müdürünle konuş durumu sakince anlat. İş yapmaktan kaçmadığını ancak bu durumun sürekli hale gelmesinden rahatsız olduğunu söyle. Sonra da git sana iş yükleyen kişiye o işleri masasına bırak ve bunlar benim değil senin görevin diye belirt başka bişey söyleme. Biraz insanlığı varsa geri adım atar.

Önce git müdürünle konuş durumu sakince anlat. İş yapmaktan kaçmadığını ancak bu durumun sürekli hale gelmesinden rahatsız olduğunu söyle. Sonra da git sana iş yükleyen kişiye o işleri masasına bırak ve bunlar benim değil senin görevin diye belirt başka bişey söyleme. Biraz insanlığı varsa geri adım atar.
Bn kapasitemi söyledim gerisi onun vicdanına kalmış artık göreceğim cnm inşallah herşey güzel olur benim için dualarınızı bekliyorum canlar❤️❤️@Ametistt

Hatırlatıyorum da işte öyle olmuyor çok takıyorum takintiliyim hergun onların yüzünü görüyorum ailemden çok görüyorum cnm yapamıyorum işte Çok az bir yılim kaldı bitecek inşallah ömrüm bitmezse aklım gitmezse🤣🤣@Skinkeyrlover
Aklın gidecek ömür bitecek bir durum yok kendini toparla ve sen güçlüsün de. Yıllardır çalışmışsın neler görmüşsündür. Bununla da başa çıkabilirsin.
Benzerini bende yaşamıştım yeni gittiğim üniversitede aynı şey olmuştu önce iş bölümü zannedip yaptım sonra sekreterle hocanın birinin iş güzarlığı olduğunu anladım. Bölüm başkanından randevu alıp konuştum. Sonra da bütün dosyaları alıp iş yükleyen hocanın masasına bıraktım. Bunlar benim değil sizin göreviniz dedim çıktım. Uzun süre pes ettirmeye çalıştılar. Psikolojik baskı yaptılar. Uyanınca yine sabah oldu okula gitmek zorundayım diye kalkıyordum. Ama geçti. Hatta ikisi de bir süre sonra gitti.

Valla sebbo yine evde yok yine kafasının dikine...diyorum ki cilt tipimiz aynı benimkisi sadece sivilcesiz hali,celenesten cosmede gectim daha iyi geldi diyorum ,bana diyor nau nau 🤣🤣
Ben de Celenes'ten memnun kalmasına, bir daha almasına şaşırdım. :KK70: Dediğin gibi, yağı sorunlu diye diğer ürünlerine de cüzzamlı muamelesi yapıyor :KK70: Halbuki peptitli göz çevresi kremi de güzeldir. Ah Sebbo ah :KK14:

Valla aslında marudermin mavi temizleyicisinide baktım celenese göre pahalıydı oyuzden celenes aldım onuda bir deneyesim var aslında A Ametistt
Ama ml farkı yok mu? Biri 200, diğeri 400 ml değil mi? Maruderm daha uygundu sanki. Dikkat ettin mi ona?

S Skinkeyrlover Küçük Prens'teki şu satırlar geldi aklıma: "Örneğin sen öğleden sonra dörtte geleceksen, ben saat üçte mutlu olmaya başlarım." Tilki söylüyordu bunu, Küçük Prens'e. :KK68:
🥺😍😻🧜‍♀️Görrlll bunun da üzerine bir şey çıkamaz artık.Kendi iltifatlarımdan utandım ya 😂Ben de çok taşsın çok cutesun diyeyim ancak 😂Bir de şey var çelik yeleklerimizi giydik ateş etmene hazırız. 😂💣Bir de şu edebiyatçılığa bak. Şu inceliğe bak.

🥺😍😻🧜‍♀️Görrlll bunun da üzerine bir şey çıkamaz artık.Kendi iltifatlarımdan utandım ya 😂Ben de çok taşsın çok cutesun diyeyim ancak 😂Bir de şey var çelik yeleklerimizi giydik ateş etmene hazırız. 😂💣Bir de şu edebiyatçılığa bak. Şu inceliğe bak.
Estağfurullah kız, olur mu öyle şey? Yazdıkların çok değerli. Cansın sen can...
Ben bu satırları ilk okuduğumda ağlamıştım. Sana yakıştırdım, paylaşmak istedim. :KK68:

Ben de Celenes'ten memnun kalmasına, bir daha almasına şaşırdım. :KK70: Dediğin gibi, yağı sorunlu diye diğer ürünlerine de cüzzamlı muamelesi yapıyor :KK70: Halbuki peptitli göz çevresi kremi de güzeldir. Ah Sebbo ah :KK14:
Konunun Peptitli göz kremi ile ne alakası var şuan normali bitsin ona geçicem bn celenesden memnunum iyi yikarsan arindiriyor bugün farklı yağ bazlı temizleyici kullanmaya baslicam egerki yine aynı sıkıntılarım olursa sorun celenes demektir bakalim marudermin pahalıydı aslında oda aklimdada bakalım duruma göre hareket etcem işte S sepyazeytin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X