Karma ciltliyim sadece t bölgesi yağlı diğer yerler kuru cnm yağ bazlısini sevmedim bitirmeye çalışıyorum bunu görünce sorayım dedimSebbo da karma yağlı ciltti yanlış hatırlamıyorsam hatta nisa kuru olabileceğinden bile şüpheleniyordu bi ara
Yanlış urun seçiminden dolayı cilt yağlı taklidi yapıyor olabilir demisti
agresif gelmez ya o ki,bunu diyorumEki Görüntüle 3174182
Ay o zaman bayılırsın sen ona benim de öyle cilt tipim...sen yinede nisaya sor ne diyecekKarma ciltliyim sadece t bölgesi yağlı diğer yerler kuru cnm yağ bazlısini sevmedim bitirmeye çalışıyorum bunu görünce sorayım dedimKova hatunu
yağ bazlısi çok sivilce yapıyor bnde iyi arindiriyor ama bitirmeye çalışıyorum bitince daha almam bunu görünce merak ettim karma cildime uyar mı diyeQUOTE="Kova hatunu, post: 73431990, member: 407280"]
Bunu değil de yüz temizleme jelini kullaniyorum cosmedin aşırı memnunum
Bence sende seversin
Siberian almamismiydin sen hala ne diye cosmedle uğraşıyorsun,bosver vücuduna kullan onu...hala ne diye cildine cile cektiriyorsun anlaşamadılar madem.yağ bazlısi çok sivilce yapıyor bnde iyi arindiriyor ama bitirmeye çalışıyorum bitince daha almam bunu görünce merak ettim karma cildime uyar mı diyeKova hatunu
aynen severek kullanacağını düşünüyorum bendeAy o zaman bayılırsın sen ona benim de öyle cilt tipim...sen yinede nisaya sor ne diyecek
ben şifayı kaptım tadım yokBugün herkes nerede ayol:)
Geçmiş olsun aman toparlamaya bakben şifayı kaptım tadım yokhabire hapşuruyorum
teşekkür ederimGeçmiş olsun aman toparlamaya bak
Ben pertim cok yorgunum baya yoğun geçti günüm
Evet ya bide o varteşekkür ederim
aman aman sende dikkat et bak kendini ihmal etme ,özellikle koşuşturmaca da insan anlamıyor ama sonra vurgun gibi vuruyor insanı hastalık
oo eyvah eyvah doğru ya sizin oralarda güneş gülümsüyor hala... bizde bugün gündüz 15 dereceydi hava güneşliydi ama çıkınca sersemletiyor insanı rüzgarıEvet ya bide o var
Birde öyle bisey ki buraya kış gelmedi doğru dürüst tam tehlikeli havalar
Burda su an 17 derece...sonra kafası esip yağmur yağar,gündüz de ilkbahar havası olur öyle bi değişik...ne kış moduna nede yeni yıl moduna girememekten şikayetçiyim ya kendimi mayıs ayında gibi hissediyorum resmen ve bu yıl bitsin istemiyorum cok saçma geliyor çünkü.oo eyvah eyvah doğru ya sizin oralarda güneş gülümsüyor hala... bizde bugün gündüz 15 dereceydi hava güneşliydi ama çıkınca sersemletiyor insanı rüzgarı
şuan 11 derece gösteriyor bilgisayar ama soğuk . şu hissedilen sıcaklık şeysinden heraldenine gibi battaniye örttüm dizime
resmen hasta olunacak hava desene ... bizde de normalden sıcak gidiyor bu sene , aralık ocak zamanı kar yağar ,en iyi ihtimal şakır şakır yağmur indirir ,dolu falan yağardı . hiç kışın esamesi okunmuyor . bünyemizde bence ondan feleğini şaştı , benim korkum geldi mi kış gümbür gümbür gelirse diye (korku dolu smiley)Burda su an 17 derece...sonra kafası esip yağmur yağar,gündüz de ilkbahar havası olur öyle bi değişik...ne kış moduna nede yeni yıl moduna girememekten şikayetçiyim ya kendimi mayıs ayında gibi hissediyorum resmen ve bu yıl bitsin istemiyorum cok saçma geliyor çünkü.
Yılın ortasında yıl mi bitermiş
hic Aralik ayı gibi değil ya
Muhtemelen öyle olucak...gereksiz bir iyi hava var acısı çıkarresmen hasta olunacak hava desene ... bizde de normalden sıcak gidiyor bu sene , aralık ocak zamanı kar yağar ,en iyi ihtimal şakır şakır yağmur indirir ,dolu falan yağardı . hiç kışın esamesi okunmuyor . bünyemizde bence ondan feleğini şaştı , benim korkum geldi mi kış gümbür gümbür gelirse diye (korku dolu smiley)
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin.ben şifayı kaptım tadım yokhabire hapşuruyorum
Geçmiş olsn meşur salgına sen de yakalandın demekben şifayı kaptım tadım yokhabire hapşuruyorum
teşekkür ederimGeçmiş olsn meşur salgına sen de yakalandın demek
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin.